Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hårtrimmer

Viser 36 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Kategorier
Mærke
BaByliss
Braun
Gordon
HH Simonsen
OBH Nordica
Øvrige Mærker
Panasonic
Remington
Pris
Tilbehør
Afstandskam & Skær
Beskyttelses Handsker & Tasker
Køn
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-1512-K)
Vejl. pris 1.699,00 kr
994,00 kr
Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-1411-S)
Vejl. pris 899,00 kr
899,00 kr
Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-GP21-K)
Vejl. pris 1.299,00 kr
749,00 kr
Remington Ultimate Series RX5 Head Shaver
Vejl. pris 849,00 kr
569,00 kr
Babyliss Men Body Trimmer (BG120E)
339,00 kr
499,00 kr
HH Simonsen MIDI Trimmer
1.499,25 kr
1.999,00 kr
Panasonic Professionel Hair Clipper (ER-1421-S)
Vejl. pris 1.199,00 kr
999,00 kr

Hårtrimmer

_Er din gamle hårtrimmer gået i stå? Eller ønsker du blot at forny din hårtrimmer, så den får de nyeste versioner med? Så tag et kig på udvalget hos NiceHair. Her finder du et væld af forskellige hårtrimmere, som både kan rette ujævne kanter og klippe helt ned til én millimeter. Så uanset om du ønsker en tæt klipning eller en let studsning, så kan du finde en løsning af god kvalitet hos Nicehair.

Hvorfor skal du have en hårtrimmer?

Inden du køber din nye hårtrimmer – eller ønsker dig en bestemt i gave – så er det en god ide at gøre dig overvejelser om, hvad du primært vil bruge din hårtrimmer til. Nogle køber en hårtrimmer for at studse skægget, andre køber en hårtrimmer for at kunne klippe ens eget eller børnenes hår, mens nogle helt tredje køber en hårtrimmer til barbering af kropshår, såsom ryg- eller intimhår.

De fleste hårtrimmere hos NiceHair kommer med udskiftelige skær, så du kan regulere længden af klipningen og mængden af hår, som du trimmer. På den måde kan du få lige præcis den trimning, som du ønsker. Men vær opmærksom på, at skærenes længder kan variere – så kig en ekstra gang på, hvor kort eller langt du vil have, at dit hår skal blive.

Find en hårtrimmer, der kan tøjle dit kraftige hår

Hvis du er på udkig efter en hårtrimmer, som udelukkende skal bruges til håret på dit hoved, så er der masser at vælge imellem hos NiceHair. Og vi har modeller, som kan klippe i selv det kraftigste hår. Vores hårtrimmere er nemlig elektriske og / eller genopladelige, hvilket betyder, at deres motorkapacitet er høj. Og det er en fordel for dig, som har kraftigt hår.

Med en hårtrimmer, der kan blive ved med at klippe og et skær, der passer til netop din manke, kan du få en hårtrimmer, der let og elegant kan glide gennem dit hår. De skarpe skær og den vedvarende energi sørger nemlig for, dit hår eller skæg får en stabil klipning, der ikke efterlader hakker eller buler i håret.

En hårtrimmer til dels

Er I en stor familie, der gerne vil dele hårtrimmeren mellem jer? Eller vil din kæreste gerne låne din trimmer til skægget? Med god kvalitet, stor motorkapacitet og flere skær kan det sagtens lade sig gøre, at flere personer deles om én hårtrimmer. Det vigtigste er blot, at I har jeres egne skær. På den måde har I bedst mulighed for at undgå skægpest.

Har du børn med ekstra fint hår, som du gerne vil klippe? Så kan du også sagtens dele hårtrimmeren med dem. Alle vores hårtrimmere er nemlig af god og solid kvalitet, som nænsomt kan klippe enhver hårtype.

Pas godt på din hårtrimmer

Når en ny, god hårtrimmer pryder badeværelseshylden, så kan selv den mest trivielle klipning blive til en leg. Og den følelse vil du med garanti gerne beholde i så lang tid som mulig. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder din hårtrimmer på den bedste måde – og her skal du være ekstra opmærksom på skærene.

Skærene på din hårtrimmer bliver med tiden mere sløve. Det kan du som sådan ikke gøre noget ved – men du kan udsætte det. Ved at smøre hårtrimmerolie på skærene kan du nemlig få dem til at holde længere. Det forlænger levetiden men styrker også stabiliteten af hårtrimmeren, så den klipper mere jævnt.

Bedste trimmer til at tage med på farten

Er du sådan en, som suser rundt i det danske land og benytter enhver lejlighed til at rejse? Så er det vigtigt, at du finder en god hårtrimmer, som du nemt kan tage med. Hvis du for eksempel er meget ude at rejse med dit arbejde, så er det essentielt, at du ser præsentabel ud – altid. Og det kan du bedst med en hårtrimmer, der har batteri. Så undgår du nemlig, at du pludselig står med en død hårtrimmer og et ujævnt skæg eller hårgrænse.

Har du i stedet en hårtrimmer med ledning, som du ikke vil skille dig af med, så er det vigtigt at finde en adapter, så du altid kan oplade din hårtrimmer, uanset hvor du befinder dig. Hos NiceHair kan du heldigvis finde begge dele. Så kan du altid få opfyldt dine behov og rette ujævne kanter – uanset om du er hjemme i trygge rammer eller ude i den store verden.

Find hårtrimmer på tilbud hos Nicehair

Selvom det er det værd, så kan en hårtrimmer nogle gange være en dyr investering. Derfor er det ideelt at ønske sig én i enten fødselsdags- eller julegave. Men hvis begge dage er langt væk, så kan det være svært at vente på en god studsning. Derfor kan du, fra tid til anden, prøve at undersøge, om du kan finde en billig hårtrimmer på tilbud hos NiceHair. Vi har nemlig tre forskellige kategorier, hvor der er mulighed for at gøre en god handel.

Prøv blandt andet at dykke ned i vores mange NiceDeals, hvor du kan finde et væld af spændende produkter. Du kan også tjekke vores kampagnetilbud, hvor vi har forskellige produkter og gode rabatter i fokus. Og sidst men ikke mindst har vi også gode produkter, hvor du kan købe flere og spare penge. Gør derfor et godt kup, og find et kvalitets produkt til billige penge hos NiceHair.

Loading...