Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Silver Shampoo

Viser 84 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
amika:®
Aussie
Biolage
Björn Axén
Davines
ELEVEN Australia
epiic hair care
Fudge
Goldwell
HH Simonsen
IdHAIR
Innersense
Joico
Kérastase
KMS
L'Oreal Paris
L'Oreal Professionnel
LeaLuo
Lernberger Stafsing
Löwengrip
Maria Nila
MATRIX
Milk_shake
Moroccanoil
Olaplex
Øvrige Mærker
Paul Mitchell
Philip B
Philip Kingsley
Redken
REF
Roze Avenue
Schwarzkopf
Simply Zen
Stuhr
TIGI
Waterclouds
Pris
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Normalt
Skadet
Indhold
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Ocean Waste Plastic
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Afrensende
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Mod Irritation
Repair/ Genopbyggende
Silver
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Redken Color Extend Blondage Shampoo 500 ml
139,00 kr
Vejl. pris 250,00 kr
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml
99,00 kr
Vejl. pris 169,00 kr
Redken Color Extend Graydiant Shampoo 300 ml
129,00 kr
Vejl. pris 208,00 kr
Redken Color Extend Graydiant Conditioner 300 ml
149,00 kr
Vejl. pris 238,00 kr
L'Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo 750 ml
225,00 kr
Vejl. pris 340,00 kr
KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml
202,00 kr
151,50 kr
Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml
129,00 kr
Vejl. pris 208,00 kr
Davines Alchemic Shampoo Silver 90 ml
120,00 kr
99,00 kr
Davines Alchemic Shampoo Silver 280 ml
230,00 kr
209,00 kr
Stuhr Blonde Shampoo 250 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
REF. Cool Silver Conditioner 245 ml
179,00 kr
134,25 kr
KMS ColorVitality Blonde Shampoo 750 ml
465,00 kr
348,75 kr
Biolage ColorLast Purple Shampoo 250 ml
149,00 kr
119,00 kr
Silver Shampoo

Brug silver shampoo i blondt hår

Gråt og blond hår kan få et lidt kedeligt eller gulligt skær med tiden, men hvis du bruger en silver shampoo kan du hurtigt give dine lyse lokker liv igen. Shampooen er en nem løsning, for den virker præcis som en helt almindelig shampoo. Den eneste forskel er den vilde, lilla farve.

Hos NiceHair kan du vælge mellem flere forskellige silver shampooer. Vi har produkter fra diverse kendte brands og i flere prisklasser, så du har gode muligheder for at finde din nye yndlingsshampoo hos os. Du kan blandt andet finde populære mærker som:

En silver shampoo indeholder lilla pigment, som neutraliserer gyldne toner, så dit grå eller lyse hår får en koldere tone. Vores udvalg af silver shampooer giver også dit hår næring og fugt, så du får bløde og sunde lokker med en flot udstråling.

Hvorfor er en silver shampoo lilla?

Shampooens lilla farve er grunden til, at produktet kan fjerne den gullige tone i dit hår. Lilla er komplementærfarven og dermed det modsatte af gul, hvilket er grunden til, at farven er i stand til at neutraliserer og udjævne den gyldne farve i dit lyse hår. På den måde kan din frisure få et koldere og lysere skær.

Den gule farve kan opstå i alt fra afbleget hår til naturligt blondt til gråt hår. Det kan for eksempel skyldes, at du har været meget i solen, og dit hår har været udsat for for meget UV-stråling. Saltvand eller klorvand samt rygning kan også have en effekt på håret. I stedet for at bruge en masse penge på at få farvet dit hår ved frisuren, så kan du rette op på skaderne med et meget billigere alternativ: nemlig en god silver shampoo.

For mange mennesker er håret en vigtig del af deres udseende. Derfor opleves det tit som pinligt, hvis en klipning eller farvning er gået galt. Selve frisuren kan en silver shampoo ikke hjælpe med, men din hårfarve kan hurtigt slippe for orange toner og gule nuancer, så du kan føle dig smuk og godt tilpas igen.

Find den silver shampoo, som passer til dig

Nogle shampooer er udviklet til daglig brug, hvorimod andre er bedst at bruge et par gange om ugen som et supplement til din almindelige hårshampoo. Med en god silver shampoo kan du sagtens genopfriske dit blonde hår eller dine grå lokker en gang imellem. Du skal altså vælge shampoo alt efter, hvor tit du ønsker at anvende den samt hvilken effekt, du ønsker.

Hvis du vil bruge silver shampoo til dagligt, så er det dog vigtigt at tjekke, at shampooen også indeholder vigtige, plejende ingredienser. Det er utroligt vigtigt for, at dit hår kan få den næring, som det har brug for. Der er især seks ingredienser, som du skal være opmærksom på, når du leder efter en ny shampoo:

  • Kreatin
  • Provitamin B5
  • Hvedeprotein
  • Glycerin
  • Betaine
  • Aloe Vera

Kreatin, provitamin og glycerin fugter, plejer og blødgører dit hår samt beskytter hovedbunden mod at tørre ud. Også Aloe Vera hjælper mod udtørring. Hvedeprotein er med til at genopbygge dit hår, hvis det er meget tørt eller spaltet, og betaine styrker hårets elasticitet og giver dit hår glans.

Silver shampoo og mange andre gode shampooer

Hvis du leder efter en almindelig shampoo, som du kan benytte ved siden af din lilla shampoo, så har NiceHair også et godt udvalg af dem. Vi har shampooer til forskellige hårtyper og udfordringer, så uanset om du har krøller, farvet eller tyndt hår, så kan du finde en shampoo, der passer til dig.

Behov er forskellige, og derfor sørger vi også for, at have shampooer til så mange forskellige hårtyper som muligt. Du kan altså få et smukt og sundt hår, uanset hvilke problemer du har. Overvej dit hårs struktur og kvalitet samt tilstanden lige nu. Er det for eksempel kruset, fladt eller ødelagt af farvning? Dernæst kan du overveje hvilken shampoo, der bedst kan redde dit hår.

Se NiceHairs gode udvalg af silver shampoo samt mange andre plejende shampooer. Vi har noget for enhver hårtype, så du har de bedste muligheder for at finde din nye favorit hos os.

Loading...