Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Krøllejern

Viser 69 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
amika:®
BaByliss
Cera
Cloud Nine
ELEVEN Australia
ghd
HH Simonsen
NICMA Styling
OBH Nordica
Øvrige Mærker
Remington
Pris
Typer
Bølgejern
Curler
Føntørrer
Glattejern
Krøllejern
Pigkrøllejern
Syl
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Nectarine Waver
Vejl. pris 599,00 kr
498,00 kr
amika: Blowout Babe Thermal Brush - Rose Gold
Vejl. pris 935,00 kr
748,00 kr
BaByliss Curlers Tight Curls - C449E
Vejl. pris 329,00 kr
239,00 kr
BaByliss Air Stylers Perfect Finish - AS126E
Vejl. pris 449,00 kr
404,10 kr
HH Simonsen VS5 MIDI Waver
349,00 kr
699,00 kr
ghd Curve Soft Curl Tong - Black
1.199,00 kr
1.579,00 kr
ghd Curve Thin Wand
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.179,00 kr
ghd Curve Classic Curl Tong - Black
1.179,00 kr
1.579,00 kr
ghd Curve Creative Curl Wand
1.179,00 kr
1.579,00 kr
Cera IR Hotstyler Brush 45 mm
529,00 kr
689,00 kr
Cera IR Hotstyler Brush 38 mm
529,00 kr
679,00 kr
NICMA Styling Deep Waver
699,00 kr
NICMA Styling Waver
699,00 kr
ghd Curve Carry Case & Heat Mat
159,00 kr
249,00 kr
OBH Nordica Air Curler 250W - 3541
Vejl. pris 379,95 kr
189,00 kr
OBH Nordica Artist Curler Easycurls 25 mm - NF3210N0
Vejl. pris 549,95 kr
249,00 kr
Cera IR Hotstyler Brush 32 mm
529,00 kr
669,00 kr
ghd Curve Classic Wave Wand
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.199,00 kr
NICMA Styling Hair Dryer + Curling Wand + Hair Straightener (Limited Edition)
Vejl. pris 1.797,00 kr
1.529,00 kr
NICMA Styling Hair Dryer + Curling Wand (Limited Edition)
Vejl. pris 1.198,00 kr
1.019,00 kr
ghd Rise Hot Brush - Black
1.179,00 kr
1.599,00 kr
HH Simonsen ROD VS12
999,00 kr
Cloud Nine Micro Wand
1.407,00 kr
Cloud Nine Waving Wand
1.399,00 kr
Cloud Nine Curling Wand
1.221,75 kr
1.629,00 kr
HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver
749,00 kr
999,00 kr
HH Simonsen ROD VS9
999,00 kr
NICMA Styling Basic Styler Set
999,00 kr
NICMA Styling Combi Styler – Curler & Straigthener
Vejl. pris 699,00 kr
699,00 kr
ghd Curve Thin Wand Gift Set (Limited Edition)
1.528,00 kr
1.699,00 kr
HH Simonsen ROD VS8 Waving Iron
749,00 kr
999,00 kr

Krøllejern

Hvis du har et stort ønske om at style dit hår på en ny, forfriskende og moderne måde, så skal du overveje at finde en hjælpende hånd i form af et krøllejern. Det er ikke alle, der er lykkelige ejere af naturlige, fyldige, tykke og flotte krøller. Men med et solidt og smart krøllejern ved din side, så kan du også opleve det krøllede hår.

Du kan med de helt optimale redskaber opnå denne eftertragtede, populære og eksklusive frisure. Det krøllede udtryk kan give et unikt, enestående og fint udtryk. Hvis du har et stort ønske om smukke, betagende og fine krøller, så skal du have hjælp til at ramme det ultimative resultat.

Hos NiceHair har vi mange muligheder, som du kan vælge imellem. Det vil sige, at du finder krøllejern, der alle er skabt med fokus på kvalitet, effektivitet, holdbarhed og funktionalitet. Du har kontrollen over frisuren, når du bruger et krøllejern.

