Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Atopisk hud
Atopisk hud

Atopisk hud

Viser 85 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
A-DERMA
Astion Pharma
Avène
Bioderma
CeraVe
Decubal
DermaKnowlogy
DUCRAY
La Roche-Posay
Locobase
Pharmaceris
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Øjencreme
Kropspleje
Badeolie
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hygiejneartikler
Intimpleje
Dufte
Body Mist
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensegel
Renseolie
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 31-50
Sæbefri
Uden Farvestoffer
Vandfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Hovedbundsproblemer
Intimpleje
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Mod Skæl
Psoriasis
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
A-DERMA Exomega Control Cream 400 ml
Vejl. pris 284,50 kr
256,05 kr
Locobase Repair Cream 100 gr.
Vejl. pris 179,95 kr
129,00 kr
Locobase Protect Fedtcreme 350 gr.
Vejl. pris 204,95 kr
159,95 kr
La Roche-Posay Lipikar Balm AP+M 400 ml
Vejl. pris 279,50 kr
239,00 kr
CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser 473 ml
Vejl. pris 119,50 kr
108,00 kr
Locobase Repair Cream 30 gr.
Vejl. pris 69,95 kr
48,00 kr
Astion Hand Cure 30 gr.
69,00 kr
La Roche-Posay Lipikar Balm AP+M 200 ml
Vejl. pris 199,00 kr
185,00 kr
A-DERMA Cutalgan Ultra-Calming Spray 100 ml
Vejl. pris 142,50 kr
103,00 kr
DermaKnowlogy MD01 Lipid Balm 175 ml
112,00 kr
159,95 kr
Locobase Protect Fedtcreme 200 gr.
Vejl. pris 134,95 kr
99,95 kr
La Roche-Posay Lipikar Light Balm AP+M 400 ml
Vejl. pris 279,50 kr
239,00 kr
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Shower Cream 400 ml
Vejl. pris 180,00 kr
152,00 kr
La Roche-Posay Toleriane Kerium DS Concentrate 40 ml
Vejl. pris 144,00 kr
139,00 kr
La Roche-Posay Lipikar Light Balm AP+M 200 ml
Vejl. pris 199,00 kr
179,00 kr
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ Shower Cream 200 ml
Vejl. pris 114,50 kr
96,00 kr
Decubal Body Cream 485 gr.
307,00 kr
399,00 kr
Locobase Protect Fedtcreme 100 gr.
Vejl. pris 79,95 kr
70,00 kr

Atopisk hud

Er du en af de mange danskere, der døjer med atopisk hud – altså hud med tendens til eksem, allergiske reaktioner, kløe eller skællende hud? Her hos NiceHair kan du finde en lang række hudplejeprodukter, der kan hjælpe dig med at pleje din følsomme hud.

Læs videre for at blive klogere på atopisk hud, og hvordan du kan hjælpe den ved hjælp af dermatologisk hudpleje.

Hvad er atopisk hud?

Atopisk hud er hud med tilbøjelighed til eksem og allergi, og som kan udløses eller forværres af forskellige påvirkninger, som f.eks. bestemte ingredienser, pollen, støv, vejr, varme og følelsesmæssige tilstande som stress. Atopisk hud skyldes ofte genetik og kan derfor være en kronisk tilbagevendende hudlidelse gennem hele livet.

Man kan betragte atopisk hud, som hud der på sin vis er ”ødelagt” – det vil sige, at hudens beskyttende barriere er blevet skadet eller ikke virker korrekt. Et af problemerne ved atopisk hud er nemlig, at personer med atopisk hud har en ændring i deres immunforsvar, der gør, at deres hud ikke kan bekæmpe virus og bakterier lige så effektivt som andre. Skade på hudens barriere betyder blandt andet, at fugt fra huden kan fordampe og efterlade huden meget tør, og at bakterier udefra kan trænge ind i huden, hvor de har gode vækstbetingelser – især eftersom atopisk hud ikke kan bekæmpe dem så godt. Det kan lede til inflammation, eksem, kløe, rødme osv. og være til meget stor gene.

