Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS: CLINIQUE, LANCÔME ETC. | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Historien om NiceHair.dk

Det hele startede i en kælder...

I 2008 var Tonny Nielsen Bruun studerende på universitetet. For at tjene lidt til dagen og vejen, startede han med at sælge hårprodukter på nettet. Produkterne kom fra diverse indkøb han var med til at lave for hans daværende kone, der havde egen frisørsalon. Handlen på Trendsales, QXL mfl. gik så hurtigt at han fik øjnene op for et stort marked der lå uberørt hen, nemlig salg af professionelle frisørprodukter på nettet, til priser der vel at mærke kunne gøres meget billigere end ved frisørerne.

De første mange ordrer, kom udelukkende via diverse markedspladser på nettet, og forretningen voksede. Så i 2009 købte Tonny Nielsen Bruun webshoppen Girl-Shop.dk. September samme år valgte han at ændre navnet til NiceHair.dk da det primære salg kom fra frisørprodukter.

 • ca. 5.000 afsendte pakker første år.
 • Produktlageret var i kælderen hos Tonny
 • NiceHair.dk's navn var i starten Girl-Shop.dk

Det første kontor og de første ansatte

I 2010 flyttede den voksende virksomhed fra kælderen til dens første kontor- og lagerlokaler. Det var i disse lokaler at fundamentet og historien om det nye NiceHair.dk blev til, samtidig var det også her den første ansatte startede. I slutningen af 2010 rundede NiceHair.dk ca. 5.000 ordrer om måneden.

Det var også der i de første lokaler på Tømrervej i Esbjerg at de to fremtidige partnere Lasse Andersen og Simon Elkjær blev ansat.

 • Start på ny webshop
 • Fra 1 til 5 medarbejdere
 • Op til 5.000 ordre om måneden i slutningen af 2010
 • Nye lokaler på ca. 250m2

Eksplosiv vækst, priser og mange nye medarbejdere

Der gik ikke lang tid før de fysiske rammer på Tømrervej ikke kunne rumme virksomheden og NiceHair.dk flyttede til Lillebæltsvej i Esbjerg med store muligheder for ekspansion. Det virkede umuligt at skulle vokse ud af de nye 600m2 lokaler, men i 2012 måtte Nicehair.dk leje lokalerne overfor og opnå 1100m2.

I denne periode blev der også søsat nyt webshop system, og arbejdet gevaldigt på at optimere købsoplevelsen. Samtidig blev lager håndteringen så småt sat i system så det kunne læres videre til nye ansatte. Teorien her omkring var at man skulle kunne komme som nyansat og i løbet af en halvtimes tid være i stand til at arbejde på lige fod med de andre.

I maj 2013 blev NiceHair.dk nomineret til FDIH's E-handelspris "Brugernes Favorit". Vinderen af prisen blev fundet ved en kæmpe branchefest, og til stor glæde og overraskelse blev NiceHair.dk kåret som vinderen.

 • Nyt webshop system søsættes
 • NiceHair.dk runder 40 medarbejdere
 • Alle procedurer og opgaver sættes i system

Optimering og udlandsekspandering

I slutningen af 2013 blev de ellers store lokaler på Lillebæltsvej i Esbjerg også for små, specielt kontorlokalerne var blevet for små til at huse alle de nye medarbejdere der var kommet til i løbet af året. Det var også ved at være på tide at re-tænke ordrebehandlingen, da det efterhånden var blevet en anelse svært at følge med til at sende pakkerne ud af huset, lige så hurtigt som de blev bestilt.

Samtidig med den store flytning, blev der introduceret et nyt lagersystem, for at sikre virksomhedens skalérbarhed samt hastigheden på ordrehåndteringen.

I starten af vinteren 2013, med en næsten overstået flytning i bagagen, fik NiceHair.dk en stor anledning til glæde og stolthed. Den kom i form af en nominering som årets unge erhvervsleder til Direktør Tonny Nielsen Bruun. Et par uger efter skete den endelige kåring, ved en fin ceremoni i Musikhuset Esbjerg, og NiceHair.dk fik endnu en meget fornem pris til samlingen.

Udlandet ligger for døren og arbejdet på NiceBeauty.com startes i 2013 og de første mange pakker til nabolandene forlader allerede døren i slutningen af 2013.

 • Nyt Lagersystem introduceres
 • NiceBeauty.com er klar til at sende pakker til hele Europa
 • Tonny Nielsen Bruun modtager prisen for årets unge erhvervsleder 2013

Én stor familie

I dag beskæftiger NiceHair.dk lige under 50 ansatte fordelt på fuldtid, deltid og flere forskellige nationaliteter. Virksomheden afsender i gennemsnit mellem 20 og 25.000 pakker om måneden til hele europa. Hvis du har brug for hjælp til din ordre eller hvis du på en anden måde vil i kontakt med NiceHair.dk, skal du skrive på ordre@nicehair.dk eller ringe på 32 200 200.

Loading...