Krøllejernet kan give dig muligheden for lidt af hvert. Du kan fremstille mange festlige frisurer med det helt rette udstyr i hånden. Der findes dog mange ærgerlige faldgruber, når man benytter et krøllejern. Det hjælper vi dig med at undgå. Læs med her.

Undgå unødvendige krøllefejl

Et krøllejern er ikke bare et krøllejern. Er du nybegynder, når det kommer til at krølle hårlokkerne? Så bør du være opmærksom på, hvilke udfordringer eller fejl du kommer til at opleve.

Du kan derfor være velforberedt og skabe den ultimative krøllemetode helt fra den spæde start. Følg de nedenstående tips og tricks, så er du klar til at opleve en flot, frisk og fin frisure:

 • Brug aldrig dit krøllejern i vådt hår.
 • Tag føntørreren frem inden krøllejernet, hvis dit hår er fugtigt.
 • Vælg det rigtige krøllejern alt efter hvilke krøller, du drømmer om.
 • Sørg for at forberede hårlokkerne inden, at du starter krøllejernet.
 • Del altid håret op i mindre sektioner, og tag aldrig for meget hår på en gang.
 • Krøl håret i den rigtige retning - vælg at krølle væk fra ansigtet.
 • Husk ikke at røre håret, når du har krøllet - før at krøllerne er kølet ned.
 • Giv håret finish, så det holder i løbet af dagen.

Her hos NiceHair ønsker vi, at du skal få mest muligt ud af dit krøllejern. Et nyt og velfungerende krøllejern kan derfor hjælpe dig, hvis du mangler en eftertragtet og populær frisure. Der findes utallige af designs, modeller og udtryk. Ligesom det også bliver betragtet som et redskab, der har en høj effektivitet og mange nyttige funktioner.

Forskellige typer af krøller

Hvad lever du efter? Har du en bestemt opskrift på hvilke krøller, som du skal pryde dit smukke hår med næste gang? Det er passende, at du sætter dig ind i din egen hårtype inden, at du påfører diverse typer af krøller til håret.

Du finder frem til din hårtype ved at konstatere variabler såsom hvilken hårdensitet du har på hovedet, hvor stor en diameter de enkelte lokker har, om dit hår indeholder en stor mængde af fedt, hvilken evne hårets elasticitet har, dit hårs porøsitet og lokkernes individuelle struktur.

Derefter kan du roligt gå igang med krøllejernet. Du skal huske, at varmepladerne på krøllejernet ikke blot skal skrues op på højeste indstilling. Dette kan nemlig være med til at beskadige de smukke hårtotter, hvis de ikke kan klare den høje varme.

Hvis du er ejeren af skrøbeligt hår, så bør du være forsigtig med at skrue temperaturen over 180 grader. Er du derimod en med en stærk manke på hovedet, så kan du bevæge dig op i varmere temperaturklasser som 200 grader eller derover. Du bør prøve dig nænsomt frem.

Vi introducerer dig her til et udvalg af de mange forskellige krøller, som du kan lave i dit hår. Der er mange versioner, og de har hver især et unikt touch. Du kan nemt komme til at shine med et hår, der er bygget op om nogle fløjlsbløde krøller. Kig med her:

 • Proptrækker-krøller
 • Tætpakkede-krøller
 • Livlige krøller
 • Crepekrøller
 • Klassiske krøller
 • Bløde bølger
 • Strandkrøller

Kvalitetssikkert styling udstyr hos NiceHair

Hos NiceHair finder du de bedste krøllejern på tilbud. Der findes både billigere versioner og dem der er placeret i den dyre ende. Der bliver dog hverken gået på kompromis med produktets evner eller egenskaber. Du kan style håret efter eget ønske, og det er naturligvis kun din egen fantasi, der sætter grænsen.

Ligeledes kan du finde føntørrere, crepejern, diffuser, almindelige, rejse og mini glattejern til den helt store guldmedalje hos os. Du skal blot i gang med at undersøge universet. Udstyret er skabt med fokus på funktionalitet, holdbarhed, effektivitet og kvalitet. Redskaberne er skabt efter alle bogens gyldne regler.

Loading...