Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Dermatologisk Hudpleje
Dermatologisk Hudpleje

Dermatologisk Hudpleje

Viser 247 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
A-Derma
Avène
Bioderma
Decubal
DermaKnowlogy
Embryolisse
Filorga
Uriage
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Orange
Perlemor
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Halscreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Kropspleje
Badeolie
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Sololie
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Concealer
Highlighter
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Vippe/Brynserum
Læber
Læbepomade/ Balm
Hygiejneartikler
Intimpleje
Dufte
Body Mist
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseolie
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Sæbefri
Uden Farvestoffer
Vandfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Energigivende
Flydende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Hovedbundsproblemer
Intimpleje
Kølende
Let dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Psoriasis
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Bioderma Sensibio H2O Micellar Water 500 ml
115,00 kr
Vejl. pris 195,00 kr
Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml
129,00 kr
Vejl. pris 209,00 kr
Bioderma Sébium Pore Refiner 30 ml
155,00 kr
99,00 kr
Embryolisse Lait-Crème Fluide 500 ml
219,00 kr
164,25 kr
Decubal Face Cream 75 ml
99,00 kr
Embryolisse CC Cream SPF 20 - 30 ml
229,00 kr
171,75 kr
Embryolisse BB Cream SPF 20 - 30 ml
199,00 kr
149,25 kr
Embryolisse Embryoderme 75 ml
209,00 kr
156,75 kr
Decubal Lipid Cream 70% 200 ml
115,00 kr
Decubal Junior Cream 200 ml
109,00 kr
Decubal Hand Cream 100 ml
69,00 kr
Decubal Foot Cream 100 ml
99,00 kr
Embryolisse Active Night Peeling 40 ml
229,00 kr
171,75 kr
Embryolisse Hydra-Serum 30 ml
235,00 kr
176,25 kr
Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml
100,00 kr
75,00 kr
Embryolisse Lashes & Brow Booster 6,5 ml
205,00 kr
153,75 kr

Dermatologisk Hudpleje

Døjer du med rødme, eksem eller akne?

Hudproblemer som disse kræver ofte dermatologiske løsninger, som du ikke finder i almindelige hudplejeprodukter. Bruger du de forkerte produkter til din hud, kan du nemlig potentielt forværre dine symptomer.

Dermatologisk hudpleje er udviklet i samarbejde med hudlæger, så det er skabt med hudlidelser og -problemer specielt for øje. Derfor er det dermatologiske produkter, du skal kigge efter, hvis du har problematisk hud eller oplever særlige hudreaktioner såsom rødme, bumser, eksem osv.

Verden over har dermatologiske hudplejemærker fået en loyal følgerskare, da de skaber fantastiske produkter, der hjælper på en lang række hudlidelser.

Hvad er dermatologisk hudpleje?

Dermatologisk hudpleje er en term, der dækker over hudplejeprodukter særligt udviklet til hud med specifikke behov, og som har tendens til at reagere meget - for eksempel bryde ud, blive rød, klø og så videre.

Dermatologisk hudpleje er udviklet i samarbejde med hudlæger, hvilket betyder, at produkterne er kreeret med specifik fokus på deres evne til at dulme og forebygge symptomer.

Endnu en af de ting, der adskiller dermatologisk hudpleje fra almindelige hudplejeprodukter, er, at de bliver klinisk testet på frivillige patienter med forskellige hudtyper - selv meget sensitiv hud. Disse kliniske tests foretages under opsyn af dermatologer, og dermed ved du, at hudplejeprodukterne er sikre og effektive på selv de mest sensitive hudtyper.

Dermatologiske hudplejeprodukter er skabt med avancerede kosmetiske formler og indeholder aktive ingredienser, der for eksempel hjælper med at genopbygge hudens barriere, fjerne urenheder eller dulme irritation. De indeholder desuden oftest et minimum af ingredienser som parfume, farvestoffer og alkohol, hvilket kan have en irriterende effekt for nogle hudlidelser.

Dermatologisk hudpleje anbefales af sundhedspersonale og eksperter i Danmark såsom dermatologer, farmakonomer, farmaceuter med flere. Du kan altså tænke på det som beauty verdenens svar på håndkøbsmedicin.

Hvem har særligt brug for dermatologisk hudpleje?

Inden for dermatologisk hudpleje finder du en hudplejerutine eller produktserie til næsten alle hudtyper. Uanset om du lider af problemer med bumser, sensitiv hud eller moden hud, så er disse produkter helt sikkert noget for dig.

Du skal vælge denne type hudpleje, hvis du din hud hurtigt bliver irriteret, eller hvis du oplever nogle af nedenstående problemer:

 • Rødme /rosacea
 • Eksem
 • Pigmentforandringer
 • Fedtet hud
 • Uren hud /akne
 • Hovedbundsproblemer
 • Irriteret hud
 • Sensitiv hud / følsom hud
 • Tør hud
 • Kløe
 • Psoriasis

Mange af disse problemer kan forekomme på samme tid, og derfor er det vigtigt, at du vælger de rette produkter til din rutine, så du behandler din huds konkrete problemer og behov. Derfor er dermatologiske hudplejeprodukter så gode, da de er udviklet i samråd med hudlæger, der netop forstår hudens kompleksitet.

Dermatologiske hudplejeprodukter er et led i den behandling, mange hudlæger giver deres patienter, og derfor kan du selv trygt sammensætte en effektiv og skånsom rutine med disse hudplejeprodukter.

