Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Føntørrer

Viser 33 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
amika:®
Babyliss Pro
Cloud Nine
GHD
HH Simonsen
Moroccanoil
NICMA Styling
Pris
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
NICMA Styling Professional Hair Dryer
399,00 kr
319,20 kr
Babyliss Turbo Smooth 2200W (D572DE)
399,00 kr
359,00 kr
ghd Air Classic Hair Dryer
1.249,00 kr
999,00 kr
ghd Helios Hair Dryer Black
1.499,00 kr
1.225,00 kr
Babyliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E)
299,00 kr
219,00 kr
Babyliss Hydro-Fusion Air Styler (AS773E)
699,00 kr
629,00 kr
Babyliss Travel Hairdryer 2000W (5344E)
250,00 kr
229,00 kr
Babyliss Hair Dryer 2000W (D373E)
499,00 kr
449,00 kr
ghd Helios Hair Dryer Ink Blue
1.499,00 kr
1.225,00 kr
ghd Helios Hair Dryer White
1.499,00 kr
1.225,00 kr
Babyliss Bronze Shimmer 2200W (D566E)
599,00 kr
539,00 kr
Babyliss Smooth PRO (6709DE)
599,00 kr
518,00 kr
HH Simonsen Compact Soft Styler
299,00 kr
Cloud Nine Airshot
1.599,00 kr
1.279,00 kr
amika: Hair Blow Dryer Brush
719,00 kr
629,00 kr
HH Simonsen XS Hair Dryer
1.999,00 kr
ghd Helios Hair Dryer Plum
1.499,00 kr
1.225,00 kr
Babyliss Speed PRO 2000W (6704WE)
499,00 kr
449,00 kr
HH Simonsen Compact Dryer
1.399,00 kr
HH Simonsen MIDI Hair Dryer
599,00 kr

Hårtørrer og føntørrer

De fleste, med respekt for deres hår, har en hårtørrer liggende i toiletskuffen. Den kan nemlig både bruges til at tørre og style lokkerne, så udseendet sidder lige i skabet. Hårtørrer og føntørrer er således et uundværligt redskab for rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder. Derfor kan du finde et godt udvalg af hårtørrere hos NiceHair, der blandt andet har koldluftsfunktion, forskellige hastigheder, ioniseringsfunktion og meget andet. Find din næste hårtørrer her – og hvem ved – måske er den på tilbud?

Føntørrer og hårtørrer – dine uundværlige hjælpere

Efter et langt, dejligt og varmt bad er det oftest nødvendigt at få tørret håret, inden du bevæger dig ud. Det kan nemlig være, at lokkerne skal gøres voluminøse til festen, udglattes til middagen eller bare tørres, inden kulden rammer dem. Uanset hvilken grund, du har til at få tørret håret, så er du ikke alene. De fleste menneske finder nemlig hårtørrer som en nødvendighed i hverdagen.

Hvad enten du foretrækker at tørre håret i en fart eller bruge lang tid på at style det, så er en føn- eller hårtørrer en uundværlig hjælper. De fleste produkter indenfor kategorien kan nemlig bruges til begge dele – og med den rette børste, der understreger det tørre resultat, kan du lave de mest fantastiske frisurer. Gå derfor på udkig i udvalget hos NiceHair, og find den føntørrer, der passer bedst til dig.

Føn- og hårtørrer til mænd og kvinder

Der kan være stor forskel på funktionerne på både føntørrer og hårtørrer. Blandt andet er der helt simple modeller med små mundstykker samt enkelte hastigheder og varmefunktioner. Du kan dog også finde de mere avancerede af slagsen, hvor det er muligt at skifte mellem et væld af funktioner og, praktisk talt, ændre hårtørrens udseende. Valget af føntørrer og hårtørrer afhænger derfor af, hvordan dit hår er, samt hvad du primært skal bruge produktet til.

Blandt andet er der stor forskel på, om du har krøllet eller glat hår. En hårtørrer med diffuser er nemlig specielt godt til krøllet hår eller hår med fald, som kræver støtte og volumen. Her hjælper diffuseren med at puste mere liv i håret. Hvis håret modsat skal kontrolleres – som det meste glatte hår skal – så er et mindre mundstykke langt bedre.

Derfor findes der et væld af forskellige hårtørrere til de mange forskelligartede hårtyper. Og du kan med garanti finde en hårtørrer, der passer til netop din hårtype hos NiceHair. Vi forhandler blandt andet hårtørrer med diffuser fra BaByliss og HH Simonsen, mens du kan finde føntørrer med mindre mundstykker fra eksempelvis ghd og NICMA Styling. Derfor kan produkterne hos NiceHair dække ethvert behov for føn- hårtørring – så find din løsning her.

Hårtørrer med et væld af funktioner

Hos NiceHair finder du hårtørrere og føntørrere med diverse funktioner. Blandt andet har vi produkter med forskellige varmegrader, hastigheder og luftstyrke. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor meget luft der kommer ud samt hvor varm, den er. Der er også koldluftsfunktion på flere af vores modeller, så du kan køle håret ned, når du er færdig med stylingen. Det er blandt andet effektivt i forhold til at komme elektrisk hår til livs.

Har du prøvet en hårtørrer med ioniseringsfunktion? De fleste af dem, som går udenom hårtørrer og føntørrer frygter for den udtørring, som apparatet laver. Med en ioniseringsfunktion vil dit hår hverken blive elektrisk eller tørt, men derimod komme til at se sundt og glansfuldt ud efter hver tørring. Hertil har nogle af vores hårtørrere også et gitter beklædt med keratin og turmalin, som gør håret mere holdbart i takt med tørringen skrider frem..

Tag et kig i udvalget hos NiceHair, og find en hårtørrer eller føntørrer i den helt rigtige størrelse og prisklasse. Vi har et utal af modeller, som både er foran, når det kommer til design og funktioner. Prøv blandt andet vores nye modeller med digitale displays eller foldbare designs – her er noget for en enhver smag og ethvert behov.

Vælg den rigtige hårtørrer til dig

Har du styr på hvilken hår- eller føntørrer, der vil være god til netop dit hår? Idet der findes så mange forskellige modeller, kan det være svært at afgøre, hvilken model der er den rette for din manke. Derfor bør du se på, hvad dit hår har behov for. Skal du mest bruge produktet til styling? Eller har du i højere grad brug for effektiv varme, da dit hår tager lang tid om at blive tørt?

Hårtørrer med diffuser er gode til tykt, krøllet hår, mens de mindre mundstykker klarer de glatte lokker. Der er således bestemte produkter til bestemte hårtyper – så kig på dit eget hår, og find ud af, hvad du har brug for.

Få den perfekte styling - altid

Uanset om du skal bruge store føntørrer til tørring og styling eller mildere hårtørrer, der fylder mindre, så kan du finde det hos NiceHair. Til hverdagens rutiner har vi alverdens produkter og redskaber indenfor hårpleje, som både styrker manken og pynter på badeværelseshylden. Og skal du snart på ferie? Så finder du også tilbud på diverse produkter i rejsestørrelser. Det er blandt andet hårpleje som shampoo, krøllecreme, hårserum og -olie samt mange andre ting. Bestil din hårpleje og hårtørrer allerede i dag, og husk: Der er gratis fragt ved køb over 399 kroner!

Loading...