Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tandblegning

Viser 20 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Cmiile
Hismile
Sanzi Beauty
Pris
Tandpleje
Tandblegning
Tandbørste
Tandpasta
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Kvinder
Til Voksne
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush
240,00 kr
Hismile Bestseller Set
659,00 kr
756,00 kr
2 x Hismile V34 Colour Corrector Foam 45 ml
349,00 kr
398,00 kr
Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit
Vejl. pris 999,00 kr
715,00 kr
Hismile PAP+ Whitening Strips 14 Pieces - 2 pcs
479,00 kr
578,00 kr
Hismile iD Stain Eraser
279,00 kr
Hismile PAP+ Primer 3 ml
109,00 kr

Tandblegning - få hvide tænder

Drømmer du om at få det kridhvide tandpasta-smil? For de fleste mennesker betyder udseendet meget for udstrålingen. Er dine tænder derfor gullige og misfarvede, så kan det gå ud over din selvtillid. Heldigvis er der håb forude. Med vores trygge tandblegning kan du nemlig få hvidere tænder på blot få dage. Her er blandt andet aktivt kul effektivt mod misfarvninger og er ikke skadeligt. Så undersøg vores udvalg af tandblegning, og læs mere om, hvordan du kommer af med misfarvede tænder.

Derfor får du misfarvede tænder

Det er helt naturligt, at dine tænder med tiden bliver mere gule og misfarvede. I takt med at du bliver ældre, vil blandt andet mad- og drikkevarer nemlig påvirke emaljen på tænderne. Når du ser kridhvide tænder på sociale medier, så er det altså ofte smarte filtre og porcelænskroner, der får tænderne til at se mere hvide ud.

Undrer du dig også over, hvorfor dine tænder ikke bare bliver ved med at have den flotte, hvide farve? Årsagen til misfarvningerne i dine tænder skyldes, at dine tænders yderste lag, emaljen, bliver slidt med tiden. Samtidig er tandbenet under emaljen mere varm og gullig.

Når emaljen derfor bliver påvirket af for eksempel kaffe, te, rødvin og cigaretter, så skinner den gule farve altså mere og mere igennem. Det er selve farvestofferne, der trænger ind i tænderne og giver dem en mørkere farve. Samtidig kan din alder og visse arvelige sygdomme også have betydning for tændernes farve.

De primære årsager til misfarvede tænder kan være:

  • Rygning og tyggetobak: Hvis du ryger, vil nikotin og tjære fra tobakken konsekvent give dig gule tænder. Disse sætter sig nemlig virkelig godt fast på emaljen. I værste fald kan stofferne trænge ind i tanden og gøre misfarvningen kronisk.

  • Farvestoffer fra fødevarer: Soja, karry, cola, blåbær og rødvin er alle eksempler på et højt indhold af farvestoffer. De har nemt ved at efterlade pletter på tandoverfladen og trænge ind i dine tænder. Særligt hvis emaljen er ætset væk.

  • Garvesyre og syreholdig mad: Når du for eksempel spiser et æble eller drikker sodavand, så bliver kalken i din emalje nedbrudt af citron- og fosforsyre. Samtidig gør garvesyre fra rødvin og mørk chokolade det nemmere for molekyler med højt farveindhold at sætte sig fast på tændernes emalje.

  • Dårlig mundhygiejne: Det er ikke for sjov, at du skal børste dine tænder hver dag og passe på hele munden. Hvis du ikke renser dine tænder og mund dagligt, risikerer du isninger i tænderne, huller i tænderne og ikke mindst misfarvninger.

At vores tænder bliver gullige, er altså helt almindeligt i hele livet. Hos NiceHair vil vi dog gerne hjælpe dig, så du bedst muligt kan forebygge misfarvninger. Vi forhandler derfor alle de kendte mærker indenfor tandpleje. Her er du sikker på at få et kvalitetsprodukt.

Effektiv tandblegning med det bedste resultat

Tandblegning er for mange mennesker en alternativ og god løsning til at komme af med misfarvninger. Uden at du skal besøge din tandlæge. Her er det for eksempel muligt at blege dine tænder med skånsomme midler, der er fri for skadelige kemikalier og andre tilsætningsstoffer.

Hos NiceHair har vi blandt andet aktivt kul, som er produceret af 100 procent brændt kokosnøddeskal. Kullet går aktivt ind og bekæmper misfarvninger, plak, pletter, bakterier, tandkødsbetændelse og dårlig ånde. I sidste ende giver denne tandblegning dig hvidere tænder og en sundere mundhygiejne.

Altså er der tale om naturlige og veganske ingredienser, som nænsomt plejer og bleger dine tænder. Det eneste, du skal gøre, er at dyppe en ren, våd tandbørste i det sorte pulver, og dernæst fordele produktet over tænderne med små, cirkulære bevægelser i et par minutter - præcis som når du børster dine tænder normalt.

Skyl til sidst munden. Du kan bruge denne tandblegning en til to gange om dagen i syv dage, hvorefter du allerede kan se resultater. Husk også at børste dine tænder med almindelig tandpasta som normalt.

Vil du prøve tandblegning for første gang? Se også efter vores tandblegningspen til hjemmeblegning. Denne pen er særlig god til dig, der ønsker at friske dit smil op og få hurtige resultater. Den bløde pensel hjælper med at blege tænderne i alle hjørner.

Få blege tænder med din egen tandblegning

Tandblegning betyder kort fortalt, at dine tænder bliver blegere/hvidere. Faktisk er tandblegning et gammelt fænomen, som mennesket har brugt i tusindvis af år. Og ønsker du ikke at besøge tandlægen, så kan hjemmeblegning være en smart løsning for dig.

Faktisk kan du få hvidere tænder med en hjemmelavet tandblegning bestående af naturlige råvarer. Du kan for eksempel få lavet tænderne hvidere med gurkemeje, bagepulver og grønt ler. De er ikke nær så effektive, som hvis du bruger et kemisk middel til behandlingen. Men de efterlader stadig tænderne flotte, skinnende og hvide.

Tandblegning med naturlige ingredienser er altså en helt tryg behandling. Dog er det vigtigt, at du stadig sørger for en god mundhygiejne, og at du bruger det rette produkt korrekt. Husk også på, at gule tænder kan være arvelige, hvilket kan være sværere at få bugt med.

Har du børn? Så giv deres første tænder den bedste start på livet. Kig for eksempel efter populære Jack N’ Jill, der designer bæredygtige tandbørster, økologisk tandpasta og tandkrus uden skadeligt kemi.

Loading...