Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ SKØNNE MÆRKER SOM HISMILE, BEAUTE PACIFIQUE... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
c-vitamin-topbannerjpg-11693401079.webp

C-vitamin

Døjer du med pigmenteringsforandringer i huden? Ser din hud grå og livløs ud? Eller vil du gerne opretholde din huds ungdommelighed længst og bedst muligt? Så er C-vitamin helt klart en af de vigtigere ingredienser, som du bør inkludere i din daglige hudplejerutine!

C-vitamin er en utrolig populær ingrediens i mange hudplejeprodukter. Men hvad er det lige præcist, dette vitamin har af fantastiske fordele, og hvad kan det gøre for din hud?Hvad er C-vitamin?

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, som også findes naturligt i huden. Hudens naturlige indhold af C-vitamin falder med alderen, ligesom huden tilmed vil have sværere ved at lagre vitaminet. Hvis huden samtidig udsættes ubeskyttet for sollys og forurening, kan dette tab fremskyndes og resultere i en hud med en trist og ujævn hudtone, samt manglende glød og fasthed.

For at modvirke og forebygge disse forandringer, er det en rigtig god ide at tilføre huden C-vitamin gennem din daglige hudplejerutine.

Hvad gør C-vitamin for min hud?

C-vitamin er en kraftig antioxidant, som effektivt beskytter huden mod frie radikaler, hvilket er ydre, miljømæssige påvirkninger fra bl.a. UV-stråler og forurening. Når frie radikaler rammer huden, dannes såkaldt oxidativt stress, som kan have en negativ effekt på huden og bl.a. kan føre til skader på hudens barriere og tidlig aldring af huden. C-vitamin kan hjælpe med at blokere disse frie radikaler, og netop derfor er C-vitamin også en ingrediens i mange anti-age produkter.

Er din hud præget af hyperpigmenteringer såsom alderspletter, solpletter eller andre misfarvninger fra f.eks. akne-ar, så kan C-vitamin hjælpe. Det virker lysnende og udjævnende på disse pigmentforandringer og fremmer en mere ensartet og ungdommelig hudtone. Samtidig booster dette multiaktive vitamin også hudens udstråling og giver en flot glød.

Endnu en ting, der gør C-vitamin til en fantastisk hudplejeingrediens, er, at det ligeledes bidrager til den naturlige kollagenproduktion i huden. Dermed er C-vitamin også med til at bevare hudens elasticitet, spændstighed og fylde, som er vigtige faktorer for at forebygge dannelsen af rynker og fine linjer, ligesom C-vitaminet tilmed have en udglattende effekt på eksisterende rynker og linjer i huden.

Sådan bruger du C-vitamin

Når du skal i gang med at anvende produkter med C-vitamin, er det vigtigt at følge vejledningen på hvert enkelt produkt for at få det optimale resultat og samtidig skåne din hud bedst mulig mod irritation.

Kort efter påføring af produkter med C-vitamin vil du muligvis kunne opleve en prikkende fornemmelse og en let rødme i huden, hvilket er helt normalt. Efter lidt tid burde du i stedet opleve en flot glød i huden.

Har du sart hud, kan det i starten være en god ide at reducere brugen til få gange om ugen og langsomt trappe op, efterhånden som huden vænner sig til det. Oplever du til gengæld kraftige reaktioner, skal du stoppe med at bruge produktet med det samme.

C-vitamin findes i forskellige styrker og i forskellige typer hudplejeprodukter såsom cremer og serum, så du kan vælge, hvor stærkt et produkt og en effekt, du ønsker.

Inden for hudpleje optræder C-vitamin primært i de to former ascorbinsyre (L-ascorbic acid) og ascorbyl palmitate. Selvom nogle af varianterne er mere stabile, så kan C-vitamin stadig nedbrydes, hvis det gentagne gange udsættes for varme, luft og lys. Derfor er det en god ide at beskytte produktet mod disse faktorer, så du dermed er sikret størst mulig effekt.

Solcremens bedste ven

Som nævnt hjælper C-vitamin med at beskytte huden mod frie radikaler såsom UV-stråling. Dermed er det også en virkelig god partner til solcreme, hvor sammensætningen af de to produkter giver dig en helt fantastisk beskyttelse mod solskade. Du kan altså med fordel bruge et C-vitamin serum eller en dagcreme med C-vitamin og så slutte af med en solcreme eller dagcreme med SPF. Det kan være med til at give dig den optimale UV-beskyttelse, der er med til at forebygge udviklingen af både solskader, hyperpigmenteringer og ældningstegn.

C-vitamin - Vejen til en smuk og strålende hud

Uanset, om du er ude efter naturlig glød eller at forebygge eller stoppe aldringstegn i huden, er det altså en god ide at inkludere C-vitamin i din hudplejerutine. Det er en virkelig hårdt kæmpende hudplejeingrediens, som vil være med til at sikre dig en sund, smuk og stærk hud både nu og i mange år frem.

Populære produkter med C-vitamin

Loading...