Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Returnering og ombytning

Hvordan returnerer jeg?

Du har 30 dages returret på alle varer fra modtagelsesdatoen. Varen skal være i ubrudt emballage og returneres i samme stand, som ved modtagelsen og den skal være i sådan en stand, at vi uden problemer kan sælge varen som ny igen.

Du kan købe en returlabel på vores hjemmeside for kr. 49,-. HUSK det kræver en printer.

Sådan gør du:

  1. Brug dette link https://nicehair.dk/returns eller log ind på din profil
  2. Indtast dit ordrenummer eller find din ordre og udfyld hvad du ønsker at returnere
  3. Og gennemfør købet
  4. Pak varerne forsvarligt, da du bærer ansvaret for at de når frem til os uden skader
  5. Du vil modtage din returlabel på mail umiddelbart efter købet. Det kræver at du har en printer.
  6. Fjern alle gamle labels fra pakken og påsæt den nye label
  7. Aflever pakken i en GLS pakkeshop. Husk at få en kvittering, da det er din garanti for at pakken er sendt.

Hvis du vælger at bruge din egen label, skal pakken sendes med omdeling til nedenstående adresse (ikke til pakkeshop) og du skal vedlægge en returseddel som du kan finde HER. Du kan også skrive din egen returseddel, som indeholder ordrenummer og oplysninger om, hvad der skal ske med varen.

Pakken sendes til: NiceHair Stærevej 2 6705 Esbjerg Ø Att. Retur

Tilbagebetaling af beløbet Du modtager en mail, når vi har modtaget din returnering. Vi tilbagebetaler beløbet til dét kort, som du har brugt ved købet inden for 5-7 hverdage. Du kan også vælge at få beløbet tilbage på et gavekort. I travle perioder kan ekspeditionstiden være lidt længere.

Gavebytte: Vi har desværre ikke mulighed for at ombytte til en anden vare. Ønsker du at bytte til en anden vare, skal du bestille det på www.nicehair.dk. Det er den hurtigste måde at modtage dine ønskede varer på.

Loading...