Cleansing products

Hvorfor bruge et renseprodukt?

Hvis du vil have en flot hud, er det vigtigt at du renser din hud grundigt. Den eneste måde du rense din hud helt ned i dybten, er ved at bruge et renseprodukt. Det er vigtigt, fordi ellers vil alle dine andre skønhedsprodukter ikke have den effekt de de burde have. Derfor er det ikke kun når du skal fjerne makeup at du bør gribe dit renseprodukt og rense din hud.

Kan vand ikke rense min hud?

Nej, fordi vand vasker kun overfladisk og vil derfor aldrig kunne fjerne alle de bakterier og forureninger, som du vil kunne fjerne med et renseprodukt. Når du bruger et renseprodukt mindsker du også risikoen for bumser og andre urenheder, samt forebygge tidlig ældning på grund af forurening. Derfor er det utrolig vigtigt at bruge et godt renseprodukt hver eneste dag.

Hvilken konsistens skal jeg vælge?

 • Creme/lotion/mælk
  Selvom de tre typer overordnet er meget ens, så er der en forskel i konsistensen. Cremen er meget fyldig og rig, hvor lotion ofte er meget let. Mælken kan være begge dele, det afhænger lidt af mærket. De bruges bedst ved at påføre dem på tør hud for at rense for snavs og makeup. Efterfølgende kan man blande den med vand og derefter, skylle af med vand eller bruge en vaskeklud. Alle tre typer bevarer fugtbalancen, samt plajer og nærer huden under rensningen.
  Bedst til: Tør og sensitiv hud (passer til de fleste i de kolde måneder)
 • Skum
  Skummende renseprodukter vil ofte udtørre/affedte og være talgregulerende, derfor skal man være lidt påpasselig med at bruge renseskum, hvis man har tør hud. Renseskum egner sig sjældent godt til aftenbrug, da de ikke opløser makeup godt nok til at give en grundig rensning.
  Bedst til: Fedtet hud
 • Gel
  Gels findes i to typer, skummende og ikke-skummende. Den skummende fungere ligesom forklaringen i afsnittet ovenfor beskriver. Den ikke-skummende er ikke nær så affedtende og kan med fordel benyttes til at undgå en fedtet T-zone. Særligt om sommeren hvor luffugtigheden er høj, og nogle kan have tendes til
  at fedte til i løbet af den varme dag også kan gelen være nyttig. Dertil har den også en koldende effekt som kan være rigtig dejlig i sommeren.
  Bedst til: Fedtet, og kombineret hud.
 • Balm
  Balmerne er virkelig gode til at fjerne makeup fordi de indeholder en masse planteolier som opløser makeup'en. Konsistensen er helt fast, så den skal opvarmes i hænderne før den kan bruges. Balmerne arbejdes godt ind i den tørre hud indtil alt er opløst og blandes derefter op med vand, herefter transformere langt de fleste sig til en rig rensemælk.     En balm er meget nærende og plagjende, endda mere end creme- og mælkekonsistensen.
  Bedst til: Kan bruges af alle hudtyper, men er særlig godt til tør og sensitiv hud.
 • Servietter
  Servieterne kan bruges til alle hudtyper, men sjældent ligeså dybdegående som de andre. Men hvis du er typen der vil rense din hud flere gange om dagen er de nemme at have med, og du kan bruge dem over alt.
  Bedst til: Alle hudtyper, dog bedst til farten og især hvis du et sted uden rindende vand.

En god idé

 • Hvis du renser din hud fra morgenen af, er det en god idé at bruge en dagcreme efter brug af renseproduktet. Du kan finde alle de gode dagcreme her.
 • Hvis du renser din hud om aftenen, er det en god idé at bruge en natcreme efter brug af renseproduktet. Her kan du finde alle de gode natcreme.
 • Hvis du renser både morgen og aften, er det en god idé at bruge henholdsvis dagcreme om morgenen og natcreme om aftenen, derud over bør man altid bruge en serum eller olie til ansigtet, efter behov. Serumcreme og olier kan findes her.

Her kan du se en video lavet af Cecilia, der blogger om hudpleje. Hun fortæller om hvordan hun renser sin hud på den bedste måde.

Top 10 - Renseprodukter

Vi har samlet jeres 10 favorit renseprodukter i en kategori - se her: Top 10 - Renseprodukter

Renseprodukter

Biotherm Homme Cleansing Gel 150 ml
Vejl. pris 199,00 kr
Din pris 179,00 kr
Lancôme Gel Éclat Clarifying Cleanser 125 ml
Vejl. pris 265,00 kr
Din pris 238,00 kr
John Masters Birch & Cedarwood Cleans. & Shaving Bar 128 g.
Vejl. pris 99,00 kr
Din pris 89,00 kr
Clarins Pure Melt Cleansing Gel 125 ml
Din pris 235,00 kr
REN Skincare Rosa Centifolia Cleansing Gel 150 ml. (771273)
Vejl. pris 189,00 kr
Din pris 179,00 kr
Murad Age Reform Beautiful Smooth Skin Gavesæt
Vejl. pris 895,00 kr
Din pris 549,00 kr
MADARA Micellar Water 100 ml
Vejl. pris 129,00 kr
Din pris 119,00 kr
Biotherm Homme Total Recharge Cleanser 125 ml
Vejl. pris 179,00 kr
Din pris 161,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Cleansing Gel 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Pure Power Daily Charcoal Wash 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
NIP+FAB Deep Cleansing Fix 300 ml (U)
Vejl. pris 95,00 kr
Din pris 49,00 kr
NIP+FAB Glycolic Fix Cleanser 150 ml (U)
Vejl. pris 95,00 kr
Din pris 49,00 kr
Jane Iredale BeautyPrep Face Cleanser 90 ml
Vejl. pris 225,00 kr
Din pris 209,00 kr
Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml
Vejl. pris 199,00 kr
Din pris 139,00 kr
Magnitone Silk Bliss Brush x 2
Din pris 229,00 kr
Magnitone Soft + Sensitive Brush x 2
Din pris 179,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt