Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Bioderma
Bioderma
Bioderma
Viser 56 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Øjencreme
Kropspleje
Badeolie
Body Mist
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Farvet solcreme
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Hygiejneartikler
Intimpleje
Dufte
Body Mist
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseolie
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Sæbefri
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Hovedbundsproblemer
Intimpleje
Irritation/Kløe
Mat (Matterende)
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Bioderma Sensibio H2O Micellar Water 500 ml
Vejl. pris 149,00 kr
105,00 kr

Bioderma

Fremmer hudens sundhed

Menneskets hud er den evige inspirationskilde for Bioderma. Produkterne udvikles til at understøtte hudens egne mekanismer, således den naturlige balance genvindes og huden derved styrkes. Formålet er at bevare, aktivere og genetablere hudens naturlige processer.

Fransk finesse

Bioderma er en fransk-ejet virksomhed, der blev grundlagt i 1977 af Jean-Noël Thorel, som er lidt af en pionér indenfor hudplejeindustrien. Han er uddannet biolog og apoteker, og har viet sit liv til "hudens sundhedsfremme"! Med udgangspunkt i hans filosofi: ”I stedet for at overbehandle huden, skal den lære at fungere korrekt.” har Bioderma

Bioderma er specialister i at udvikle effektiv hudpleje, der på forskellige måder kan afhjælpe hududfordringer, samt sikre en sundere hud i bedre balance.

Med udgangspunkt i yderligere dygtiggørelse, tog Bioderma deres forskning og indhentning af viden til nye højder, da de besluttede sig for at åbne et biometrologiskelaboratorium i Lyon. Her er det muligt at studere og blive klogere på, hvordan vejret og klimaet for eksempel påvirker vores individuelle hud, samt hvilke velvalgte langsigtede løsninger, det kræver for at holde huden i sund balance. Ligeledes handler det om at forstå hudens biologiske processer, for så derefter at kunne lade biologien komme den til gavn.

Bioderma har i dag mere end 50 patenter, sælges i mere end 100 lande og anbefales verden over af diverse dermatologer og farmaceuter.

På den lange bane

Biodermas produkter er designet til at tilgodese alle hudtyper og hudtilstande, således hudens tolerance, modstandsdygtighed, samt evne til at tilpasse sig miljøpåvirkninger og forandringer langvarigt styrkes. Bioderma genskaber hudens naturlige biologiske mekanismer gennem velvalgte og perfekt sammensatte ingredienser, der er:

  • Dermatologisk godkendte
  • Virkningsfulde
  • Rene
  • Aktive
  • Sikre
  • Milde
  • Allergitestede

Det særlige ved Biodermas ingredienser er, at de går ind og efterligner den sunde huds naturlige bestanddele og biologiske processer. Dette er med til at sikre optimal hudtolerance for alle hudtyper, samt lære huden, hvordan den skal fungere.

Kult-klassikeren

Et af de produkter, som Bioderma nærmest har fået kult-status for, er Sensibio H2O - et mildt renseprodukt til fjernelse af make-up og snavs, som ikke udtørrer huden.

Bioderma sensibo H2O er micellar water, der er et sæbefrit alternativ til andre ansigtsrens. Miceller er små molekyler, der flyder rundt i vand og som effektivt fjerner snavs, urenheder og make-up fra huden. Produktet er naturligvis UDEN parfume og alkohol, ligesom det er sammensat af beroligende ingredienser, der gør det særdeles velegnet til sensitiv hud.

Let, som ingenting

Det er det letteste i verden at anvende Sensibo H2O:

  • Fugt en vatrondel med det effektive micellar water
  • Afrens øjne, læber og resten af ansigtet med bløde strøg, således huden ikke lider overlast
  • Produktet skal ikke skylles af. Dermed kan de aktive ingredienser få lov til at arbejde for din huds sundhed

Sensibo H2O virker rigtig godt, som afrensning før sengetid og som opfriskning af huden om morgenen.

Du kan finde Sensibo H2O og andre renseprodukter her

Bioderma – en del af Dermatologisk Hudpleje

Hos NiceHair kan du udforske vores store udvalg af Bioderma produkter og finde dem, som passer til netop din hud. Bioderma er en del af vores Dermatologisk Hudpleje kategori med brands anbefalet af sundhedsprofessionelle, hvor du også finder andre kendte mærker, som Filorga, Avéne, A-Derma m.m.

Loading...