Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Velkommen til vores koreanske hudplejeunivers

Koreansk hudpleje – også kaldet K-beauty – adskiller sig markant fra den klassiske hudplejerutine, som vi kender herhjemme. I den vestlige verden benytter vi nemlig normalt kun 3-5 forskellige hudplejeprodukter i vores daglige hudplejerutine. Koreansk hudpleje indeholder derimod en mere omfattende 10-trins proces, der giver dig alt, hvad du skal bruge for at opnå den perfekte porcelænshud. Populariteten taler for sig selv – når du først har dedikeret dig til K-beauty, så vender du aldrig tilbage.Udvalgte koreanske bestsellere

Udforsk koreansk hudpleje efter kategorier

Udforsk koreansk hudpleje efter hudtype og -behov

koreansk-hudpleje--normal-hudjpg-11699529498.webp

NORMAL HUD
Selv hud uden de store problemer har brug for den rigtige målrettede pleje til at forblive sund og smuk.

koreansk-hudpleje--tor-og-dehydreret-hudjpg-11699866159.webp

TØR OG DEHYDRERET HUD
Giv fugt og pleje til tør og dehydreret hud uanset årstid og din hudtype, så huden får den rette fugt og glød.

koreansk-hudpleje--kombineret-hudjpg-11699529661.webp

KOMBINERET HUD
Plej kombineret hud med produkter, der behandler forskellige problemer i ansigtet.

koreansk-hudpleje--fedtet-hudjpg-11699529718.webp

FEDTET HUD
Find den rette pleje og rens til fedtet hud, så du holder produktionen af talg nede.

koreansk-hudpleje--uren-hudjpg-11699866323.webp

UREN HUD
Find produkter til uren hud, så du kan forebygge fremkomsten af bumser og hudorme.

koreansk-hudpleje--sensitiv-hudjpg-11699529822.webp

SENSITIV HUD
Vælg den rette pleje til sensitiv hud med tendens til rødme og irritation, så din hud bliver mere modstandsdygtig.

koreansk-hudpleje--pigmentforandringerjpg-11699529868.webp

PIGMENTFORANDRINGER
Stop eksisterende pigmentforandringer eller forebyg nye med produkter, der udjævner din hudtone.

koreansk-hudpleje--rodmejpg-11699529911.webp

RØDME
Prøv skånsomme og målrettede produkter til at pleje eller dulme hud med tendens til rødme.

Udforsk koreanske ingredienser

nr-1jpg-11699271571.webp

SNAIL MUCIN
Snegleslim er en effektiv fugtgivende, beskyttende og beroligende ingrediens til alle hudtyper, der har behov for lidt ekstra pleje. Snail mucin er særligt effektiv til en tør, sensitiv eller moden hud, der trænger til fugt og dulmende pleje.

nr-2jpg-11699271577.webp

CENTELLA ASIATICA
Centella asiatica er en plante, der bruges i hudpleje pga. dens dulmende og helende egenskaber. Under navnet cica bruges centella asiatica ofte i hudpleje til sensitiv og tør hud, som har brug for ekstra nærende pleje.

nr-3jpg-11699271583.webp

C-VITAMIN
C-vitamin er en meget effektiv antioxidant, der beskytter hudceller mod skade fra frie radikaler såsom sollys. C-vitamin hjælper med at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og pigmenteringer, samtidig med at det giver en fantastisk glød.

aha-ingredienserjpg-11699530142.webp

AHA
AHA er en syre, som bruges inden for hudpleje til at eksfoliere huden for døde hudceller, der kan give huden et trist og tørt udseende og forårsage bumser. AHA er en mildere syre, der tolereres af de fleste hudtyper.

nr-5jpg-11699271595.webp

NIACINAMID
Niacinamid (B3-vitamin) hjælper med at styrke hudbarrieren og bekæmpe rødme samt irritation i huden. Det giver en jævn hudtone, reducerer talgproduktionen og hjælper huden med at tolerere andre aktive ingredienser.

nr-6jpg-11699271601.webp

C-VITAMIN
C-vitamin er en meget effektiv antioxidant, der beskytter hudceller mod skade fra frie radikaler såsom sollys. C-vitamin hjælper med at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og pigmenteringer, samtidig med at det giver en fantastisk glød.

