Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Duftpinde

Viser 46 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Clean
L:a Bruket
Maison Margiela
Meraki
Serenity Blends
SKANDINAVISK
Tromborg
Pris
Dufte
Duftfrisker
Duftlys
Indhold
Vegansk
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Meraki Nordic Pine Diffuser 120 ml
Vejl. pris 149,00 kr
96,00 kr

Vælg kvalitetssikre duftpinde

Duftpinde kombineret med mange forskellige dufte er en nem måde, hvorpå du kan tilføre lidt ekstra selvforkælelse til din private bolig, erhvervet eller den offentlige bygning. Det er duftpindene, der hjælper til at fylde rummet med de rareste aromaer.

Brug duftpindene til at vække dine sanser

Lugtesansen er tæt forbundet med det limbiske system i hjernen. Det er også her, at der er forbindelse til følelser og minder. Derfor kan du med hjælp fra brug af duftpinde i en specifik duft være med til at give dig lov til altid at dufte til gode og behagelige minder.

Den olfaktoriske sans er en af de sanser fra vores sansesystem, der ikke kan elimineres. Det vil sige, at du for eksempel kan lukke øjnene, hvor det så vil har betydning for din synssans eller du kan holde dig for ørerne, hvor du så påvirker høresansen.

Du har måske været ude for situationer, hvor du har stødt på dufte, der får dig til at smile stort eller lugte, der har fået dig til at rynke på næsen. Det er nemlig det, som duftene kan, de er med til at aktivere sanseindtrykkene i dig.

Pift hjemmet op med duftpinde

Har du nogensinde formået at associere forskellige dufte med spændende, gode og skønne minder? Så bør du invitere denne slags dufte indenfor hjemme hos dig, så du altid kan mindes de hyggelige stunder.

Der findes duftlys, som er alternativet til dufte med duftpinde. Hvis du ikke har lyst til at skulle tænde for lys, når du ønsker en afslappende og afstressende aroma i luften, så vil duftpindene blive din bedste ven. Der er naturligvis hjælp at hente hos Nicehair, hvis du ofte oplever lidt ekstra kriller i halsen, når de brændende lys er tændt hjemme hos dig. Duftpindene er en effektiv måde at fylde rummet med en rar aromatisk atmosfære.

Giv ikke kun hjemmet et friskt pust med nye møbler eller farverige tekstiler. Du kan fornøje øjet med visuelle tiltag, men du bør lige så forkæle lugtesansen med behagelige dufte. Det vil være vejen frem til unikke sanseoplevelser.

Kombinér funktionalitet og æstetik

Duftpinde er et eksempel på, at du kan kombinere funktionalitet og æstetik i hjemmet. Det er begreber, der fylder en del, når det kommer til designbranchen. Det skal være stilmæssigt fængende, fornemt og flot. Et lille produkt kan få stor betydning for, hvordan du definere boligens visuelle identitet.

Der er intet som at gå ind i et rum, hvor der er fyldt med aromaer, der sætter alle dine sanseindtryk i gang. Du kan have meget individuelle præferencer, når det kommer til de dufte, som du synes godt om, eller de lugte, som du ikke bryder dig om.

Du vil med stor sandsynlighed værdsætte, at duften og duftpindene formår at udfylde et funktionelt behov hjemme hos dig. Hvis du går ind i et rum, hvor duften er tung, markant eller stærk, så kan et sæt duftpinde være vejen frem til en mildere aroma.

For mange mennesker kan det være decideret generende for resten af vores sanseoplevelser, hvis de dårlige lugte tager overhånd. Det kan få folk til at spænde i kroppen eller frembringe utilpashed.

Udover dens funktionelle egenskaber har du med en fin duft og duftpinde mulighed for at efterlade et æstetisk udtryk på din bolig. De findes i mange forskellige former og farver. Du kan vælge duftpinde, der er lavet af træ, så du kan pryde rummet med en naturlig stemning. Derimod kan du også finde duftpinde i sort eller hvid, hvis de skal blende ind i din indretningsstil. Brug dem for eksempel på badeværelset eller i:

  • Entreen
  • Bryggerset
  • Stuen
  • Soveværelset
  • Køkkenet

Udvalget af dufte hos Nicehair

Uanset om du mangler dufte til at gøre omgivelserne mere behagelige i hjemmet eller du blot har lyst til at give indretningen et friskt pust med ganske få tiltag, så kan du finde et udvalg af dufte hos Nicehair.

Vi sørger ikke kun for, at din bolig eller virksomhed dufter friskt, rent og rart. Du kan også finde parfumer, der kan få dig til at føle dig på toppen. Tjek blandt andet vores brede og store sortiment ud af parfumer til både herrer og damer. Du kan med garanti finde en variant, der kan få dig til at dufte som en drøm. Lad Nicehair hjælpe dig med at være præsentabel til enhver anledning og smag.

Loading...