Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Selvbruner

Viser 176 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
b.tan
Beauté Pacifique
Biotherm
Bondi Sands
Clarins
COOLA
Cosmos Co
Decléor
Derma
Easy Sun
Garnier
Hickap
James Read
Lancaster
Löwengrip
Meraki
Minetan
NordicTan
Ole Henriksen
Raz Skincare
Sun Spa
Swiss Clinic
Tan-Luxe
Tanrevel
Tromborg
Vita Liberata
Pris
Selvbruner
Selvbruner Creme
Selvbruner Handske
Selvbruner Mousse
Selvbruner Olie
Selvbruner Servietter
Selvbruner Spray
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Svanemærket
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Flydende
Fugt
Glød
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Mørke Rande
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
Størrelse
Rejsestørrelse
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Meraki Self Tan Drops 100 ml
Vejl. pris 216,00 kr
179,00 kr
Vita Liberata Tanning Mitt
59,00 kr
Minetan Ultra Hydrating Cucumber Tan Mist 177 ml
Vejl. pris 260,00 kr
199,00 kr
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Light
282,00 kr
349,00 kr
Vita Liberata Body Blur 100 ml - Medium
293,00 kr
349,00 kr
Vita Liberata Gift Set (Limited Edition)
213,00 kr
385,00 kr
Minetan Medium Dark 200 ml
200,00 kr
b.tan Love At First Tan 200 ml
120,00 kr
b.tan Tanned AF... 200 ml
120,00 kr
Minetan Ultra Dark 200 ml
200,00 kr
Minetan Double Dark 200 ml
200,00 kr
Tanrevel Refill 60 ml - Original
147,00 kr
199,00 kr
Tanrevel Starterkit No: 1
Vejl. pris 599,00 kr
299,00 kr
Minetan Caramel Classic 200 ml
260,00 kr
James Read Tanning Mitt
80,00 kr
TAN-LUXE Soft Tanning Mitt
99,00 kr
Bondi Sands Back Applicator
89,00 kr
Tanrevel Glow Peel Pads 60 Pieces
199,00 kr
299,00 kr
COOLA Sunless Tan Kabuki Brush
299,00 kr
James Read Glow 20 Facial Tan Serum 50 ml
191,00 kr
275,00 kr
COOLA Sunless Tan Firming Lotion 177 ml
343,00 kr
449,00 kr
Minetan Moroccan Foam 200 ml
260,00 kr
COOLA Sunless Tan Dry Oil Mist 100 ml
315,00 kr
439,00 kr
SunSpa Self Tan Mousse 200 ml
199,00 kr
SunSpa Tanning Mitt
69,00 kr

Drømmer du også om en lækker, solbrun glød hele året rundt? Så er selvbruner din redning. Med selvbruner kan du nemlig få en solbrun farve uden at skulle bekymre dig om skadelige UV-stråler.

Gå på opdagelse i udvalget af selvbruner hos NiceHair, og find en type selvbruner, der passer dig. Vi har både creme, mousse, servietter og olie. Find også handsker til den perfekte påføring her på siden.

Få et gyldent look med selvbruner

Der er flere og flere, der bruger selvbruner, og det er der altså god grund til. Med selvbruner har du nemlig mulighed for at opnå en smuk, solkysset hud hele året rundt. På den måde kan du både vælge at camouflere den blege hud i de mørke vintermåneder, men du kan også skrue lidt ekstra op for kuløren i sommermånederne. Smart, ikke?

Det gode ved selvbruner er også, at du slipper for at bekymre dig om skadelig UV fra enten solens stråler eller solariet. Selvbruner er derfor en skånsom løsning for din hud, hvis du går og drømmer om en lidt mere gylden glød – sommer eller vinter.

Og hvordan virker dét at påføre selvbruner så? Alle selvbrunere indeholder det aktive stof DHA, som får din huds øverste lag til at reagere. Det er denne reaktion, der danner et pigment og skaber den solbrune farve. Processen er helt ufarlig, og farven forsvinder gradvist efter en uges tid.

