Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Astion Pharma
Astion Pharma
Astion Pharma
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hudtype
Atopisk hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Beroligende
Eksem
Fugt
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Rødme
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Astion Pharma

Astion Pharma…Beskyttende og helende hudpleje.

Eksem kan, på grund af kløe, svie og sårdannelser, påvirke din livskvalitet på flere måder. Det er hårdt, både for krop og sind, konstant at være udsat for den irritation, som eksem fører med sig. Rigtig mange oplever, at de har svært ved at få bugt med hududfordringerne, og derfor afprøver de flere forskellige produkter…måske uden optimal virkning. Her kan Astion Pharma hjælpe. Produkterne bekæmper eksem og følgevirkninger på en nænsom og effektiv måde, der samtidig styrker hudens naturlige skjold.

Baggrunden:

I 1980´erne efterspurgte flere dermatologer en god fugtighedscreme til blandt andet børn med atopisk eksem. Astion Pharma tog udfordringen op og udviklede efterfølgende deres første creme. Sidenhen er det blevet til en serie af virkningsfulde plejeprodukter til eksemramt hud. De succesfulde og handlekraftige mænd bag Astion Pharma har også andel i populære Australian Bodycare.

Normal hud:

En helt normal hud er karakteriseret ved…

 • at have en barriere, der langt hen ad vejen, kan holde forskellige skadelige microorganismer ude.
 • at egne naturlige forsvarsmekanismer sørger for at reparere og genoprette eventuel beskadiget væv, hvor eksempelvis svamp, bakterier eller virus alligevel har haft held af at trænge igennem ovennævnte barrierer.
 • at være mættet af fugt i høj grad.

Udfordret hud:

Den eksemramte hud er kendetegnet ved…

 • at være tør, irriteret, rødmende, kløende og måske endda skællende.
 • at hudens fugt fordamper.
 • at være modtagelig for infektion og inflammation, da den naturlige barriere er nedbrudt.

Når din hud først rammes af eksem af forskellig art, så er det altafgørende for dit velbefindende, at du er i stand til at finde et helende, plejende og styrkende produkt. Astion Pharmas cremer er et virkeligt godt bud herpå.

Fordelene:

Astion Pharma´s cremer sørger for at genoprette hudens naturlige skjold mod skadelige påvirkninger udefra. Samtidig virker cremerne lindrende og beroligende på den irriterede og kløende hud. Dette p.g.a. tilførelsen af fugt til den tørre hud og endvidere, fordi cremen lægger sig, som en beskyttende hinde på huden. Hinden holder på fugten og skærmer desuden mod udefrakommende bakterier m.m. Andre store fordele ved Astion Pharmas produkter er…

 • Creme mod skæleksem i ansigtet.
 • Mindsker rødme, tørhed og kløe.
 • Holder på fugten i huden.
 • Øger hudens fleksibilitet.
 • Forbedring i løbet af 1-3 uger.
 • Uden kortison (Binyrebarkhormon).
 • Hormonfri.
 • Parabenefri.

Ved de første dages behandling med Astion Pharmas cremer kan du opleve få og milde bivirkninger i form af let svie og kløe, da huden stadig er særlig sensitiv og irriteret.

Indhold:

Det er naturligvis altafgørende for en eksempræget hud, at ingredienserne er nøje udvalgte og gennemtestede. Astion Pharma´s produkter indeholder…

 • Det patenterede aktive stof Dermadexin, der består af niacinamid, som er et B3 vitamin, der kan normalisere og reparere huden. Derudover består Dermadexin også af Glyceryl Carprylate, som blandt andet modvirker bakterier og svampe i den påvirkede hud. Dette ved at genskabe hudens naturlige olier, regulere hudens fugtighed og samtidig virke, som en luftfugter for huden.
 • Vand, der sørger for at de andre vigtige ingredienser blander sig i cremen.
 • Flydende paraffin, som fedtstoffet, der blødgør, nærer og forebygger fugtfordampning.
 • Cetostearyl alkohol er et fedt alkohol, der er gavnlig for huden, da det holder på fugt og derved forhindrer udtørring og revner i huden.
 • Glycerol natrium cetostearyl sulfat, der er blødgørende, fordi det tiltrækker fugten.
 • Benzylalkohol, der er et konserveringsmiddel udvundet fra eksempelvis sukkerroer, sukkerrør eller frugt.

Der forefindes i øvrigt ingen kendte forhold, der på nogen måde gør Astion Pharmas produkter uegnet i kombination med almindeligt kendte lægemidler. Det er altid en god idé at tale med sin læge ved tvivlspørgsmål.

That´s the way:

Sådan anvender du Astion Pharma´s cremer…

 • Vask hænderne inden brug.
 • Påfør cremen i et tyndt lag på den irriterede hud.
 • Anvend 2 gange dagligt - morgen og aften
 • Fortsæt behandlingen til tilstanden forbedres.
 • Bør dog ikke anvendes mere end 21 dage i streg.
 • Benyt en god fugtighedscreme efter endt behandling.

Nicehair forhandler Astion Pharma:

Ovenforstående gennemgang af Astion Pharma er gode grunde til, at Nicehair.dk sælger produkterne herfra. Vi ønsker at kunne bidrage til øget velvære og livskvalitet, derfor bestræber vi os på at finde de bedst mulige produkter til dig. Du finder Astion Pharma cremer og andre lækre hudplejeprodukter på følgende links…
Astion Pharma
Australien Bodycare
Hudpleje
Omtanke

Astion Pharma – Hudens skjold mod eksem af enhver art.

Loading...