Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Avène
Avène
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Avène

Eau Thermale Avéne...

Helende hudpleje med Termalkildevand.

Begyndelsen: -Avéne er en smuk gammel landsby, der ligger i Orb-dalen i det sydlige Frankrig...Faktisk lige i hjertet af en naturpark. Netop her er klimaet meget gunstigt for frodig vegetation på grund af en kombination af påvirkninger fra både Middelhavet og Atlanterhavet, samt mange timers solskin. At Landsbyen Avéne ender med at lægge navn til denne hudplejeserie, er faktisk fin historie... Det hele startede i 1736 med en hest, der led af kløende hud. Marquis de Rocozel valgte derfor at slippe hesten fri i naturen. Hesten blev dog kureret for sin hudlidelse efter at have badet i Orb-floden. Dette skabte stor nysgerrighed og efter nærmere undersøgelser fandt man ud af, at Orb-flodens indhold af Termalkildevand, havde en nærmest magisk virkning på diverse hudlidelser, som feks. Psoriasis. I foråret 1743 valgte man derfor at åbne et hydro terapi center, som behandlede og stadig behandler mennesker for deres hudlidelser.

Avénes dermatologer udviklede i 1990 hudplejeprodukter under navnet Eau Thermale Avéne, hvis indhold var sammensat af så få ingredienser, som muligt og med Termal kildevand, som grund-ingrediensen. Idag er Eau Thermale Avéne et verdenskendt firma, der gennem fantastiske dermatologiske resultater, har skabt et stærkt tillidsbånd til sine forbrugere.

Hvad er Termalkildevand?

Termalkildevand er naturligt mineraliseret kildevand, som har sundhedsfremmende egenskaber. Det strømmer op fra undergrunden efter en 40 årig lang rejse ned af feks.Cévennesbjergene. Den fysiske og kemiske sammensætning, der giver vandet netop den helende effektivitet, skyldes kombinationen af blandt andet den gavnlige microflora, det lave mineralindholdet, sporelementerne, temperaturen og strømningshastigheden. Kildevandet har en konstant kvalitet og bliver ikke udsat for nogen former for forarbejdning. Den kliniske dokumenterede effekt af ren Avéne Termalkildevand:
Termalkildevandet fra Avéne har en beroligende og blødgørendee virkning på huden, idet den virker irritationsdæmpende og er anti-inflammatorisk. Termalkildevandet er bakteriologisk rent og naturligvis helt uden farve, smag og duft.

Anvendelsesmuligheder for det rene Avéne termalkildevand:

 • Peeling eller laserbehandling.
 • Rosacea og anden ansigtsrødmen.
 • Hudirritation eller solskoldning.
 • Røde babynumser.
 • Hårfjerning og barbering.
 • Afkøling af huden efter sport eller hedeture. Velegnet til sensitiv, hypersensitiv, allergisk eller irriteret hud.

Dermokosmetik:

 • Eau Thermale Avénes hudplejeprodukter hører til i kategorien af dermokosmetik, som ligger et sted mellem lægemiddel og kosmetik. En del lægemidler har bivirkninger, derfor benytter man ofte dermokosmetiske produkter først i et forsøg på at undgå diverse bivirkninger. Områder, hvor ovenstående har haft en succefuld virkning, er blandt andet i forbindelse med...
 • Børneeksem - behovet for steoridcreme kan mindskes.
 • Akne - modvirkning af hudens ekstreme udtørring efter en skrap medicinsk behandling.
 • Psoriasis - huden kan holdes smidig og forhorning kan mindskes.
 • Rosacea - beskyttelse mod ydre miljøpåvirkninger og plejes.

Nicehair.dk og Avéne:

Hos Nicehair.dk sælger vi nogle af Avénes dermokosmetiske produkter, samt kildevandssprayen. Kig forbi hjemmesiden og se, om vi har nogle af de produkter, du har brug for. Produkterne er meget populære og kan derfor være udsolgte. Har du forespørgelser om Avéne, så kontakt endelig vores fantastiske kundeservicemedarbejdere.

Avéne - færre ingredienser...mere hudpleje!

Loading...