Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
b5-vitamin-topbannerjpg-11693459247.webp

B5-vitamin

Du har måske hørt om B5-vitamin, men ved du egentlig, hvad den fantastiske ingrediens kan gøre for din hud? B5-vitamin er er nemlig en helt enestående ingrediens i hudpleje, der hjælper med at berolige, styrke og fugte huden.

Få mere viden om B5-vitmain og om panthenol, og hvorfor de er gode til dig og din hud.Hvad er forskellen mellem B5-vitamin og panthenol?

B5-vitamin er et vitamin, som findes naturligt i kroppen, i huden og i den mad, vi spiser. Det er blandt andet med til at omsætte mad til energi i kroppen og sikrer altså et godt stofskifte. I forhold til huden hjælper B5-vitamin med at hele og pleje din hud, og det er især godt til at styrke hudens barriere.

Panthenol, også kendt som provitamin B5, er et stof udvundet af pantothensyre (B-vitamin), som findes naturligt i huden. At det er et provitamin betyder, at det er et stof, der kan omdannes til aktivt B5-vitamin. Når du påfører panthenol på huden, forvandles det til B5-vitamin, så du får alle vitaminets ekstra plejende egenskaber for huden.

B5-vitamin til tør, sensitiv og skadet hud

Grundet dets evne til at genopbygge og styrke hudens barrierefunktion, er B5-vitamin en meget anvendt ingrediens i hudpleje udviklet til særligt sensitiv hud, tør hud og atopisk hud. Her kan det hjælpe med at forbedre hudbarrieren samt holde huden fugte. B5-vitamin hjælper nemlig ikke blot med at forhindre fugt i at fordampe fra huden, det hjælper også med fugttilførslen til huden.

B5-vitamin og panthenol har også en beroligende og lindrende effekt på irriteret eller sensitiv hud. Derfor vil du også ofte finde panthenol i produkter som aftersun, hvor det har en helende og dulmende virkning.

Slutteligt har det også blødgørende effekt på huden, fordi det f.eks. hjælper med at bekæmpe noget af den ruhed, der kan opstå ifm. tør hud.

B5-vitamin til at bekæmpe aldringstegn

I takt med, at vi ældes, mister huden en del af sin naturlige elasticitet, den bliver tyndere, og den mister fugt. Derfor kan panthenol være en god ingrediens i anti-age hudpleje, da det kan være med til at forbedre hudens naturlige barriere og fugtniveau. Når huden er gennemfugtet, ser den mere fyldig ud, og dermed får du et mere ungdommeligt udseende. En styrket hudbarriere hjælper desuden med at beskytte huden mod nogle af de påvirkninger og miljømæssige faktorer, der er med til at fremskynde alderstegn.

Brug af B5-vitamin sammen med andre ingredienser

Panthenols dulmende og fugtgivende effekt gør, at det er perfekt at kombinere med andre aktive ingredienser. Det kan nemlig hjælpe med at optimere deres effektivitet og medvirke til, at huden lettere tolererer skrappere ingredienser som f.eks. C-vitamin eller retinol, der ellers kan irritere eller udtørre huden. Derfor kan du med fordel anvende B5-vitamin i din hudplejerutine i kombination med andre produkter og ingredienser.

Populære produkter med B5-vitamin

Loading...