Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Aftersun

Viser 47 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Active By Charlotte
b.tan
Beauté Pacifique
Biotherm
Clarins
COOLA
Cosmos Co
Davines
Derma
DermaKnowlogy
Filorga
Garnier
Hawaiian Tropic
Hevi Sugaring
KRAES
La Roche-Posay
Lancaster
Lirene
Meraki
Minetan
Moroccanoil
Mums With Love
Naturligolie
Nilens Jord
Nivea
Raunsborg
Rønsbøl
Shiseido
Splash
Tromborg
Vichy
Pris
Størrelse
Rejsestørrelse
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Svanemærket
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Meraki Pure After Sun Sorbet 275 ml
120,00 kr
216,00 kr

Aftersun

Når solen endelig skinner mere og temperaturen stiger, så kan mange godt lide at bruge ekstra tid udendørs. Og det er også forståeligt. Der er noget helt særligt over en dag i solens varme stråler – uanset om du soler dig, går en lang tur eller besøger den nærmeste strand eller sø for at bade.

Efter en dag i solen, har din hud dog brug for lidt ekstra pleje. For selvom der er masser af positive egenskaber i solstrålerne, så kan det også være lidt hårdt for huden at tilbringe lang tid udendørs om sommeren. Og netop derfor kan det give rigtig god mening at sørge for, at du har en god og plejende aftersun lotion stående derhjemme.

Plej huden med aftersun efter en dag i solens stråler

Solbeskyttelse er en vigtig del af at pleje din hud og give den de bedste chancer for at se ung og sund ud i mange år. Selv om vinteren kan solen nemlig nå ned og påvirke din hud. Og derfor er det også blevet mere almindeligt, at du bliver opfordret til at bruge solcreme hver dag – også når solen ikke skinner.

Måske kender du mest til aftersun i forbindelse med lidt for meget tid i solen som et forsøg på at berolige den forbrændte hud. Men faktisk kan du med fordel bruge aftersun hver gang, du har solet dig. Også selvom du ikke er blevet brændt. En kølende aftersun kan føles særligt rar mod den solvarme hud. Men den kan især også give lidt fugt tilbage til blandt andet sensitiv hud.

Oplev forskellen mellem bodylotion og aftersun

Hvis du ikke har udsat din hud for ret meget sol, kan du uden problemer pleje din hud med en god bodylotion. Det kan hjælpe med at holde tør hud hydreret og velplejet, men det kan også være med til at give dig lækker og blød hud. Har du dog været meget i solen, kan det sagtens betale sig at bruge en aftersun i stedet. Mens en bodylotion plejer, så er en aftersun nemlig udviklet til at reparere din hud efter både sol, varme, vind og vand.

En aftersun vil altid have plejende og fugtgivende ingredienser såsom aloe vera, der netop skal til for at genoprette huden efter en dag i solen. For selvom solen er rar og kan gøre en masse godt for dit velvære, så er det ikke kun den forbrændte hud, der kan blive irriteret og stresset. Det er også, når du næsten ikke føler, at du har taget farve, at din hud har brug for ekstra pleje. Og netop derfor er hudpleje særligt vigtigt – på alle tidspunkter af året.

Vælg en plejende aftersun, der beroliger huden

Det er altid en god idé at pleje din hud. Det kan både være efter et varmt bad, en lang dag i solen, eller bare fordi du føler, at du har tør eller irriteret hud. Men når det kommer til at mindske de negative effekter af solens stråler, så er det uden tvivl solcreme og aftersun, der er dine bedste venner.

Aftersun findes i flere forskellige varianter. Dermed er det nemt at finde en løsning, der passer bedst til din hudtype og dine personlige præferencer. Hos Nicehair kan du blandt andet finde varianter såsom:

Aftersun milk
Aftersun serum-lotion
Aftersun cooling gel
Aftersun lotion
Aftersun sorbet
Aftersun mist

Er du derfor ikke helt vild med følelsen af gel eller måske en form for aftersun bodybutter, så kan du nemt finde et alternativ. Måske er det den mere flydende aftersun milk, der føles mest behagelig for dig? Uanset hvad kan du finde en passende løsning blandt vores brede sortiment af solprodukter.

Loading...