Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Skyllehårfarve

Viser 15 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Goldwell
Wella
Pris
Farve
Brun
Lilla
Rød
Hårfarve
Effektfarve
Skyllefarve
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Indhold
Ammoniakfri
Produktegenskaber
Glans
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Skyllehårfarve

Skyllefarve

Trænger du til en ændring i din frisure? Men er du samtidig ikke helt sikker på, at du tør vælge en permanent farve? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt i en kort periode uden at dit hår bliver udsat for alt for meget skade? Så kan en skyllefarve være det helt rigtige valg for dig.

Hos NiceHair kan du vælge mellem flere forskellige skyllefarver, fra de mørke til de lyse farver. Dermed er der god mulighed for at opdage en farve, der falder i din smag og kan klæde netop din stil.

Prøv en ny hårfarve uden risiko

En skyllefarve kan være det oplagte valg for dig, der gerne vil ændre din hårfarve en smule uden at binde dig til udgroninger og slid. Du har altså mulighed for at afprøve en farve, der er en smule anderledes fra din anden vel vidende, at du ved at vaske håret kan få din naturlige hårfarve tilbage.

Når du vælger en skyllehårfarve, skal du være opmærksom på, at den ikke trænger ind i hårets skællag. Du kan altså ikke forvente, at farven holder i lang tid, eller at du kan ændre din hårfarve drastisk.

Hvis du eksempelvis har mørkt hår og gerne vil have blond hår i stedet, er det ikke det ideelle valg. Skyllefarve kan ikke lysne dit hår, og du bør derfor vælge en lysningshårfarve i stedet. Omvendt er der ikke nok pigmenter i en skyllefarve til at forvandle dit blonde hår til en mørk og dyb farve. Hvis det er dit ønske, giver det bedre mening at kigge på de permanente eller semi permanente hårfarver.

Hvad er skyllefarve?

I modsætning til permanent hårfarve eller semi permanent hårfarve, så er skyllefarve et fysisk farvemiddel. Det betyder, at det altså ikke trænger ind i hårstrået, ligesom de permanente farver. Derimod lægger en skyllefarve sig på overfladen af dine hårstrå, og dermed er den altså væsentligt mindre skadelig for dit hår.

En skyllefarve kan samtidig sørge for at give ekstra pleje til dit hår, hvilket kan være med til at give et ekstra flot og glansfuldt resultat. Og så er der den klare fordel ved denne type farve, at den gradvist bliver skyllet ud, når du vasker dit hår. Altså kan du få glæde af din midlertidige hårfarve i længere tid, hvis du eksempelvis ikke vasker dit hår hver dag. Desuden undgår du udvoksning, da farven vil være vasket helt ud, inden nyt hår kan nå at gro for langt ud.

Plej dit hår med lækre produkter

Har du farvet hår, der gerne skal holdes ved lige? Så ved du, at regelmæssige farvninger med permanent hårfarve kan være både dyrt for pengepungen og hårdt for håret. Og selvom en skyllefarve ikke kan gøre så meget ved dine udgroninger, så kan den faktisk holde din farve ved lige og pleje dit hår på samme tid. Så hvis du leder efter en mere skånsom måde at holde det farvede hår ved lige på, så har du her et oplagt valg.

Alternativt kan du også gøre brug af en effekthårfarve, hvis du vil opnå et lidt mindre naturligt resultat – eksempelvis hvis du vil have lilla, lyserødt eller blåt hår i en periode. Du kan også bruge en toningshårfarve til at opnå et lidt anderledes look – eventuelt til at nå en base, du nemt kan bruge en skyllefarve ovenpå.

Når du vælger at farve håret, så er det under alle omstændigheder smart at benytte dig af plejende produkter samtidig. Det kan både få din nye hårfarve til at se flottere ud i længere tid. Men det kan ligeledes sørge for, at dit hår ikke bliver for påvirket af behandlingen. Heldigvis kan du hos NiceHair finde et bredt sortiment af hårpleje, du med fordel kan benytte dig af. På den måde kan du nyde sundt og velplejet hår, der både har en flot farve men også ser glansfuldt ud.

Loading...