Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Fodfile

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Badeanstalten
Brushworks
Flawless
Le Mini Macaron
Meraki
Parsa
Scholl
So Eco
Pris
Hånd- og fodpleje
Fodfil
Negle
Neglefil & Klipper
Hudtype
Alle Hudtyper
Tør Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Hård hud
Køn
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Dine fødder bliver hver dag udsat for mange ting, der kan påvirke dem i mere eller mindre positiv eller negativ retning.

Den vægt de bærer på - de skridt de tager - de tekstiler, de kommer i berøring med og det fodtøj, de puttes i. Det er derfor vigtigt, at dine fødder plejes og passes, så de er i stand til at stå imod dagligdagens udfordringer.

Herunder kommer Nicehair.dks forslag til god og effektiv fodpleje, du kan klare hjemme til en overkommelig pris og indenfor overskuelig tid.

Fodpleje

Start med at fjerne din neglelak. Lav et fodbad med lunkent vand og eventuelt lidt rapseolie, salt eller mild sæbe. Det er ikke meningen, at fødderne skal være længere tid i fodbadet, så de bliver helt rynkede. 10 minutter er passende og så er vandet også ved at være køligt.

Benyt gerne en lille træpind beregnet til at skubbe neglebåndene ned og til at fjerne skidt under neglene. Du kan endvidere benytte en neglebørste til at skrubbe det øverste af neglene og huden omkring dem, således de døde hudceller fjernes. Efter fodbadet kan du vælge at gøre forskellige ting, men Nicehair.dk anbefaler klart, at du anvender produktet Baby Foot Easy Pack mellem 2 og 4 gange årligt. Baby Foot er et vidundermiddel til fjernelse af døde hudceller og hård hud fra dine fødder...Helt uden parfume og parabener.

Opskriften er japansk og indeholder mange forskellige ingredienser, som er til gavn for dine fødder. Frugtsyre er den vigtigste af dem, idet frugtsyre stimulerer cellefornyelsen og giver fugt til huden. Lakridsrod er med til at styrke immunforsvaret, afhjælpe betændelsestilstande og hæve et evt. lavt blodtryk. Kamilleblomsten er også at finde i blandt ingredienserne. Den er god, fordi den har en beroligende effekt.

Hvad er Baby Foot? - Det er, kort fortalt, to plastik-strømper indeholdende en gel, der er specielt udviklet til hudpeeling af dine fødder....og tro os...hvis du følger anvisningerne på pakken...så vil du indenfor 3-7 dage opleve, hvordan dine fødder nærmest skifter ham. Det anbefales at udføre behandlingen i "strømpe-tid", idet dine fødder vil drysse en hel del. Processen tager op til 7 dage fra første hudflage falder af. Herefter vil dine fødder blive dejlige baby-bløde igen.

Find fodfile her!

(Vedligeholdelsen er efterfølgende rimelig enkel...du benytter blot en fin fodfil 1-2 gange i ugen efter badet). Når du har efterskyllet og tørret dine fødder grundigt...især mellem tæerne, så er det en god idé at anvende en fodcreme. Gerne en uden for meget parfume og æteriske olier. Vær ekstra opmærksom på, at du ikke påfører cremen mellem dine tæer. Dette kan nemlig forårsage fodsvamp, idet tæerne sidder meget tæt og derfor ikke får luft. Hvis du har ømme fødder, kan du med fordel påføre cremen ved at massere den godt ind i huden. Se evt. på Nicehair.dk efter en god og effektiv fodcreme.

  • Baby Foot har deres egen fodcreme, som passer til fodpeelingen, men hos Nicehair.dk, har vi også andre fodcremer at vælge mellem.

  • For eksempel Dr. Hauschka, som tilbyder en fod creme, der afhjælper varme fødder og svedlugt, samt en creme, der tilfører fugt og lindrer irritation.
  • MD Formulations har udviklet en creme, der blandt andet modvirker sprækker i huden under fødderne.
  • Vi har desuden to cremer fra henholdsvis NIP+FAB og fra Skintruth, der begge virker afkølende og beroligende på både fødder og underben.

Afslut fodplejen med at give dine negle den sidste opmærksomhed. Påfør neglebåndene lidt olie, klip neglene lige over og ikke for korte. Fil eventuelle skarpe kanter til..helst lige over..og ikke for langt ned, da dette kan være medvirkende til nedgroede negle på sigt.

Som prikken over i´et kan du til sidst lægge en klar eller farvet lak på neglene. Dine fødder er nu klar til at bære dig videre ud i livet.

Loading...