Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Negle

Viser 787 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
Barry M
Brushworks
Burt's Bees
CND
Cutex
DUFFBeauty
Essie
GOSH Copenhagen
Hanne Bang
Herôme
Kiss
Le Mini Macaron
Max Factor
Maybelline
Meraki
Miss NELLA
Nailmatic
Naturligolie
Nilens Jord
Øvrige Mærker
Parsa
ProNails
Scholl
So Eco
Tromborg
Tweezerman
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Metallic
Multi
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Negle
Base Coat
Nail Art Pens
Nail Stickers
Neglefil & Klipper
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
UV-Neglelak
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
SPF 15 og under
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
GOSH Dip-In Nail Polish Remover 75 ml
49,00 kr
35,00 kr
Antonio Nail Nipper
55,00 kr
29,00 kr
CND SolarOil Nail Care 3,7 ml
45,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Rose Créme
259,00 kr
Vejl. pris 350,00 kr
Essie Speed Setter Top Coat 13,5 ml
89,00 kr
Vejl. pris 119,95 kr
Le Mini Macaron Dotting Tool
60,00 kr
Brushworks Cuticle Nippers
55,00 kr
CND SolarOil Nail Care 15 ml
139,00 kr
Brushworks Toe Nail Clipper
25,00 kr
Essie Expressie 10 ml - 30 Trend & Snap
99,95 kr
89,00 kr
Hanne Bang Nail Glue 3 gr.
40,00 kr
Essie Strong Start Base Coat 13,5 ml
119,95 kr
109,00 kr
LED/UV Lamp 48 W
599,00 kr
399,00 kr
Miss NELLA Makeup Spring Kit
369,00 kr
Vejl. pris 497,00 kr

Få smukke negle med NiceHair

Vi bruger ofte vores negle som redskab, for eksempel hvis vi skal skrælle en appelsin eller skille ting fra hinanden. Negle er praktiske i mange situationer i hverdagen, men negle kan også gøres flotte og dekorative, så de bliver en del af et outfit.

Velplejede negle er selvfølgelig flotte at kigge på, men de fleste ved også hvor ubehagelig en flosset neglerod eller flækket negl kan være. På Nicehair.dk finder du et bredt udvalg af alverdens pleje til dine hænder. Du kan få neglelakker, neglelakfjerner, klistermærker til at pynte neglene, neglefile, håndcremer og negleolier.

Der er neglelakker fra flere populære mærker, så du kan få neglelak i alle prisklasser og i et væld af farver. Du kan både finde neutrale neglelakker i romantiske og bløde farver, så du kan få flotte, naturlige negle. Eller du kan skabe blikfang med stærke farver eller neglelakker med glitter. På Nicehair kan du også finde starterkit til at lave en flot fransk manicure. Så kan du tage følelsen af neglesalonen med hjem.

Dine negle kan give udtryk for din personlighed, når du vælger at lakere dem, får lavet gelenegle eller maler motiver på dem. Med negleprodukter fra Nicehair kan du få smukke hænder eller fødder, hvor kun din fantasi sætter grænserne.

På Nicehair.dk kan du finde neglelakfjernere, som ikke indeholder acetone og som er blide og skånsomme for dine hænder. Find en god neglelakfjerner, som ikke udtørrer dine negle og neglebånd, men som stadig fjerner lakken effektivt. Du kan både finde neglelakfjernere, som kan fjerne almindelig neglelak men også shellac og gele-negle.

Forlæng holdbarheden på din neglelak

På Nicehair.dk kan du finde neglefile i forskellige varianter, så du kan file dine negle i den form, du ønsker. Inden du påfører neglelakken, så kan det være en god ide at skubbe dine neglebånd ned. Så får du et flottere resultat.

Derefter er det vigtigt at rense dine negle for fedt og snavs, så du undgår fibre eller lignende, når du påfører neglelakken. Dine negle skal være helt tørre inden du påfører lakken.

For det bedste resultat skal du gerne bruge et tyndt lag basecoat til at starte med. Hos NiceHair finder du et hav af basecoats og topcoats, som forlænger din neglelaks holdbarhed, så dine negle fremstår smukke og lakerede i længere tid. Påfør en topcoat på din ønskede neglelak for ekstra shine og styrke af dine nylavet negle.

Påfør også den farvede lak i tynde lag for det bedste resultat. Det er bedre at påføre flere tynde lag fremfor ét tykt. Slut af med en topcoat.

Få de flotteste negle med nail art

På Nicehair.dk kan du finde mange forskellige, fine klistermærker til at dekorere dine negle med. Så undgår du at skulle forsøge dig med svære mønstre med små pensler og neglelak. Med klistermærkerne får du et smukt resultat, så det ligner, at du har fået lavet negle ved en professionel negletekniker.

Du skal blot starte med at påføre din favoritneglelak, sætte klistermærket på den ønskede negl og så afslutte med en topcoat. På denne måde får du hurtigt og nemt flotte negle, som afspejler din personlige stil.

Sådan passer du bedst på dine negle

Nogle mennesker oplever, at deres negle føles tørre, bløde eller at de nemt knækker. Det kan nemt blive irriterende med flossede negle, men på Nicehair.dk finder du gode negleolier, som hurtigt og effektivt plejer dine negle. En negleolie opretholder fugtbalancen i dine negle, samt holder dem fleksible og stærke, så de ikke knækker. Negleolien holder også dine neglebånd sunde, så de ikke flosser.

For at passe ekstra godt på dine negle, så er det også altid en god ide at benytte en basecoat, inden du påfører den ønskede farve. Med en god base minimerer du nemlig risikoen for gule negle, som ellers kan opstå efter brug af neglelak.

På Nicehair.dk finder du også basecoats, som indeholder plejende olier, så den både styrker og plejer neglene, samtidig med at den minimerer misfarvede negle.

Pleje til dine fødder

Man kan hurtigt glemme at pleje sine fødder, men på Nicehair.dk finder du et godt udvalg af produkter til fodpleje. Med Nicehairs mange neglelakker og andre produkter til fødderne kan du få en smuk pedicure og flotte, velplejede fødder.

Hvis du vil pleje dine hænder eller fødder ekstra godt, så kan du også finde et godt udvalg af hånd- og fodcremer på Nicehair.dk.

Loading...