Udforsk alle koreanske produkter

Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Anua
Beauty of Joseon
COSRX
Pyunkang Yul
Pris
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Læbepleje
Maske
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseolie
Renseskum
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solstift
Farve
Mat (Matterende)
Indhold
Alkoholfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 31-50
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

K-Beauty

K-Beauty er et skønhedsfænomen, der har sin oprindelse i Sydkorea, men som har taget verden med storm i de seneste år. Her får du koreanske skønhedsprodukter med overraskende ingredienser, der med garanti vil give dig den perfekte hud.

Hvad er K-Beauty?

K-Beauty, også kaldt koreansk hudpleje, er netop fællesbetegnelsen for skønhedsprodukter fra Sydkorea, og det repræsenterer en lidt anderledes tilgang til skønhed og hudpleje, end vi måske er vant til i Vesten. I stedet for udelukkende at behandle hudproblemer som urenheder og rynker, når de opstår, har K-Beauty en holistisk tilgang til hudpleje, hvor man forebygger problemer ved at pleje huden omhyggeligt dagligt - og fra en tidlig alder. Koreansk hudpleje handler nemlig om at have en sund hud, der stråler indefra, så huden holdes smuk og ungdommelig, og du ikke behøver så meget make up.

K-Beautys 10-trins hudplejerutine

Et af de mest karakteristiske træk ved koreansk hudpleje er den kendte 10-trins hudplejerutine. Selvom det kan virke overvældende, er hvert trin designet til at adressere en specifik hudplejebehov, og sammen hjælper de dig på vej til den bedst mulige hudtilstand og næsten perfekt hud.

Rutinen omfatter rensning, eksfoliering og toning samt anvendelse af essenser, serum, øjencreme, masker, fugtighedscreme og solcreme.

Trin 1: Olierens

Rensning med en olierens er det første trin i dobbeltrensningen af huden. Olierensen anvendes som en overfladisk rensning til at fjerne oliebaserede urenheder og produkter som makeup og solcreme.

Selvom du har uren hud, kan du godt bruge en olierens, så længe at du følger efter med en anden rens, der fjerner den resterende olie, så huden og porerne ikke stoppes til.

Trin 2: Gel- eller skumrens

Rensning med en vandbaseret rens er det andet trin i dobbeltrensningen af huden. Den fjerner sved, støv, resterende olierens og andre urenheder, så huden efterlades 100% ren og fugtet.

Trin 3: Eksfoliering

En mild eksfoliering et par gange om ugen kan gøre underværker for huden. Den fjerner døde hudceller og hjælper med at fjerne tilstopninger fra hudens porer, der kan lede til bumser og hudorme. Eksfoliering kan også gøre det lettere for andre hudplejeprodukter at trænge ind, så du får en strålende, glødende og ungdommelig hud.

Trin 4: Toner

En toner kan hjælpe med at genoprette hudens pH-balance efter rensning og forbereder huden til at absorbere de efterfølgende produkter bedre.

Trin 5: Essens

En essens er et letvægtsprodukt, der hjælper med at fugte huden og forbedre dens overordnede sundhed. Det er mere flydende end et serum og trænger hurtigt ind.

Trin 6: Serum og ampuller

Disse produkter er mere koncentrerede og er designet til at adressere specifikke hudproblemer, såsom tør hud, akne, fine linjer eller hyperpigmentering. Lad gerne produkterne sidde et par minutter, så de absorberes helt, inden du påfører en ansigtscreme.

Trin 7: Sheet-maske

En sheet mask er en ansigtsmaske, der kommer som et "ark" eller et brev med huller til øjne, næse og mund, og som lægges henover ansigtet. En sheet mask er typisk gennemvædet i et næringsrigt serum og lægges på ansigtet i omkring 10-20 minutter, så den har tid til at virke. Den hjælper med at give huden et ekstra fugtboost.

