Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Om NiceHair

Siden NiceHairs begyndelse har vores mission været at give vores kunder et stort udvalg af skønhedsprodukter i den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Gennem årene er vi vokset fra enmandsvirksomhed til en af Danmarks største beautyforhandlere, og hver dag gør vi vores bedste for at give dig personlig vejledning og unikke skønhedsoplevelser.

Entreprenørisk mindset

Historien om NiceHair starter i 2009 - i en kælder i Esbjerg. Herfra solgte, pakkede og sendte Tonny Nielsen Bruun, som sidejob til sit studie, hårprodukter på diverse online markedspladser. Han havde nemlig fået øjnene op for et stort marked, der lå uberørt hen: Salg af professionelle hårprodukter til konkurrencedygtige priser. Efterspørgslen efter disse produkter var så stor, at Tonny startede sin egen webshop, NiceHair.dk, for at imødekomme den store interesse.


Virksomheden voksede fra kælderen

De første år, hvor Tonny arbejdede fra sin kælder, formåede han at sende ca. 5.000 pakker afsted om året. Men der gik ikke længe, før lageret måtte flyttes til nye lagerlokaler og personalet udvides.
Siden er det gået stærkt fremad, og vi er nu over 150 medarbejdere, der hver dag sender tusindvis af ordrer ud til vores kunder. Dermed kan vi nu kalde os en af Danmarks største online forhandlere af skønhedsprodukter.


Det udenlandske marked

Hos NiceHair har vi altid haft store ambitioner for både det danske og europæiske marked. Efter at have opnået succes i Danmark åbnede vi i 2013 webshops i udlandet, hvor vi under navnet NiceBeauty sælger skønhedsprodukter i Holland, Belgien, Tyskland, Sverige og Norge.


En del af mediehuset Egmont

I 2016 gik vi ind i en ny fase, da et af Nordens største mediehuse, Egmont, investerede i NiceHair. Med Egmont blev det muligt for os at vækste yderligere med et bredere udvalg af produkter og investering i intern udvikling, hvilket har ført til fantastiske resultater hvert år siden da.

I 2022 opkøbte Egmont den resterende andel af NiceHair fra Tonny Nielsen Bruun, hvorved de fik fuldt ejerskab. Med en ny ejer i ryggen begyndte vi dermed på et nyt og spændende kapitel fyldt med nye muligheder.

Egmont
Egmont er en dansk fond, der ejer en række magasiner, forlag og digitale bureauer, såvel som Nordisk Film og TV2 Norge. Egmonts portefølje inkluderer desuden en række nordiske e-handelsvirksomheder inden for livsstilssektoren – heriblandt NiceHair. Egmont Fonden donerer årligt mange millioner kroner fra deres datterselskaber til velgørende organisationer, der blandt andet har som formål at hjælpe børn og unge med svære livsvilkår i at gennemføre en uddannelse og få et godt liv. Da vi er en del af Egmont, doneres en procentdel af vores årlige overskud derfor til forskellige indsatsområder.


Et fællesskab af eksperter

Vi har siden begyndelsen haft engagerede og passionerede medarbejdere med stor interesse for e-handel og skønhedsbranchen. Vores team af specialister inden for forskellige områder brænder for at vejlede, inspirere og en give en unik købsoplevelse i vores digitale skønhedsunivers.

Da mange af vores kunder er lige så passionerede for beauty som os selv, har vi dannet NiceHair & Me – et fællesskab, hvor alle har mulighed for at søge og give vejledning om skønhedsrelaterede emner.

For os er eksperter nemlig ikke kun dem, der arbejder med beauty – det er også dem, der hver dag bruger forskellige produkter, og som finder løsninger på hverdagens skønhedsproblemer. Vi er glade for, at NiceHair & Me kan være et forum, hvor alle kan søge og dele deres ekspertise.


Din veninde på sociale medier

Hos NiceHair har vi siden vores spæde start været meget aktive på sociale medier, og vi var blandt de første danske virksomheder til at lave live-udsendelser og live-salg på kanaler som Facebook. Vi gør meget ud af at skabe sjovt og inspirerende indhold for at skabe engagement og nærværende oplevelser for dig, der følger os. Vi ser nemlig os selv som din ”veninde”, der altid prøver at give dig et smil på læberne, og som du kan få beauty-råd fra – selv når det handler om tabuiserede emner.


Priser og anerkendelser

Vi har gennem årene været nomineret til forskellige branchepriser – og vi har endda været så heldige at have vundet en del af dem. Vi sætter stor pris på alle de dejlige skulderklap, hvilket vi ser som en anerkendelse af, at vi arbejder benhårdt for at give vores kunder inspiration og de bedste købsoplevelser.

Brugernes Favorit 2013, E-Handelsprisen – Vinder
Brugernes Favorit 2014, E-Handelsprisen – 3. plads
Brugernes Favorit 2018, E-Handelsprisen – 3. plads
Brugernes Favorit 2019, E-Handelsprisen – Vinder
Årets Online Business 2019, Færch – Vinder
Integrationspris 2019, Esbjerg Kommune – Vinder
Årets E-handler Skønhed 2019, PriceRunner – Vinder
Årets E-handler Skønhed 2022, PriceRunner – Vinder


NiceHair ejes og drives af

Nicehair ApS
CVR-nr. 33 06 11 02
Stærevej 2
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 32 200 200
Mail: ordre@nicehair.dk

Loading...