Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE SØNDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tjen penge med NiceHair via affiliate

Har du en habil interesse for hudpleje? Mestrer du en malerisk make-up? Eller du bare sej til de sociale medier? Så har du muligheden for at tjene penge på det! Det eneste, du skal bruge, er en blog, hjemmeside eller Instagram-profil. Hos NiceHair er vi nemlig på udkig efter ildsjæle, som gerne vil reklamere for og anbefale vores produkter – og samtidig tjene på det. Kort og godt.

Du får . . .
• 10% i provision
• Høj konverteringsrate på knap 3%
• 40 dages cookie-tid
• Server tracking. ITP compliant.
• Et program med en historisk høj EPC (Earnings pr. click)

Hvad skal du gøre?

Dit arbejde går ud på at skabe trafik ind til vores hjemmeside med annoncer og links. Lyder det ikke meget simpelt? Så bare vent, det bliver endnu bedre. Vi stiller nemlig bannere til rådighed, som du kan benytte på din profil, hjemmeside eller blog – og det er helt gratis. Bannerne finder du nemt hos vores affiliate-partner, Partner-Ads. Hvis der derudover er nogle af vores produkter, som du er ekstra begejstret for, så må du altid linke til dem. Jo mere du annoncerer, jo mere kan du nemlig tjene. Vi oplever stor succes fra mange af vores andre affiliate-partnere, som hver måned tjener mere i takt med, at flere af deres følgere/læsere får vist reklamerne for NiceHair.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke må skabe trafik til NiceHair via Google Ads – herunder Bing Ads og Google Shopping Ads. Til gengæld vil vi være vilde med, hvis du bruger din kreativitet på sociale medier som Facebook, Instagram, twitter, Pinterest og lignende. Ved blot at gøre brug af dine kreative færdigheder på sociale platforme kan du altså tjene gode penge.

Hvad får du ud af det?

NiceHair betaler dig altid 10 procent i provision for hvert salg, du kan bidrage med. Det betyder, at hver gang dine bannere eller links leder til et salg på eksempelvis 500 kroner, så får du automatisk 50 kroner ind på din Partner-ads-konto. På NiceHair konverterer vi tæt på 3 procent, hvilket svarer til, at cirka 30 mennesker, ud af de 1000 som klikker sig ind på siden, køber noget. På den måde kan det hurtigt blive en god forretning for dig at lede endnu flere ind på vores hjemmeside.

Samtidig går vi op i, at du får noget ud af dit arbejde. Det betyder, at du kan få penge allerede den første dag. Lige så snart at dit link eller banner leder til et salg hos os, tjener du på det.

Hvordan kommer du i gang?

Kunne du godt tænke dig at tjene penge på at gøre dine følgere opmærksomme på Nicehairs produkter? Så skal du blot oprette dig som Publisher hos Partner-ads her. Det er helt gratis at tilmelde sig. Du finder Nicehair.dks program i kategorien ”Sundhed og personlig pleje”. Herefter kigger vi din ansøgning igennem, og hvis det viser sig, at vi er relevante for din målgruppe, så vælger vi dig.

Vi glæder os til at møde dig og din kreative side.

Loading...