Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Barberblade

Viser 25 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Gillette
Gordon
King C. Gillette
Real Techniques
ShaveSafe
Tweezerman
Pris
Hårfjerning
Barberblade
Barberskum/ Gel
Hårfjernings Tilbehør
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Antibakteriel
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
King C. Gillette Double Edge Razor H+5
Vejl. pris 199,00 kr
175,00 kr
ShaveSafe Razor Head
99,00 kr
ShaveSafe Razor
129,00 kr

Barberblade

Køber du altid dine barberblade i supermarkeder og i butikker? Så har du sikkert oplevet, at de priser, du finder i butikkerne rundt omkring i Danmark, kan ligge til den pebrede side. Hos NiceHair gør vi en dyd ud af at tilbyde dig de billigste barberblade, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Her kan du være helt sikker på at få en positiv oplevelse, når du bestiller dine billige barberblade online. Du vil altid finde et bredt udvalg af kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser, og vi sørger for, at alt bliver leveret hurtigt og sikkert lige til din dør.

Skarpe barberblade er vigtigt

Det kan være en udfordring at komme de små hår til livs, hvad enten det drejer sig om de genstridige skægstubbe eller vinterpelsen, der har samlet sig på kroppen i de kolde måneder. Hvis du ønsker en helt tæt barbering, er det meget vigtigt, at dine barberblade er knivskarpe og har en høj kvalitet. Jo skarpere blade, jo bedre en barbering vil du opnå.

Hos NiceHair har vi et bredt sortiment inden for barberskrabere og blade. Gå på opdagelse i vores univers, hvor du blandt andet kan finde:

  • Modeller til mænd
  • Modeller til kvinder
  • Modeller til sart hud
  • Modeller med indbygget gel
  • Barberskum- og cremer
  • Barberhoveder

På alle modeller er der tænkt grundigt over din komfort, og hvis du går meget op i sundhed og hudpleje, er der ingen grund til bekymring. Bladene er nemlig designet til at gøre barberingen så skånsom mod din hud som overhovedet muligt.

Ingen parfume eller parabener

Det er ikke kun skarpe barberblade og tæt barbering, som er i fokus hos os. Vi lægger også vægt på, at din hud er i de bedste hænder, og derfor kommer både skum og cremer uden parabener eller tilsat parfume. Parabener er konserveringsmidler, som du helst bør undgå, da de kan have en hormonforstyrrende effekt på kroppen.

Produkterne, du finder her, er i stedet sammensat af naturlige ingredienser og indeholder milde formler, som har en rengørende og anti-bakteriel virkning. Det resulterer alt sammen i en positiv effekt på din krop, og du vil føle, at din hud er sund og ren efter barberingen. Samtidig vil du ikke opleve hverken knopper, kløende hud eller indgroede hår.

Barberblade præcis som du ønsker dem

Hos Nicehair finder du ikke kun de billigste barberblade, men også en høj grad af valgfrihed. Du kan vælge mellem anerkendte mærker såsom Gillette og ShaveSafe, og du kan få blade med få eller mange skær. Nogle blade er designet til ikke at skære dig under barberingen, og andre kommer med et fleksibelt skrabehoved, så du let kan få en helt præcis barbering.

Et af de vigtigste aspekter er dog din sundhed. Nogle produkter kommer eksempelvis med indbygget, rensende barbergel, mens andre beskytter din hud med et lag af skånsom aloe vera og E-vitamin. Det betyder, at bladet kører hen over din hud så nemt og ubesværet som muligt uden at efterlade irritation. Du behøver blot at fugte huden med vand inden brug.

I vores sortiment kan du også finde barberblade, som er særligt designet til dig med sart hud, eller dig som går ekstra meget op i sikkerhed. Derfor vil der være rig mulighed for at finde den skraber eller det barberblad, som passer til lige netop dine behov.

Meget mere end blot barberblade

NiceHair forhandler mange forskellige produkter, og du kan vælge at kombinere dine billige barberblade med andre varer fra vores store udvalg. Ikke alle modeller kommer med indbygget gel, og derfor kan det være en god ide at give din hud en behandling med barberskum eller barbercreme både før og efter barberingen. Så slipper du for stikkende og irriteret hud.

Det kan også være, at du slet ikke ønsker en helt tæt barbering. Måske vil du bare gerne studse skægget eller håret lidt til? I så fald bør du overveje en skægtrimmer i stedet for. Den vil være et smart valg, hvis du gerne vil justere din frisure på en hurtig og nem måde, og så er den lige til at tage med på farten eller ferien.

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af dine barberblade, kan du også vælge at investere i en barberbladssliber. Sliber du bladene med jævne mellemrum, kan du holde dem skarpe i meget længere tid. I praksis betyder det, at du kan bruge dem i op til seks gange så lang tid. Det har også den fordel, at du er med til skåne miljøet, og så sparer du oven i købet en del penge i det lange løb.

Loading...