Køb din selvbruner hos NiceHair

Hos NiceHair har vi et stort sortiment bestående af lige netop selvbrunere. I sortimentet kan du finde selvbrunere fra en lang række populære mærker, og du kan også finde selvbrunere i forskellige toner – alt fra light til extra dark. Selvbrunere kommer også i forskellige typer, og i vores udvalg kan du finde følgende:

 • Creme
 • Mousse
 • Olie
 • Spray
 • Servietter

De forskellige typer har forskellige konsistenser, kendetegn og påføringsmetoder. Selvbruner-lotion eller selvbruner-creme har en let konsistens, er nem at påføre med fingrene og giver en jævn kulør. En mousse har en mere luftig konsistens, og den slags bør du påføre med en selvbruner-handske. Med olie kan du gradvist opbygge farven over flere dage ved blot at blande lidt i din sædvanlige ansigtscreme. Selvbruner-spray giver dig nem påføring, og selvbruner-servietter er lette at have med i tasken, når du er på farten.

Guide: Vælg den rette selvbruner

Vi ved, at det kan være svært at finde ud af, hvilken selvbruner du skal vælge. Derfor har vi samlet vores bedste råd til, hvordan du vælger den bedste selvbruner – tilpasset dine ønsker og din hudtype.

 • Overvej formålet: Overvej først, hvor du vil påføre din selvbruner. Drømmer du mon blot om lidt ekstra glød i ansigtet, eller er det hele kroppen, der trænger? Du kan anvende de fleste selvbrunere til begge dele, men nogle er dog bedre egnede til det ene fremfor det andet.
 • Vælg en selvbruner til din hudtype: Hvis du har tør hud, kan du med fordel vælge en variant, der indeholder fugtgivende ingredienser, og hvis du døjer med sensitiv hud, kan du gå efter en mildere type.
 • Tænk på den brune farve: Overvej også, hvor dyb en farve du ønsker. Selvbrunere kommer nemlig med forskellige farveintensiteter, og du kan både finde selvbrunere, der giver let glød og mørk farve.
 • Tjek forskellige typer: Selvbrunere kommer som creme, mousse, spray, olie og servietter, og det er derfor en god idé at tænke over, hvilken variant der passer bedst til dig. Hvis du er nybegynder, kan det være smart at starte med en almindelig selvbruner, der er let at påføre - f.eks. en creme eller mousse.

Når du har fundet den rette selvbruner, kan du følge nedenstående tips til, hvordan du påfører din selvbruner, så du får et jævnt og smukt resultat.

4 tips til at påføre din selvbruner

Selvbruner kan let give dig en solkysset glød, men for at opnå det perfekte resultat, er det vigtigt at vide, hvordan du påfører selvbruner korrekt. Følg vores tips til en naturlig glød og et fejlfrit resultat.

 • Forbered huden: Det er helt essentielt at forberede din hud til selvbruneren. Det kan du gøre ved at eksfoliere huden med en peeling eller bodyscrub, så du fjerner tør hud og døde hudceller inden påføring. Det er også vigtigt at fugte huden, så selvbruneren fordeler sig bedst muligt.
 • Påfør et jævnt lag: Det er en god idé at sætte dig godt ind i påføringsmetoden for din specifikke selvbruner, så du undgår mørke pletter hist og her. Er det mon bedst at bruge en selvbruner-handske i cirkulære bevægelser, eller fungerer produktet bedst med fingrene eller i din sædvanlige ansigtscreme?
 • Hav tålmodighed: Når du har påført selvbruner på det ønskede område, er det blot tid til at vente på, at farven udvikler sig. Det er en god idé at tage mørkt tøj på eller lade farven sidde natten over. Skyl derefter overskudsfarven af.
 • Hold fugten: Du bør holde huden ekstra godt fugtet i dagene efter påføringen med både ansigtspleje og bodylotion. Det vil både få farven til at se flottere ud og forlænge dit resultat.

Følg ovenstående tips, og få den perfekte solkyssede glød – hver gang.

Loading...