Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Barberskum/Creme

Viser 32 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
American Crew
Australian Bodycare
Badeanstalten
Biotherm
Clarins
Clinique
Dapper Dan
Davines
Gillette
Gordon
Hanne Bang
King C. Gillette
L'Occitane
Nivea
NUXE
Paul Mitchell
Roze Avenue
ShaveSafe
Pris
Hårfjerning
Barberblade
Barberskum/ Gel
Barbersæbe
Hårfjernings Tilbehør
Hårfjerningsvoks/ Creme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Irritation/Kløe
Kølende
Regenererende
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Clarins Men Shave Gel 150 ml
190,00 kr

Barberskum

Barberskum, eller shaving cream, har en meget vigtig funktion, når det kommer til barbering. Det sørger for det første for, at din hud bliver beskyttet bedst muligt mod selve barberingen, der kan være lidt hård mod huden. For det andet fremmer barberskum også en tæt barbering, der efterlader huden blød og glat.

Det kan derfor give rigtig god mening at benytte dig af et barberskum, når du barberer dig – uanset hudtype. Men særligt dig, der har tør eller følsom hud eller har let til røde knopper kan få ekstra glæde af det beskyttende skum.

Hos NiceHair har vi derfor samlet et bredt sortiment af forskellige former for barberskum. Dermed er det nemt at finde en løsning, der passer til netop din hudtype og dit behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg af barberskum

Barberskum er en form for hudpleje, og ligesom der er mange former for læbepleje, bodylotion og lignende, er der derfor mange forskellige typer af barberskum. Faktisk er det ikke alle, der er en form for skum. Du kan blandt andet også vælge varianter, der er olie, gelé eller creme.

Det er forskelligt fra person til person, hvilken variant du foretrækker. Samtidig kan der være ingredienser eller egenskaber ved varianterne, der gør en type bedre til netop din hud end andre. Uanset hvad er det dog altid en fordel at benytte dig af en form for barberskum for at opnå en tættere barbering og et blødt resultat.

Forkæl din krop med et plejende barberskum

Du kan få glæde af flere former for hudpleje – og god hudpleje starter faktisk allerede i badet. En god bodyscrub og bodywash er blandt andet med til at pleje din hud. Og særligt en scrub forbereder din hud på barberingen, så du bedre kan undgå indgroede hår og røde knopper. For et ekstra blødt resultat kan du også pleje huden med en olie eller god bodylotion efter barberingen.

Hvis du allerede på forhånd ved, at du har sensitiv hud eller ofte døjer med indgroede hår, så kan du med fordel vælge et skum, der passer til netop disse bekymringer. Og hvis du har særligt sensitiv hud, kan det endda give rigtig god mening med en version uden parfume.

Vælg et lækkert barberskum til mænd

Skægvækst kan også med fordel blive behandlet med en form for barberskum. Denne hårvækst kan nemlig være en smule tykkere end andre steder på kroppen.
Et godt barberskum sørger for at blødgøre både skægget og huden, så det bliver nemmere at fjerne uønsket hårvækst uden også at få irriteret hud. Desuden er barberskum til mænd ofte tilsat en mere maskulin duft end barberskum til eksempelvis brug i badet.

Alle hudtyper kan få glæde af et godt barberskum i forbindelse med at fjerne hår – også i ansigtet. Men hvis du kan nikke genkendende til, at din hud kan føles irriteret efter barbering, så kan du særligt få glæde af et barberskum. Du vil nemlig som oftest opleve, at der er tilsat masser af beroligende og plejende ingredienser, der mindsker chancen for irriteret og tør hud.

For at opnå det bedst mulige resultat og mindske chancen for røde knopper mest muligt, så kan du oplagt benytte dig af pre-shave og aftershave. Det kan give din hud den ekstra pleje ved fjernelsen af den uønskede hårvækst, så du kan nyde blød og velplejet hud. Desuden er det også smart at sørge for at have nye og skarpe barberblade klar, så du aldrig behøver at bruge et sløvt blad. Det er nemlig alt sammen med til at skåne huden – og du kan heldigvis få det hele hos NiceHair.

Loading...