Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Pigmentforandringer
Pigmentforandringer

Pigmentforandringer

Viser 25 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Apeer
Avène
DermaKnowlogy
Filorga
La Roche-Posay
Pharmaceris
Vichy
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Perlemor
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Ansigtsmakeup
Highlighter
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Svanemærket
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Flydende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
La Roche-Posay Mela B3 Serum 30 ml
Vejl. pris 385,00 kr
385,00 kr
La Roche-Posay Pigmentclar UV Day Cream SPF 30 - 40 ml
Vejl. pris 294,50 kr
294,50 kr
Filorga Skin-Unify Radiance 15 ml
269,00 kr
395,00 kr

Pigmentforandringer

Vi kender dem alle sammen! De mørke pletter, som pludselig kan komme - nærmest helt ud af det blå. Pigmentforandringer er desværre noget, de fleste kvinder kommer i kontakt med i løbet af livet. Her kan du læse mere om, hvad det er, hvordan du forebygger det, og hvad du gør, når først du har dem.

Hvad er pigmentforandringer?

Pigmentforandringer viser sig typisk som små mørke pletter eller plamager i huden, og de kendes også som hormonpletter, leverpletter eller hyperpigmentering. I nogle tilfælde af pigmentforandring kan du opleve, at der kommer hvide pletter i stedet for mørke. De hvide pigmentpletter kaldes i svære tilfælde vitiligo.

Pigmentforandringer opstår i al enkelthed, fordi huden producerer for meget melanin. Denne store mængde melanin vil så begynde at klumpe sammen, hvilket viser sig som mørke plamager - oftest på huden i ansigtet, på brystet, skuldre, arme og hænder.

Hvad skyldes pigmentforandringer?

Denne overproduktion af melanin og de dertilhørende mørke pigmentpletter kan have forskellige årsager. Her kan du læse lidt om nogle af de hyppigste grunde til det.

Pigmentforandringer efter graviditet og p-piller

Mange har måske oplevet pigmentforandringer i forbindelse med en graviditet eller brug af p-piller. Her skyldes pigmentpletterne hormonelle forandringer, der påvirker huden. I disse tilfælde vil man bruge betegnelsen melasma. Selvom det lyder halvfarligt, rammer melasma faktisk omkring 70% af gravide og er helt ufarligt.

Pigmentpletter forårsaget af graviditet kan forsvinde af sig selv igen efter fødslen - dog er det ikke en garanti. Hvis du er så heldig, at de forsvinder af af sig selv, er det jo kun dejligt. Desværre oplever mange, at de kommer igen ved næste graviditet eller ved genoptaget brug af p-pillerne.

Pigmentforandringer efter overgangsalder

Overgangsalderen kan også være en årsag til, at de irriterende pigmentpletter begynder at myldre frem. Igen er det vores hormoner, der er skyld i de mørke plamager. Der er desværre ikke noget at gøre for at undgå denne forandring. Men det er en god idé at undgå solen eller i det mindste at beskytte huden så tidligt som muligt for at forebygge eller mindske pigmentforandringerne. Solbeskyttelse holder nemlig produktionen af melanin nede.

Pigmentforandringer efter solbadning

Den mest almindelige årsag til pigmentpletter er soldyrkning. Vi er rigtig mange, som elsker solen, men desværre er den ikke god for vores hud - på flere måder! Vi hører ofte, at solen kan være årsag til rynker og linjer, men faktisk er den også den store synder, når man snakker om pigmentforandringer.

UV stråler er årsag til mange pigmentpletter

Når huden rammes af solens stråler, vil dens celler danne en naturlig form for UV beskyttelse ved at producere pigmentet melanin. Det er dette pigment, der er årsagen til den solbrune farve, huden får ved solbadning. Men hvis man dyrker solen for meget, og ikke husker at bruge solcreme, kan dette resultere i, at cellerne kommer på overarbejde, og producerer for meget melanin. Når dette sker, kan du opleve, at der dannes pigmentpletter. Har du tendens til at danne de brune pletter i huden, er overdreven solbadning altså et no-go, hvis du vil undgå yderligere pigmentforandring.

Solbeskyttelse

Hvis du alligevel ikke kan undvære det dejlige sollys, er det meget vigtigt, at du husker at beskytte huden. Dette gøres selvfølgelig bedst ved at dække kroppen til med tøj og ansigtet med en stor hat, samt ved at blive i skyggen. Men derudover bør du selvfølgelig anvende en god solcreme - gerne med en høj SPF.

Pas på huden hver dag

Hvis du først har haft pigmentpletter, er det alfa og omega, at du beskytter huden hver dag - hele året rundt - for at forhindre øget produktion af melanin. Du vil nemlig altid have en øget risiko for at få det igen, da huden vil være særligt udsat. Ved at anvende solcreme har du altså større chance for at beskytte hudens overflade mod de ultraviolette stråler. En god solcreme med en høj faktor kan således være medvirkende til, at du kan holde din pigmentering lidt i skak.

