Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ 25 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pleje & serum

Viser 51 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
Âme Pure
elf
Embryolisse
Evolve Organic Beauty
Filorga
GOSH Copenhagen
Grande Cosmetics
Irina The Diva
Jane Iredale
L'Oreal Paris
Lancôme
Lavinde Copenhagen
M2 Beauté
Nanolash
Nilens Jord
RapidLash
Refectocil
RevitaLash
Rodial
Sanzi Beauty
Serumnordic
Shiseido
Swiss Clinic
Xlash
Yummi Haircare
Pris
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Mascara Primer
Vippe/Brynserum
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Cremet
Farvebeskyttende
Flydende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Rynker/ Fine Linjer
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml
429,00 kr
280,00 kr
Nanolash Eyelash Serum 3 ml
299,00 kr
224,25 kr
Xlash Eyelash Serum 3 ml
289,00 kr
216,75 kr
Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml
359,00 kr
269,25 kr
Xlash - Xbrow Eyebrow Conditioner 3 ml
289,00 kr
216,75 kr
RevitaLash Eyelash Conditioner 2 ml
699,00 kr
499,00 kr
RevitaLash Eyelash Conditioner 3,5 ml
899,00 kr
809,00 kr
Nilens Jord Eyelash Serum 5 ml - No. 810
299,00 kr
224,25 kr
Refectocil Care Balm 9 ml
99,00 kr
89,00 kr
Nilens jord Eyebrow Serum 5 ml - No. 811
299,00 kr
224,25 kr
RapidLash Eyelash Enhancing Serum 3 ml
349,00 kr
309,00 kr
Shiseido Full Lash Serum 6 ml
410,00 kr
398,00 kr
Âme Pure Lash Boost 3 ml
429,00 kr
399,00 kr
Embryolisse Lashes Booster 6,5 ml
299,00 kr
289,00 kr
Rodial Lash & Brow Booster 7 ml
650,00 kr
399,00 kr
Grande Cosmetics BROW Enhancing Serum 3 ml
650,00 kr
487,50 kr
Swiss Eyelash Enhancer Serum 6 ml
420,00 kr
379,00 kr

Køb kvalitetssikker vippeserum

Har du altid været en anelse usikker på dine korte, tynde og sarte vipper, eller mener du de i forvejen stærke vipper kunne bruge noget mere volume og længde? Så kan serum til vipper være en simpel måde at nå et lovende og flot resultat.

Vippeserum påfører ekstra stimulering, så dine øjenvipper vil vokse. Det er et produkt, der giver dig en hurtig vej til flotte vipper, og som samtidig kan skabe kraftigere, længere og mørkere vippehår. Så hvilken vippeserum skal du have? Tag et kig i NiceHairs udvalg, og find din favorit.

Vippeserum for dine øjenvipper

Serum-produkter er blevet en populær og eftertragtet kilde, som du kan benytte til skønhedspleje, der gør dine øjenvipper mørke og lange. Det er nemlig ingredienser i de respektive serum typer, der er med til at aktivere og booste huden, vipperne, håret og meget mere. Ligeledes er fordelen ved serum-produkterne, at du kan bruge dem individuelt til dine respektive behov og ønsker.

Vippeserum afhjælper, forstærker og forbedrer nemlig dine øjenvipper. Det er hårene, der er modtagelige overfor de aktive ingredienser, som er med til at skabe denne vækst, der er betydningsfuld for det funktionelle og effektive ved et serum.

De fleste af produkterne indeholder eksempelvis prostaglandin, som er det essentielle stof, der går ind og påvirker længden og volumen af vipperne. Det populære ved produktet er dets evne til at fungerer på hurtigt vis, men samtidig være fyldt med høje standarder, kvaliteter og egenskaber.

Hos Nicehair finder du et væld af forskellige sera, der er velfungerende til vipperne. Produkterne er udvalgt med omhu, så de understøtter den høje standard og kvalitet. Ligesom du kan pleje resten af kroppen eller håret med forskellige serum produkter.

Hvordan anvender du vippeserum optimalt?

Selve processen med at påføre vippeserum er enkel, nem og ligetil. Det kræver ikke meget af brugeren, og produktet er skabt med fokus på brugervenlighed. Det er dog vigtigt, at du udfører de forskellige steps med den rigtige indgangsvinkel. Se med her, hvis du vil vide, hvordan du anvender vippeserum i praksis:

  • Step 1: Rens omkring øjnene for at fjerne fedtstoffer, døde hudceller og makeup
  • Step 2: Anvend en stribe af din vippeserum langs selve vippekanten
  • Step 3: Afvent i minimum 5 minutter
  • Step 4: Påfør makeuppen, eller start din daglige plejerutine

Det bedste resultat kommer, hvis du gentager denne proces så længe, at det enkelte produkt anbefaler. Nogle produkter kræver, at du både praktiserer denne rutine både morgen og aften, ligesom der kan gå uger før, at du vil se det fulde udbytte af arbejdet. Der er dog ingen tvivl om, at vippeserum vil bidrage med længde og fylde, hvis du holder ved.

Der er ingen tvivl om, at du bør prøve dig frem på egen hånd, når du skal benytte dig af produkter som disse. Det kan være individuelt fra person til person, hvilken volumen, længde og markering, som du ønsker. Du skal være opmærksom på, at hvis du anvender vippeserum i 12 uger, så når du det maksimale udbytte af produktet. Hvis du stopper med at påføre produktet, så vil du langsomt få dine gamle vipper tilbage.

Hvilke andre produkter kan du bruge fra Nicehair?

Hos Nicehair sørger vi for, at du har alle remedierne til at udsmykke dig selv med lige netop det udtryk, som du føler dig tilpas med. Når det kommer til, at du vil benytte vippeserum, så dine vipper kan vokse sig flotte, er der behov for, at du har redskaberne til at håndtere og tackle de snart lange vipper.

Du kan her få behov for et værktøj, der kan skabe den ultimative bøjede vippe. Tag et kig i vores tilbehør, hvor du støder på et sortiment af varer, der kan hjælpe dig i mål med et flot og funktionelt udtryk. Hvis du leder efter andre produkter, der kan støtte dig i vedligeholdelses og pleje processen af kroppen, så byder vi på lidt af hvert.

Giv dig selv en dag med forkælelse med hudplejeprodukter eller hårplejeprodukter. Det vil få dig til at føle dig som et nyt menneske. Hvis du kombinerer dette med det rette udstyr inden for kosmetikbranchen, så vil du være godt på vej med et velholdt og velplejet ydre. Og på den måde kan du understrege din personlige stil ved at passe på dit udseende.

Loading...