Symptomer for atopisk hud

Atopisk hud i udbrud viser sig ofte som eksem, rødme, kløe og hævelse i huden, men der kan ligeledes være små blærer, som brister, tørrer ind og danner sårskorper. Over tid kan huden tør, fortykket og skællende, ligesom der også kan opstå smertefulde revner. Atopisk hud og symptomer som eksem kan forekomme overalt på kroppen og i varierende grad. Hos nogle kan symptomer komme og gå i perioder, mens andre oplever at være nærmest konstant generet af det.

Medicinsk behandling af atopisk hud

I hverdagen kan du gøre meget for at dulme dine gener og symptomer med en god hudplejerutine, så du holder huden beskyttet.

Men nogle akutte eller svære tilfælde af atopisk hud kan kræve, at du behandler det med receptpligtige lægemidler. I visse tilfælde kan du også få en længerevarende behandling med hormonfri cremer eller antibiotika til at bekæmpe f.eks. infektion, stafylokokker, blærer mm.

Husk, at behandling med lægemidler altid skal foregå i samråd med din læge, og det er vigtigt, at du følger lægens anvisninger, så midlerne anvendes korrekt.

Daglig pleje af af atopisk hud

Med så mange typer hudplejeprodukter i verden, kan det være svært at overskue, hvad man skal vælge - især når man døjer med problemer som atopisk hud. Derfor får du her, vores bedste tips til en god hudplejerutine til at pleje din hud med skånsomme produkter.

Nøglen til normal hud er fugt

Når du har atopisk hud, er det meget vigtigt, at din hud er fugtet og velplejet. En god fugtighedscreme modvirker nemlig udtørring af din hud og hjælper samtidig med at genopbygge hudens barriere ved at tilføre nogle af de fedtstoffer, som den mangler. Dette gør din hud mere modstandsdygtig over for udefrakommende faktorer og bakterier, som kan øge risikoen for infektion og revner samt kan forværre eller udløse nye udbrud af eksem mm.

Derfor er det afgørende, at du plejer huden hver dag, da dagligt brug af creme kan hjælpe med at forhindre fugttab i huden. Dette er samtidig med til at reducere antallet og frekvensen af udbrud, og dermed også i nogle tilfælde nedsætte behovet for medicinsk behandling.

Hvordan vælger du den rigtige fugtighedscreme til atopisk hud?

Creme er ikke bare creme. Når du døjer med atopisk hud, er det derfor vigtigt, at du vælger den rigtige type creme, da visse stoffer i hudplejeprodukter kan irritere huden og potentielt forværre dine symptomer eller trigge et nyt udbrud.

Vælg derfor hudpleje særligt skabt til atopisk hud eller sensitiv hud, da de er fri for ingredienser, som kan forårsage irritation, rødme og kløe.

VÆLG FEDE CREMER

Du bør vælge en creme med høj fedtprocent, da en fed creme giver mere næring og genopbyggende pleje til din svækkede hud.

Ved meget tør hud kan en fedtcreme eller salve også hjælpe med at gøre huden mere blød og smidig, ligesom den kan være god i vintermånederne, hvor du har øget tendens til ekstra tør hud. Derimod kan en lettere creme være at foretrække i sommermånederne og i perioder uden symptomer. Smør huden i ansigtet og på kroppen ind 1-2 gange om dagen og gerne oftere på f.eks. hænder, hvor håndvask mm. betyder, at cremen hurtigere forsvinder, og huden er mere udsat.

Hos NiceHair finder du en lang række hudplejebrands, der har udviklet fantastiske produkter med forskellige konsistenser og fedtindhold til pleje af atopisk hud.

Korrekt håndtering af dine hudplejeprodukter

I forbindelse med den daglige forebyggende pleje er det vigtigt, at du oparbejder gode rutiner omkring indsmøring, som ikke blot sikrer dig optimal pleje, men også kan være med til at forebygge infektion i den udsatte hud.

Vær derfor opmærksom på, hvordan du håndterer dine plejeprodukter, så de ikke forurenes med bakterier: • Undgå at røre ved emballagens åbninger, hvor der er direkte adgang til indholdet • Tag creme ud af krukker med en ren ske eller spatel i stedet for fingrene • Hav ikke åbne cremer stående i lang tid • Kom aldrig ubrugt creme tilbage i emballagen

Gode baderutiner

For at undgå infektion i din svækkede hud, er det ligeledes vigtigt at holde den ren. Brug derfor et mildt renseprodukt uden parfume til daglig vask af huden. Anvend kun en lille mængde sæbe og sørg for at skylle den grundigt af efterfølgende. Som alternativ til sæbe kan du også anvende en badeolie eller ansigtsrens, som hjælper med at fugte og nære huden.

