Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 3 FOR 2 PÅ 6 EKSKLUSIVE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Scrunchie

Viser 70 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
By Stær
Invisibobble
Miqura
Pris
Farve
Blå
Brun
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Multi
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Sort
Transparent
Tilbehør
Hårelastikker
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
invisibobble Sprunchie - True Black
55,00 kr
49,00 kr
invisibobble Sprunchie - Purrfection
55,00 kr
49,00 kr

Scrunchie

Scrunchien har efterhånden taget pladsen fra den klassiske og ældre version af en hårelastik. Det er populært, eftertragtet, moderne og trendy at eje tusindvis af scrunchies. Du kan vælge og vrage mellem de versioner, som du har forelsket dig i hos NiceHair.

En scrunchie er ikke bare en scrunchie. Det er heller ikke bare en hårelastik. Den har mange flere dimensioner til sig end en almindelige hårelastik. De udfylder mange af de samme funktioner, men sammenligningen stopper også her.

Du kan finde scrunchies i mange forskellige afskygninger. Det er klart, at det er oplagt at eje flere scrunchies end blot et par stykker. De skal jo være i stand til at bistå de mange forskellige outfits, som du gemmer på i klædeskabet.

Hos NiceHair har vi udvalgt scrunchies, der er skabt med fokus på kvalitet, funktionalitet, effektivitet og holdbarhed. Om du er blevet beriget med tykke, tynde, fyldige eller lette hårlokker har ingen betydning. Du har rig mulighed for at finde en scrunchie, der passer perfekt til dine behov, lyster og ønsker.

Har du brug for at style håret helt perfekt, så det passer til enhver scrunchie? Du kan altid starte med at forlade hjemmet med flotte krøller skabt med et solidt krøllejern eller have en glansfuld og glat frisure med hjælp fra glattejernet. Hvis du i løbet af dagen bliver træt af det løse og frie hår, så kan du supplere frisuren med en opsætning ved hjælp af en fin scrunchie.

Find scrunchies i mange unikke designs

Du kan finde scrunchies i mange forskellige designs, looks og udtryk. Dette gør, at du kan finde et produkt, der kan understøtte ethvert outfit. På den måde kan du stadig se elegant, eksklusiv og præsentabel ud med en scrunchie i håret.

Hvis du ønsker det finere look, så kan du med fordel vælge en udgave, der er fyldt med fest, glimmer, glitter og glans. De findes i mange forskellige farver, så du kan tilpasse det til dit festlige outfit.

Måske har du større planer om at slappe af i sofaen derhjemme? Og du har måske allerede taget dine favorit joggingbukser på med en løs t-shirt? Så vælg en neutral og ensfarvet scrunchie, som kan understøtte det afslappende og afdæmpede udtryk.

En scrunchie fra NiceHair kan også være et velfungerende og smart træk til hverdagsoutfittet. Det kan nemlig være den lille detalje, der løfter tøj sættet til helt nye højder.

Scrunchies er efterhånden gået hen og er blevet til små kunstværker, hvor du kan udtrykke din personlighed. Den understreger, at livet simpelthen er for kedeligt til almindelige hårelastikker. Du kan for eksempel finde udtryk som:

  • Blomstrede
  • Ensfarvede
  • Flerfarvede
  • Mønstrede
  • Prikkede
  • Stribede
  • Flermønstrede

Scrunchies har mange fordele

Hos NiceHair sørger vi for, at du altid har en sjov, flot, sød og charmerende scrunchie lige ved hånden. Så kan du pifte hårstyling op indenfor for få sekunder. Du kan med fordel have en scrunchie liggende i en neutral farve på de steder, hvor du ofte er.

Hav for eksempel altid en scrunchie liggende i jakken, på skrivebordet, i skabet, på natbordet, i toilettasken eller i bilen. Du skal derfor ikke være bekymret for at glemme den altafgørende hårelastik. Du ved aldrig helt, hvornår du kan ende med at få alvorligt brug for den.

Det nytter intet at arbejde med håret flagrende rundt om øjnene, så du ikke er i stand til at koncentrere dig. En scrunchie har derfor lige så meget betydning i form af dens funktioner, som den har for det æstetiske udtryk.

Skab alverdens smarte frisurer med scrunchies

Fordelen eller dimensionen af en scrunchie stopper ikke her. Den er ikke kun flot i sig selv, og giver et helt andet look end den klassiske hårelastik. Produktet kan også være grobund for mange smukke, elegante og enestående hårstyles.

En scrunchie er pakket ind i et blødt stof materiale. Dette gør, at den ikke er nær så tilbøjelig til at sætte sig fast i håret, som en almindelige tynd hårelastik er. Det betyder, at dit hår ikke oplever samme slitage, som den vil med den ældre version.

Den har evnen til at lave en smuk og flot hestehale, men den kan også lave bløde og forsigtige bølger i håret natten over. Der er også rig mulighed for at udforske 90’er klassikeren i form af en topsy tail-frisure. Du kan også skabe ægte Hollywood-krøller, hvis håret bliver sat højt op i en knold med en blød scrunchie.

Mener du, at der skal mere til at pleje håret? Så det er klart til at blive prydet med en fin scrunchie. Så nu kan du udforske vores brede og store sortiment, der sørger for den ultimative hårpleje.

Loading...