Når du beskytter huden med solcreme, er det ikke blot vigtigt at beskytte områderne med pigmentpletterne, men hele ansigtet. Dette gøres både for at beskytte de nuværende pigmentforandringer, men også for at forhindre nye pigmentpletter i at opstå. Vælg en solcreme med både UVA- og UVB-filter for den bedste effekt.

Hos NiceHair har vi et kæmpe stort udvalg af solprodukter til både ansigt og krop. Så uanset om du er til solcreme i tube, på spray, sololie, eller noget helt andet, så er der stor chance for at du kan finde de helt rigtige produkter hos os. Se vores store udvalg af solpleje til kroppen og ansigtet her.

Er pigmentpletter farlige?

Som udgangspunkt er pigmentforandringer ikke skadelige for dit helbred. Pletterne er et kosmetisk problem, og selvom de kan være nok så irriterende, så er de ikke farlige. Dog skal du altid holde øje med ujævnheder i hudtonen, ligesom du bør holde øje med modermærker. Hvis du ser en synlig og pludselig forandring, er det altid en god idé at kontakte din læge.

Fjernelse af pigmentpletter

Hvad gør du så, når skaden er sket, og du har fået pigmentpletter? Der findes selvfølgelig forskellige grader af pigmentforandringer, og derfor er der også forskel på hvilken form for behandling, man vil anvende til dem. Men det kan faktisk lade sig gøre at mindske pigmentpletter. Hvis det er overfladiske pletter, kan du i mange tilfælde klare det med cremer eller andre former for skønhedsprodukter.

Der er nemlig efterhånden mange producenter af skønhedsprodukter, der tænker pigmentforandringer ind i deres produktsortiment af blandt andet creme og serum, som dermed hjælper med at give en mere ensartet hud.

Der er flere forskellige ingredienser, som har vist sig at have en positiv effekt på pigmentforandringer, blandt andet:

AHA

AHA er en frugtsyre, som både er god til tør hud, men som også er meget brugt i produkter til pigmenteret hud. AHA virker eksfolierende på huden, og fjerner derved de døde hudceller. Dette giver mere plads til genereringen af nye celler, og huden på overfladen vil blive fornyet. Det virker forfinende og udglatter hudens overflade.

C vitamin

C vitamin er en meget populær ingrediens i hudpleje, ikke mindst fordi den er kendt for at kunne udjævne farveforskelle på hudens overflade. C-vitamin er en kraftig antioxidant, og samtidig med at huden styrkes, hjælper det også med at udligne fine linjer og pigmentforandringer. Derudover stimulerer C vitamin dannelsen af kollagen og cellefornyelsen bliver øget.

A vitamin

A vitamin, også kaldet retinol, er endnu en yderst effektiv ingrediens til ansigtet, der primært er kendt for sine fantastiske egenskaber som anti-age ingrediens. Men den hjælper også med at bekæmpe pigmentforandringer, så du får fordele af begge på samme tid.

Laserbehandling

Hvis pigmentpletterne er mere alvorlige, kan det være nødvendigt at behandle dem med en laser for at mindske synligheden af de mørke pletter. Sådan en behandling starter med en konsultation hos en autoriseret klinik, og herefter aftales et forløb, så du får mere ensartet pigment i din hud igen. Igen er det vigtigt, at du beskytter huden med en god creme og høj SPF. Husk altid at bruge cremer med både UVA- og UVB-filter for at beskytte mod alle solens ultraviolette stråler.

Forandringen kommer dog ikke øjeblikkeligt efter behandlingen, og det er vigtigt, at du er tålmodig, da der kan gå flere måneder, inden det endelige resultat vil være synligt.

Produkter mod pigmentforandringer

Hos NiceHair finder du flere forskellige hudplejeprodukter, som på den ene eller anden måde kan hjælpe på den uens hudtone, som opstår ved for meget pigment i huden.

Her har vi samlet en lang række af produkter særligt til at afhjælpe pigmentforandringer, så det er nemt for dig at få et overblik over de forskellige muligheder. I denne kategori findes der både serum, forskellige cremer og lotions, som giver dig den bedst mulige pleje til din hud.

Ved behandling med hudpleje vil der, ligesom med laserbehandling, være en periode, hvor du ikke vil opleve de store resulter. Men hvis du væbner dig med en vis portion tålmodighed, får du belønningen, så du igen vil kunne nyde en flot hud uden pigmentpletter.

Tag et kig i kategorien og lad dig inspirere af de lækre produkter til alle hudtyper. Her finder du helt sikkert noget, som kan hjælpe dig med at få en smuk, strålende, ensartet og ikke mindst velplejet hud - noget som alle fortjener!

Hvem får pigmentforandringer?

Vi kan ikke selv styre hudens pigment - desværre! Som tidligere beskrevet, så er pigmentforandringer forårsaget af forskellige ting, og vi kan ikke selv styre hvordan huden reagerer.

Det vil således være alle hudtyper, som kan blive ramt af dette - uanset om du har sensitiv hud, akne, tør hud eller andet. Derfor har vi samlet alt i dette univers - vores Dermatologiske univers. Her finder du produkter, som alle er testet på sensitiv hud, og der er helt sikkert produkter, som kan hjælpe lige netop dig!

Loading...