Trin 8: Øjencreme

Øjencremen er designet til at fugte og beskytte det sarte område omkring øjnene, der ofte er et af de første steder, som viser aldringstegn. Den rette øjencreme kan hjælpe dig med at fugte eller beskytte huden, og reducere fine linjer eller mørke rande.

Trin 9: Ansigtscreme

En ansigtscreme er nok det vigtigste trin i en hudplejerutine, da den hjælper med at forsegle alle de tidligere påførte produkter, holder huden hydreret og beskytter den.

Du kan bl.a. vælge mellem en all-round ansigtscreme, en dagcreme eller en natcreme. I dagtimerne kan du også vælge BB- eller CC-cremer, der er en kombination af creme og foundation.

Trin 10: Solbeskyttelse

Det sidste og meget vigtige trin er at beskytte huden mod solens skadelige stråler med en solcreme. Solbeskyttelse er ikke blot vigtigt ift. at forhindre hudkræft, det har også stor betydning i kampen mod tidlige aldringstegn og hudproblemer. Skadelige UV-stråler er nemlig store syndere, når det kommer til rynker og hyperpigmentering, og så kan det forværre eksisterende problemer som akne, rosacea og sensitiv hud.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle skal følge alle 10 trin hver dag og både morgen og aften. Det er bedst at tilpasse rutinen til din egen hudtype, behov og tid.

Anderledes ingredienser i koreansk hudpleje

K-Beauty er også kendt for overraskende og unikke ingredienser såsom snegleslim, ginseng og bi-gift. Disse ingredienser er ofte kombineret i innovative formuleringer, der er designet til at levere maksimal effekt - men på en skånsom måde. Grundet de lidt anderledes ingredienser i koreansk hudpleje, kan du også nogle gange opleve, at de har en anden konsistens, end du måske er vant til. For eksempel kan produkter med snegleslim være meget klistrede ved påføring, men efter kort tid vil du mærke, at de trænger godt ind og føles behagelige at have på.

Koreansk hudpleje anvender selvfølgelig også masser af mere velkendte aktive ingredienser som hyaluronsyre, AHA, niacinamid og mange andre. Det betyder, at der findes produkter, som passer til forskellige hudproblemer og specifikke behov.

Samtidig er koncentrationerne af visse ingredienser ofte meget højere i koreansk hudpleje end i mange andre typer produkter. Ved at inkludere produkter med høje koncentrationer i de ti hudplejetrin får du maksimalt ud af alle ingredienserne, da det er svært at få samme mængde og koncentration af ingredienser presset ned i 2-3 produkter, som nok er standard i mange menneskers beauty-rutine.

Med en rutine af koreansk hudpleje kan du altså ekstra effektivt sætte ind mod en lang række hudproblemer eller hudtendenser.

K-Beauty - Innovativ hudpleje for alle

Sydkorea er en af banebryderne inden for hudpleje, og her er der meget stor konkurrence om at kreere de bedste produkter på markedet. Netop derfor er mange af de K-Beauty brands, der dukker op meget innovative og eksperimenterende ift. at skabe nye produkter og anvende nye ingredienser.

Derfor kan du med koreansk hudpleje få nogle af de mest spændende og innoverende produkter på markedet, så du kan prøve nye trends og ingredienser, før de bliver mere udbredt.

Endnu en fordel ved koreansk hudpleje er, at det ofte har meget overkommelige priser. Når produkterne samtidig er så effektive, får du altså virkelig meget for pengene, så du opnår den bedste pleje og næring af huden uden at bruge en formue. Dermed er der også plads til at "lege" lidt med din hudplejerutine og prøve nogle af de mange nye ingredienser og produkter af indimellem.

Køb K-Beauty hos NiceHair

Hos NiceHair finder du nogle af de største og mest anerkendte brands inden for koreansk hudpleje. Det betyder, at du altid kan sammensætte din egen hudplejerutine med alle dine forskellige yndlingsprodukter og nogle af de nye spændende K-Beauty-produkter.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere til at prøve koreansk hudpleje - måske vil det også forandre din hud.

Loading...