Sammensæt din perfekte hudplejerutine

Mange hudplejeprodukter lægger vægt på deres kosmetiske egenskaber og påstår at kunne bruges på flere forskellige hudtyper. Dermatologisk hudpleje tager i stedet udgangspunkt i hver enkelt hudtype og i individuelle hudproblemer for at give konkret og virkningsfuld behandling.

Brug altid dagcreme - uanset hudtype

Når du sammensætter en plejerutine til huden, er det absolut vigtigste produkt for enhver hudtype en dagcreme. Din hud har nemlig brug for et produkt, der beskytter mod vind, vejr og forurening. En dagcreme er samtidig vigtig for at holde fugt inde i huden ved at danne en barriere, der forhindrer fordampning af fugt og næring fra cremen eller fra en serum.

Hudpleje til uren og/eller fedtet hud

Måske tror du, at ansigtscremer ikke er for alle hudtyper - at man med fedtet hud eller akne blot får flere hudproblemer af creme. Men det modsatte er faktisk tilfældet.

Det vigtigste er, at du vælger en serie af produkter, der er udviklet til uren eller fedtet hud. Sørg altid for at bruge en god rensegel eller anden ansigtsrens, der hjælper med at fjerne talg, makeup og snavs fra huden, og brug derefter et serum eller skintonic, inden du påfører en creme.

Husk, at uren hud sagtens kan være tør. Akne er nemlig ikke ensbetydende med, at din hud er fedtet. Derfor er det vigtigt, at du vælger produkter, der matcher dine specifikke udfordringer, så du ikke irriterer huden eller forværrer dine symptomer.

Hudpleje til rødme, eksem eller sensitiv hud

Har din hud tendens til at blive irriteret, rød eller slå ud med for eksempel eksem?

Dermatologiske hudplejeprodukter er perfekte til genopbygge en skadet hudbarriere, der ofte ligger til grund for nogle af disse problemer. Inden for de dermatologisk hudplejemærker findes serier specifikt udviklet til nogle af disse hudlidelser, så du undgår ingredienser, der potentielt kan forværre symptomer eller skade hudens barriere yderligere.

Solbeskyttelse

Solcreme er en meget vigtig del af hudens forsvar mod skade på hudens barriere, synlige ældningstegn såvel som hudlidelser såsom rosacea. Solbeskyttelse bør derfor være en central del af din daglige rutine.

Inden for den dermatologiske hudpleje finder du derfor også solpleje, der er særligt udviklet af hudlæger. Disse er ikke blot effektive til at beskytte din hud mod solens farlige stråler, de er også udviklet med forskellige hudtyper i tankerne. Derfor kan du finde solbeskyttelse udviklet specielt til for eksempel fedtet hud eller specielt til følsom hud.

Husk solbeskyttelse hver dag, hvis du vil undgå forværring af dine problemer, og hvis du vil bekæmpe ældningstegn og pigmentforandringer.

Produkter til hele kroppen

Det er ikke kun dit ansigt, der kan nyde godt af effektive produkter og aktive ingredienser. Resten af din krop kan også have brug for ekstra, fokuseret pleje.

Dermatologisk kropspleje

Bumser, tør hud og eksem rammer ikke kun ansigtet - det kan også vise sig på kroppen - for eksempel på hænderne, ryggen, bagdelen, brystet eller benene, så kan dermatologisk pleje til kroppen være en god løsning.

Prøv for eksempel en rensende bodywash til kroppen, hvis du lider af kropsakne. Eller vælg en kløestillende balm, der samtidig fugter og nærer huden, hvis du døjer med eksem.

Pas på tørre hænder

Har du tendens til at få meget tør eller sart hud på hænderne, kan du vælge en skånsom rens i stedet for en almindelig håndsæbe. Disse er skabt til sensitiv hud og er ikke udtørrende ligesom andre sæber. Prøv også en håndcreme med regenererende egenskaber for din hudbarriere, da det ofte er skade på denne, der er grund til meget tør hud.

Husk, at huden er kroppens største organ, og at det ikke kun er ansigtet, der har brug for beskyttelse og pleje.

Dermatologisk pleje til dit hår og hovedbund

Din hovedbund kan også have brug for ekstra omsorg, da ophobning af produkter, talg og skæl kan give en lang række problemer i dette område. Derfor kan du her hos NiceHair finde produkter særligt udviklet til hovedbunden, så huden på hovedet også kan få lidt kærlighed.

Blandt produkterne finder du rensende shampooer, der hjælper med at fjerne produktrester, ligesom du også finder produkter til tør og irriteret hud.

Skæl er et stort problem for mange og kan blandt andet være forårsaget af en gærsvamp i hovedbunden. Derfor er det vigtigt at bruge de helt rigtige produkter, der kan nedkæmpe denne svamp.

Med hår- og hovedbundspleje fra et af vores dermatologiske hudplejemærker, får du den helt rette pleje til irriterede rødder og isse.

Shop dermatologisk hudpleje hos NiceHair

Hos NiceHair kan du købe dermatologisk hudpleje fra alle de største mærker inden for området. Du kan selvfølgelig også shoppe en lang række forskellige serier og produkter inden for dermatologisk hudpleje lige fra dagcreme og øjencreme til hårpleje, makeup og solcreme, der alle er udviklet i samarbejde med eksperter, så du får en sund og smuk hud.

Du kan også besøge vores butik NiceHair Studio i Esbjerg, hvor du kan få rådgivning til valg af en creme og andre produkter til huden.

Når du handler hos NiceHair, får du altid dermatologiske produkter til skarpe priser, og du kan samtidig shoppe alle dine andre beauty favoritter lige fra hud- og hårpleje til alt inden for parfume, negle og makeup.

Loading...