Undgå lange, varme bade, da det kan udtørre huden og forværre dine symptomer. Så skru ned for varmen og tilbringe kortere tid under bruseren. Når du er færdig i badet, og huden skal tørres, skal du være forsigtig med håndklædet og duppe huden tør, så den irriteres mindst muligt. Herefter bør du altid smøre huden ind i en fed creme, da den optages bedre her, genopfylder den rene hud med nærende pleje og lukker fugten inde.

Hvad gør jeg ved atopisk hud, der klør meget?

En hud, der bare klør og klør kan være altoverskyggende og give søvnløse nætter. Derfor har vi forsøgt at samle nogle gode råd, som kan hjælpe dig med at reducere eller forebygge kløe i huden.
• Sørg for at pleje din hud med en fed fugtighedscreme hver eneste dag - også i de symptomfrie perioder. På den måde får din hud den nødvendige pleje, der kan være med til at forebygge nogle af de faktorer, som giver kløe; f.eks. udtørring af huden. • Vælg cremer beriget med ingredienser, som kan hjælpe med at dulme kløe eller irritation i en hud med eksem. Her på siden finder du både cremer og sprays, som har kløestillende og dulmende effekt på irriteret hud.
• Undgå høje temperaturer - f.eks. ved at undgå varmt eller syntetisk tøj og sove i et køligt rum med en tynd dyne. Ligeledes gælder det om gå i bad og smøre huden ind tidligt på aftenen, samt dæmpe aktivitetsniveauet inden sengetid, så du ikke har det for varmt, når du skal sove. • Lad være med at kradse, når det klør! Selvom det kan være yderst fristende, så er det bedst at lade være med at kradse, da det bare kan gøre kløen endnu værre. Det øger tilmed risikoen for infektion og dermed også for mere eksem osv. I stedet er det bedre at klappe kløen væk eller lægge kølige omslag på de udsatte områder. • Hold neglene korte, så du ikke kommer til at kradse dig i søvne. Selv hvis du er standhaftig, når du er vågen, kan du sagtens komme til at kradse, mens du sover.

Hvordan kan jeg undgå udbrud og forværring af min atopiske hud?

I det hele taget er det vigtigt at skåne din hud mod faktorer, som potentielt kan forværre dens tilstand. Undgå derfor unødvendige stoffer som parfume og farvestoffer, der kan irritere huden eller i værste fald give allergi.
I andre tilfælde ved du allerede selv af erfaring, hvad der kan give irritation. F.eks. kan en tur i svømmehallen lede til svien og irritation. Her kan du med fordel give din hud ekstra pleje i form af en barrierecreme, der hjælper med at beskytte huden mod påvirkninger fra både vand og klor. Hold selv øje med dine triggers, og overvej, hvordan du kan undgå at huden kommer i direkte kontakt med disse. Det hjælper med at holde symptomerne på afstand.

Husk solcremen

Selvom solen i nogle tilfælde kan være gavnlig, så tåler atopisk hud ikke ret meget sol. Derfor er det nødvendigt at beskytte den mod solens stråler i form af enten solcreme eller tøj. I forhold til solcreme er det vigtigt at vælge én med høj solfaktor, og som er udviklet specielt til sensitiv hud.

Måske du har oplevet, at din hud reagerer meget på visse solcremer? Mange oplever nemlig kemiske solfiltre som meget hårde ved huden. Derfor kan du med fordel prøve en solcreme med fysisk filter. De trænger ikke ned i huden, og i mange tilfælde er de meget mere skånsomme ved sart hud.

Tag et kig på vores solplejekategori og se de forskellige typer solcremer, der er særligt gode til atopisk hud.

Køb dine hudplejeprodukter til atopisk hud hos NiceHair

Vi ved, at det kan være svært at finde den rette hudpleje. Her hos NiceHair har vi derfor samlet hudplejeprodukter særligt udviklet til atopisk hud ét sted. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dine nye favoritprodukter, som du altid får til skarpe priser hos NiceHair.

Loading...