Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
niacinamid-topbannerjpg-11693402002.webp

Niacinamid

Niacinamid - også kendt som B3-vitamin - er en hyppigt anvendt ingrediens inden for hudpleje – og det er ikke uden grund! For niacinamid har mange gode egenskaber og er effektiv mod en lang række hududfordringer lige fra uren hud til rynker. Niacinamid har desuden en høj hudtolerance, hvilket vil sige, at den kan bruges til mange forskellige hudtyper til alle hudtyper – selv sensitiv hud.

Læs med her og bliv klogere på denne vidunderingrediens, der er lidt af en superhelt for din hud.Hvad er niacinamid?

Niacinamid er et vandopløseligt vitamin, der sammen med andre naturlige stoffer i din hud hjælper med at styrke og forskønne din hud. Niacinamid hjælper nemlig både med at reducere synligheden af porer, udjævne hudens tekstur samt styrke hudens barriere.

Når du bruger niacinamid som del af din hudplejerutine, kan vitaminet altså gå ind og optimere på effekten af andre produkter og ingredienser, såvel som forbedre din huds udsende og sundhed.

Ideel til tør og sensitiv hud

Niacinamid er særlig god til sensitiv hud eller tør hud, da den virker beroligende og fugtgivende, samt dæmper rødme og irritation i huden. Den styrker desuden hudbarrieren ved at stimulere produktion af lipider. Det gør, at din hud bedre kan holde på fugten og bliver mere modstandsdygtig over for påvirkninger fra f.eks. forurening, UV-stråler og temperaturskift, som kan irritere, ælde og svække huden. Niacinamid modvirker ligeledes afskalning, samt hjælper med at forbedre hudens elasticitet og smidighed, som kan blive svækket ved tør hud.

God anti-age ingrediens

På grund af sine beskyttende og genopbyggende egenskaber er niacinamid ofte anvendt i anti-age produkter. Den stimulerer produktionen af lipider, som øger hudens forsvar mod aggressorer, der kan føre til for tidlig ældning af huden. Studier viser også, at niacinamid kan blødgøre og reducere synligheden af rynker, fine linjer og kragetæer. Det skyldes bl.a., at det hjælper med at gøre huden mere smidig og bevare hudens fugt, så den bliver mere fast og glat.

Reducerer uren hud og store porer

Har du tendens til fedtet eller uren hud? Så er niacinamid en god ingrediens at inkludere i hudplejerutinen. Den virker nemlig også regulerende på hudens produktion af talg og er på dem måde med til at forebygge og reducere tilstoppede porer og udbrud. Nicainamid er desuden kendt for at minimere synligheden af store porer, så din hud med tiden opnår et mere forfinet udtryk.

Dermed er det altså ikke kun en ingrediens, der virker godt til både sensitiv hud og tør hud. Den virker også godt til hud med tendens til bumser eller akne, som også oplever irritation, der har brug for at blive lindret.

Reducerer misfarvninger i huden

Niacinamid kan ligeledes hjælpe med at reducere og forebygge forskellige typer af misfarvninger i huden og give dig en mere klar og ensartet hudtone. Det kan f.eks. være hyperpigmenteringer, alderspletter og gullige undertoner. Den er velegnet at bruge i kombination med andre ingredienser, som ligeledes har effekt på netop disse udfordringer, f.eks. C-vitamin, retinol, tranexamsyre og bakuchiol. For at mindske risikoen for udvikling af nye pigmenteringer er det samtidig vigtigt at anvende solbeskyttelse i dagtimerne året rundt.

Et godt valg til alle

Alt i alt er niacinamid en fantastisk ingrediens, som kan hjælpe med at forbedre udseendet af din hud på flere måder, og så fungerer den godt i samarbejde med et væld af andre aktive ingredienser. Nærmest uanset hvilken hudtype eller hvilke udfordringer du har, så vil du kunne få gavn af denne multiaktive ingrediens!


Populære produkter med niacinamid

Loading...