Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

A-Derma

Viser 21 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Transparent
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Kropspleje
Badeolie
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Hygiejneartikler
Intimpleje
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Rensegel
Renseolie
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 31-50
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Intimpleje
Irritation/Kløe
Kølende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
A-Derma Exomega Control Cream 50 ml
64,00 kr
85,00 kr
A-Derma Exomega Control Balm 200 ml
131,25 kr
175,00 kr
A-Derma Epitheliale A.H. Ultra Repair Cream 40 ml
Vejl. pris 115,00 kr
85,00 kr
A-Derma Exomega Control Shower Oil 500 ml
156,00 kr
210,00 kr
A-Derma Cytelium Drying Spray 100 ml
86,25 kr
115,00 kr

Døjer du med sensitiv hud? Så bør du tage et kig på franske A-Derma, der er kendt for sine milde og skånsomme produkter specielt udviklet til at pleje og beskytte sart hud. Mærket tilbyder skånsom hudpleje til både kroppen og ansigtet, og faktisk kan du også roligt bruge de multifunktionelle produkter til babyer og børn.

Find dine favoritter blandt det store udvalg her på siden.

A-Derma: Dit hudplejemærke til sensitiv og sart hud

Hvis du har sensitiv hud, så bør A-Derma være dit foretrukne hudplejemærke. Mærket er nemlig kendt for sine effektive produkter, der er specielt udviklet til at pleje og beskytte sart hud.

Mange mennesker oplever at have sart hud, der har lettere ved at blive irriteret på den ene eller anden måde. Det kan føre til ubehag – både fysisk og psykisk. A-Derma har derfor udarbejdet en definition på, hvad sart hud egentlig er: Det er hud, der er ekstra sårbar og har en svækket barriere. Med denne viden har hudplejemærket formået at udvikle dermatologisk hudpleje, der er skræddersyet til forskellige hudtyper – alle med tendens til at være sart.

Navnet A-Derma stammer fra det franske ord for havre, og det er ingen tilfældighed. Det unikke ved hudplejemærket er nemlig, at alle produkterne indeholder Rhealba Havre, som er kendt for sine gode, dermatologiske egenskaber. Rhealba Havre er som skabt til at berolige, genoprette og reparere balancen ved sart hud, og havren er nøje udvalgt blandt 26.000 havresorter for dens unikke egenskaber. Og så er A-Derma det eneste mærke, der bruger den særlige havresort.

Med A-Derma får du altså produkter, der er designet til at pleje din sarte hud på bedste vis. Alle produkter er udviklet med en dyb forståelse for sart huds særlige behov og med en dedikation til at bruge naturens egne ingredienser. Mærket er med andre ord dit hudplejemærke, når du vil have produkter, der er skånsomme mod din hud. Lyder det som et mærke for dig?

Find hudplejeprodukter fra A-Derma til din krop

Kender du det med at stå foran spejlet og ønske dig en hud, der er fugtet og fri for irritationer? Hvis du kender det, så er det her, at A-Derma kommer ind i billedet. Det franske mærke tilbyder nemlig en bred vifte af hudplejeprodukter, der er specielt udviklet til forskellige hudproblemer på kroppen. Blandt mærkets kropspleje finder du eksempelvis følgende:

Hudpleje til sart hud
Hudpleje til irriteret hud
Udtørrende hudpleje
Renseprodukter til kroppen
Hudpleje mod urenheder
Kløedæmpende hudpleje
Hudpleje til tør/meget tør hud

A-Derma er din nøgle til en sundere og smukkere hud. Uanset om du har sensitiv, tør, irriteret eller uren hud, så har A-Derma de rette produkter til dig. Mærket har nemlig en bred vifte af hudplejeprodukter, der er specielt udviklet til at imødekomme forskellige hudproblemer på kroppen. Mange af mærkets produkter er også multifunktionelle, og de egner sig derfor til forskellige hudtyper- og problematikker.

Hvis du eksempelvis har sart hud, så vil du elske mærkets hudpleje målrettet sart hud. Mærket står nemlig bag flere produkter, der er skabt til at berolige og genoprette balancen i din hud, så du kan undgå rødme og slippe af med den irriterede hud. Har du derimod tør hud, så vil hudpleje fra A-Derma til tør eller meget tør hud være din redning. Mærket står nemlig også bag produkter med essentielle fedtsyrer, der er udviklet til at give din hud en intens og langvarig fugt. På den måde kan du slippe af med skadet hud og tørre pletter.

Men hudplejemærket stopper ikke her. Mærket har også produkter til irriteret hud, renseprodukter til kroppen, hudpleje mod urenheder og kløedæmpende hudpleje. Så uanset hvilken udfordring, du står med, så har A-Derma en løsning til dig.

Ansigtspleje til alle hudtyper

A-Derma er ikke bare din redning, når det kommer til hudpleje til kroppen. Mærket har nemlig også specialiseret sig i at udvikle ansigtspleje til forskellige hudproblemer, og her indgår den særlige Rhealba Havre også. Til ansigtet specialiserer mærket sig i pleje til:

Reaktiv hud
Irriteret hud
Hud med couperose
Tør eller meget tør hud
Ansigtsrødme
Urenheder
Irritation
Kløe

Det vil altså sige, at uanset om du har sart hud, reaktiv hud, uren hud eller en helt fjerde hudtype, så har A-Derma produkter, der kan hjælpe dig.

Vidste du, at vi hos NiceHair også forhandler et væld af populære hudplejemærker? Gå på opdagelse i alle vores mærker her.

A-Derma har også hudpleje til baby og børn

A-Derma er ikke kun for voksne. Mærket har nemlig også udviklet skånsom og mild hudpleje for de allermindste og tilbyder derfor en bred vifte af hudplejeprodukter til babyer og børn. Børns hud er ekstra sart og kræver derfor helt særlig pleje. Det ved A-Derma alt om, og derfor kan du være sikker på, at dit barns hud får den kærlige og skånsomme behandling, den fortjener. Find også alle vores produkter til børn her.

Mærket har blandt andet udviklet irritationsdæmpende hudpleje til børn, der er skræddersyet til børns følsomme hud. Denne type hudpleje hjælper med at lindre rødme og irritation, så dit barn kan føle sig godt tilpas.

A-Derma tilbyder også fugtgivende hudpleje, der er skabt til at tilføre masser af fugt til huden. Kløe kan være utroligt generende for et barn, og til denne problematik tilbyder A-Derma produkter, der er skabt til at lindre kløe og irritation, så dit barn kan få ro.

Sidst men ikke mindst har hudplejemærket også produkter, der er særligt udviklet til spædbørn med atopisk hud og eksem. De forskellige produkter hjælper med at lindre symptomerne på eksem og skabe balance i hudens barriere.

Med A-Derma kan du give dit barn den bedste start på livet med milde og skånsomme hudplejeprodukter.

Loading...