Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Fodcreme

Viser 47 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Australian Bodycare
Baby Foot
Badeanstalten
CeraVe
Clarins
Decubal
L'Occitane
L:A Bruket
Le Mini Macaron
Löwengrip
Meraki
O'Keeffe's
Origins
Perspirex
Pudderdåserne
Raunsborg
Raz Skincare
Scholl
Tromborg
Urtekram
Weleda
Pris
Ansigtspleje
Maske
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Hånd- og fodpleje
Fodbadesalt
Fodcreme
Håndcreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Tør Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Energigivende
Fugt
Hård hud
Irritation/Kløe
Kølende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Raunsborg Feet & Heels + Body Scrub Set
185,00 kr
308,00 kr
Weleda Foot Balm 75 ml
115,00 kr
Australian Bodycare Corn Stick 9 ml
Vejl. pris 134,00 kr
103,75 kr

At bruge en nærende og fugtgivende fodcreme er en vigtig del af enhver fodplejerutine. En fodcreme kan nemlig holde dine fødder velplejede og behandle både tør og hård hud. Hos NiceHair har vi et stort udvalg af fodcreme fra forskellige mærker. Gå på opdagelse i sortimentet, der kan give dig velplejede fødder, her på siden.

Forkæl dine fødder med nærende fodcreme

Du bruger dine fødder hver eneste dag, og de bærer rundt på dig hele livet. Og til trods for at dine fødder faktisk har en ret så vigtig rolle, så bliver de ofte overset, når det kommer til pleje og skønhed. Typisk er det blot ansigtspleje eller kropspleje, der bliver prioriteret, men sådan bør det ikke være.

Fødderne er udsat for belastning stort set hver eneste dag, og de trætte fødder fortjener mindst lige så god pleje som dit ansigt og din krop. Og her kommer fodcreme ind i billedet. En god fodcreme er den oplagte måde at pleje dine fødder på. Fordelene ved at bruge fodcreme er blandt andet:

  • Modvirker tør hud: En god og nærende fodcreme til tørre fødder kan hjælpe med at forhindre og behandle den tørre hud. Og dette gælder også, hvis du har ru hud eller ekstrem tør hud.
  • Reducerer risikoen for sprukne hæle: Døjer du med sprukne hæle? Det kan være både irriterende og smertefuldt, men her kan fodcreme også hjælpe. Cremen kan blødgøre og fugte huden på hælene, og dette kan reducere risikoen for revner og sprukne hæle.
  • Plejer hård hud: Hård hud er for mange et gennemgående problem på fødderne, og det befinder sig typisk på hælen eller omkring storetåen. Idet fodcreme har en blødgørende effekt, er det også den oplagte metode til at bekæmpe den hårde hud.
  • Fjerner lugt: Hvis du har problemer med lugtende fødder, så kan fodcreme faktisk også afhjælpe problemet. Der findes nemlig fodcremer, der er specifikt formulerede til at neutralisere lugten og bekæmpe eventuelle bakterier.

Der findes altså et hav af fordele ved at bruge en fugtgivende fodcreme, og med den rette fodpleje kan du nemt opnå velplejede og bløde fødder.

Oplev et stort udvalg af fodcreme hos NiceHair

Hos NiceHair kan du finde et stort udvalg af fodcreme, så du let kan komme i gang med din fodplejerutine. I sortimentet finder du fodcremer fra en lang række populære mærker. Vores udvalg byder også på fodcremer til en masse forskellige formål. På den måde kan du være sikker på at finde en fodcreme, der passer til dig – uanset om du er på udkig efter en variant mod tør og sart hud, sprukken hud eller hård hud.

Se også hele vores udvalg af hånd- og fodpleje her, hvor du kan finde flere produkter, der gør plejen af dine fødder bare en anelse lækrere og nemmere.

Guide: Sådan bruger du fodcreme

Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge din fodcreme, så du opnår den bedst mulige effekt på dine fødder? Så kan du følge vores hjælpsomme trin-for-trin guide:

  • Vask fødderne: Du skal påføre fodcreme på rene og tørre fødder, og vi anbefaler derfor, at du starter med at vaske dine fødder med varmt vand og mild sæbe. Dette kan du eventuelt gøre i et fodbad eller et almindeligt brusebad.
  • Eksfoliér: Mens dine fødder stadig er en anelse fugtige, kan du med fordel bruge en fodfil eller eksfolierende scrub til at fjerne døde hudceller. Dette er især vigtigt, hvis du døjer med tør og hård hud, og eksfolieringen efterlader fødderne bløde.
  • Påfør fodcremen: Næste skridt er at påføre en passende mængde fodcreme. Sørg for at smøre hele foden ind - inklusiv hæle og tæer. Hvis du har specifikke problemområder såsom hård hud, tørre hæle, irriteret hud eller revnet hud, så fokusér ekstra meget på disse områder.
  • Lad cremen tørre: Lad derefter den fugtgivende creme tørre i et par minutter. Du kan også med fordel smøre et ekstra tykt lag på, tage et par strømper på og lade cremen trænge ind natten over. Dette kan efterlade dine fødder ekstra bløde.

Når det kommer til fodpleje og brugen af fodcreme, er det dog vigtig at huske på at pleje fødderne regelmæssigt for at opnå bløde og lækre fødder. Det er heldigvis nemt at gøre, når du benytter dig af udvalget af produkter til fødder hos NiceHair.

Loading...