Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
DermaKnowlogy
DermaKnowlogy
DermaKnowlogy
Viser 26 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Bodylotion
Bodyoil
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Hygiejneartikler
Intimpleje
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Oliefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Svanemærket
Uden Farvestoffer
Vandfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Glød
Intimpleje
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Psoriasis
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
DermaKnowlogy MD01 Lipid Balm 175 ml
Vejl. pris 159,95 kr
112,00 kr
DermaKnowlogy MD01 Lipid Balm 75 ml
Vejl. pris 94,95 kr
71,00 kr

DermaKnowlogy

Er du på udkig efter skånsom og allergivenlig hudpleje? Så er det værd at tage et kig på mærket DermaKnowlogy – et dansk hudplejemærke med fokus på at udvikle produkter, der reducerer risikoen for irritation og allergiske reaktioner. Mærket står bag produkter til både ansigtet og kroppen.

DermaKnowlogy er allergivenlig hudpleje

Kender du DermaKnowlogy? Det er et hudplejemærke, der står bag allergivenlig hudpleje til både ansigtet og kroppen. Alle produkterne er produceret i Danmark og skabt for at reducere risikoen for, at din hud bliver irriteret og får allergiske reaktioner. Det betyder også, at alle produkter er fri for både parfume og farvestoffer og er ekstra gode, hvis du har sart eller atopisk hud.

Mærket er AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Produkterne er faktisk så skånsomme, at de har fået den grønne A-kolbe hos Forbrugerrådet Tænk Kemi. Det betyder, at du roligt kan stole på, at alle produkterne er skånsomme og milde mod din hud.

Faktisk er alle mærkets produkter også bygget på solide dermatologiske erfaringer. Det er nemlig hudlægen Uffe Koppelhus, der står bag udviklingen af produkterne. Der er altså flere kvalitetsstempler, som er med til at vise dig, hvor skånsomme produkterne er.

DermaKnowlogy står bag mange forskellige hudplejeprodukter til både ansigtet og kroppen, som du kan bruge i din daglige skønhedsrutine. Det vil sige, at uanset om du har brug for en daglig fugtighedscreme, der kan nære din sarte hud, eller en fed fedtcreme, der styrker den naturlige hudbarriere, så er der hjælp at hente med produkter fra allergivenlige DermaKnowlogy. Og det ekstra gode er, at produkterne er velegnede til både voksne, børn og spædbørn. Lyder det som et mærke, du skal prøve?

Forkæl dig selv med mild kropspleje fra DermaKnowlogy

Kropsplejeprodukterne fra DermaKnowlogy kan hjælpe med at give din hud den pleje, den har brug for, uden at du behøver at bekymre dig om hverken allergiske reaktioner eller irritation. Mærket tilbyder nemlig en række produkter, som du kan bruge i din daglige pleje af hele kroppen – både til voksne, børn og spædbørn.

Ingrediensen carbamid går igen

Flere kropspleje produkter fra DermaKnowlogy er beriget med ingrediensen carbamid, der især er kendt for sin evne til at tilføre og fastholde fugten i huden. Det betyder, at ingrediensen er særlig god til dig, der kæmper med tør hud på kroppen.

Flere produkter har et højt fedtindhold

For dig med ekstremt tør og irriteret hud er det en god idé at kigge efter produkter med et højere fedtindhold. Sådan nogle produkter er nemlig gode til at give intens fugt og lindre irritation i huden.

Kropsolie, der binder fugten

Mærkets kropsolie har en fløjlsblød konsistens og er udviklet til at tilføre og fastholde fugten i huden samtidig med at blødgøre din hud. Konsistensen er lækker og let, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at den føles fedtet, efter du har fordelt den på kroppen.

Brug produkterne på flere områder

Det smarte ved produkterne fra DermaKnowlogy er, at du faktisk kan bruge flere af produkterne på forskellige områder, alt efter hvad din hud har brug for. Mange af produkterne kan du derfor bruge til både dine tørre kinder, sprukne albuer, røde mundviger eller noget helt fjerde. Faktisk kan du også bruge produkterne til både fødderne og hænderne, hvis du døjer med hård eller tør hud.

Skab en god ansigtsplejerutine med produkter fra DermaKnowlogy

DermaKnowlogy står bag flere produkter til ansigtspleje, som du kan bruge til forskellige problematikker. Hvilke produkter du skal bruge til dit ansigt afhænger derfor af din hudtype. Produkterne er målrettet forskellige hudsituationer. Eksempelvis:

  • Moderat tør hud
  • Rosacea
  • Meget tør hud
  • Hård og skællende hud
  • Sensitive hud
  • Atopisk hud
  • Psoriasis
  • Uren hud
  • Beskadiget hud
  • Sårbar hud

Hvis du eksempelvis har rosacea, er det en god idé at undgå produkter, der indeholder olie. Det er også en god idé at gå efter cremer, der har et højt indhold af niacinamid, der beroliger huden og reducerer rødmen, som især er kendetegnet ved rosacea.

Hvis du har uren hud, så er det vigtigt, at du sørger for at pleje din hud med ekstra fugt, selvom du måske ikke skulle tro det. Det er også en god idé at bruge produkter med salicylsyre, der er med til at hindre, at dine talgkirtler tilstopper.

Døjer du med ekstra tør hud? Så bør du gå efter cremer, der har et højt fedtindhold og gode vandbaserede egenskaber, der er med til at binde fugten til huden.

Udforsk produkter til sensitiv hud hos NiceHair

Er du på udkig efter endnu mere hudpleje, der er skånsom mod sensitiv hud? Udover DermaKnowlogy finder du hos NiceHair et stort udvalg af andre hudplejemærker, der er udviklet til at passe på sart og sensitiv hud, som du kan gå på opdagelse i.

Loading...