Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Skægtrimmer

Viser 25 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
BaByliss
Braun
Gordon
King C. Gillette
OBH Nordica
Øvrige Mærker
Panasonic
Remington
Pris
Tilbehør
Afstandskam & Skær
Beskyttelses Handsker & Tasker
Typer
Hårtrimmer
Skægtrimmer
Køn
Til Mænd
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Braun 4-In-1 Styling Kit (SK3000)
179,00 kr
499,00 kr
Panasonic Shaver (ES-RW31)
Vejl. pris 599,00 kr
549,00 kr
Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD50-k)
Vejl. pris 849,00 kr
499,00 kr
Alba4Men Shaver Waterproof (105)
559,00 kr
699,00 kr
Alba4Men Shaver Waterproof (104)
559,00 kr
699,00 kr

Skægtrimmer

Det kræver sin mand at holde sit skæg både pænt og nydeligt hver dag. Hårene kan nemlig hurtigt vokse i alle retninger og være i forskellige længder. Har du ikke en skægtrimmer, eller er din barbermaskine ikke god nok? Så gå på opdagelse i vores udvalg af skægtrimmere i kvalitetsmaterialer. Her finder du populære mærker som Panasonic, der sørger for præcis trimning – hver gang. Det bedste redskab til dig, der ønsker at tæmme dit skæg.

De bedste skægtrimmere til dit behov

Bruger du alt for lang tid på barbering om morgenen? Måske oplever du stive hår, som stritter i alle retninger? I så fald bør du finde en god skægtrimmer, der effektivt sørger for en præcis trimning på få minutter. Dit skæg fortjener nemlig den bedste pleje.

En smart barbermaskine og en skægtrimmer minder stort set om hinanden. Begge har også flere indstillinger, som du kan tilpasse til den længde, du ønsker. Uden at du behøver tage et smut til en fancy barbersalon. Forskellen er dog, at du med en god skægtrimmer bedre kan sikre dig blot at finpudse skægget og ikke fjerne for meget hår på én gang.

Skægtrimmere er desuden dejligt nemme at bruge, og de fungerer godt til både overskæg, bakkenbarter, fuldskæg og til at fjerne hårene helt. Flere af vores skægtrimmere har et indbygget vakuumsystem, der hjælper dig med færre hår i håndvasken. Det giver ikke kun et veltrimmet skæg, men også mindre snavs på badeværelset og på tøjet.

Sådan bruger du en trimmer til dit skæg

Ved at bruge din nye skægtrimmer korrekt kan du regne med et skæg, der står knivskarpt – hver gang. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du så vidt muligt undgår at skære dig i huden eller vælger den forkerte længde. Er din nye skægtrimmer et helt ukendt område for dig, så har vi naturligvis nogle gode råd til dig.

En god skægtrimmer kan blive indstillet til forskellige længder. Du har nemlig typisk brug for en trimmer med flere funktioner, da alle skæg er forskellige. Derfor bør du starte ud med at vælge den ønskede længde. Når du har gjort dette, fører du din skægtrimmer igennem skægget, til skægget har det ønskede udseende.

Det er vigtigt, at du ikke skynder dig. Det bedste resultat får du nemlig med god tid og koncentration. Samtidig bør du altid sikre dig et skarpt barberblad, så hårene nemt og bekvemt bliver skåret over eller fjernet uden modstand. Her kan du for eksempel tage et varmt bad inden, så dit skæg bliver blødgjort af det lune vand.

Skægtrimmer med pleje og hygiejne i fokus

En optimal klippevinkel og en ensartet trimning kommer ikke uden afklippet skæg i vasken og med tiden også en sløv trimmer. Det vil du selvfølgelig gerne undgå så vidt muligt. Derfor bør du altid skille din nye hårtrimmer ad, så du nemt kan rengøre bladene. Du kan også smøre olie på skærene, da det forlænger levetiden og styrker stabiliteten af skægtrimmeren. På den måde klipper den mere jævnt.

Se alle de nødvendige produkter til at opnå den ideelle skægpleje hos os. Her får du blandt andet cremer til sart hud, effektive skægolier og lækkert barbergrej. Undgå så vidt muligt shampoo og sæber til dit skæg, da hårene har brug for meget mere pleje og fugt end det på hovedet. I sidste ende får du altså et redskab, der både er hurtigt, effektivt og giver et flot resultat.

Find din nye skægtrimmer på tilbud hos NiceHair

Hos NiceHair kan du finde et stort udvalg af professionelle skægtrimmere og hårtrimmere til den kræsne forbrugere. Derudover har vi også praktiske trimmere, der er skånsomme mod huden og simple at bruge. Fælles for dem alle er, at du får en præcis trimning på kort tid. Derfor er en skægtrimmer super velegnet til hverdag, hvor du har mindre tid til at gøre dig i stand. Når du har mulighed for det, så kan du udforske maskinens forskellige funktioner.

Flere af vores skægtrimmere er blandt andet trådløse, hvorfor ledningerne er erstattet med holdbare batterier. Det giver dig flere timers brug, uden at du behøver være afhængig af en stikkontakt. Har du også behov for at studse næsehårene eller dem på hovedet? Så fungerer flere af vores skægtrimmere også til det. Du får på den måde et universalt værktøj, du kan bruge flere steder på hovedet og på kroppen.

På NiceHair kan du blandt andet få:

  • En god skægtrimmer med øje for det brugervenlige og praktiske design
  • Forskellige længder og funktioner til netop dit skæg
  • Komfortabel og nem betjening til trods for avanceret teknologi
  • Langtidsholdbare batterier og knivskarpe blade, der sikrer præcis barbering

Hos os behøver du altså ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i en studsning eller gøre brug af en dårlig skraber. Vælg for eksempel en Panasonic skægtrimmer, der både kan trimme, forme og fjerne skæg derhjemme - blot ved hjælp af ét redskab. En ideel skægtrimmer til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og ønsker at nyde tæt barbering.

Se vores store udvalg af elektronik her, hvor du kan få endnu flere, lækre produkter til dit skæg.

Loading...