Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Håndsprit

Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Active By Charlotte
Badeanstalten
Depot The Male Tools & Co
Design Letters
Jack N' Jill
L:a Bruket
Milk_shake
Moss & Noor
Pudderdåserne
Tromborg
Pris
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Fugt
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Badeanstalten Hand Kit - White Tea
288,00 kr
363,00 kr

Find sprit til sund håndhygiejne

I supermarkedet befinder der sig mange forskellige typer af mennesker. Det er et sted, hvor der er mange veje, der krydses, og du støder på både fremmede og bekendte, når du er nede at handle. Hvorfor spiller sprit en altafgørende rolle i ønsket om at opretholde en sund håndhygiejne?

Forstå sprittens vigtighed

I det øjeblik du træder ind i supermarkedet, så tager du en vogn, hvor du placerer dine hænder på håndtaget, der potentielt er blevet berørt af en anden indkøber inden dig. Det samme scenarie gælder, når du rækker ud efter en kurv.

Allerede i det øjeblik når du starter din indkøbstur, så har du delt bakterier med andre mennesker. Det skal naturligvis ikke gøre dig skeptisk overfor fremmede, men derimod få dig til at prioritere håndhygiejnen i hverdagen.

Sprit er et hånddesinficerende middel, som du kan have lige ved hånden, så den fysiske kontakt ikke ender med at få fatale konsekvenser for dig og dit helbred. De findes i mange forskellige størrelser, så du kan altid have en lille tube med i tasken, og lade den store version stå hjemme i entreen.

Kombiner håndsprit med håndvask

Det er med tiden blevet altafgørende, hvordan vi behandler vores håndhygiejne. Det er vigtigt, at vi sørger for, at vi har rene hænder, så vi ikke render rundt med bakterier, der kan smittes videre, når vi rører ved andre overflader, som andre også gør. Det er vores hænder, der er den største smittekilde, som vi har.

Det er derfor vigtigt at pointere, at håndspritten bør kombineres med håndvask, når det er muligt. Du kan med hyppig håndvask og et forøget brug af alkoholbaseret håndsprit formindske risikoen for at smitte andre med vira og andre ubehagelige bakterier.

Håndsprit og håndvask er to effektive metoder til at fjerne bakterier. Mikroorganismerne skal af med en af de to. Håndvasken skal vælges, hvis du har tydeligt eller meget snavs på hænderne, da desinfektionen ikke kan rense for eventuelle vira eller bakterier omkring det synlige snavs. Derimod bør du bruge håndsprit, hvis du ønsker en skånsom rens af dine hænder. Det er nemlig den metode, der vil skabe mindst irritation for hænderne.

Få tips og tricks til brug af håndsprit

De fleste ved, hvordan de skal vaske hænder, selvom det oftest er en disciplin, der skal gå stærkt. Husk altid at være opmærksom på, at hurtige besøg ved håndvasken kan have store konsekvenser på den anden side. Det skal være dybdegående før, at det har den ønskede effekt.

Det samme gælder håndsprit. Der er mange, der ikke benytter håndsprit på den måde, så alle vira og bakterier bliver elimineret. Kig forbi vores tips og tricks, så du med sikkerhed bruger spritten på den helt rigtige måde. Der er faldgruber at syne, hvis du tror, at du har rene hænder, når du egentlig ikke har det grundet misinformation. Se her:

  • Sørg for, at du ikke bruger sprit når, der er synlig snavs på håndoverfladerne
  • Tag dig god tid, så du gnider hænderne indtil spritten er tørret ind i huden
  • Husk, at lade være med at lufttørre hænderne, da spritten så falder af
  • Dine hænder bør være tørre, når du påfører spritten
  • Brug aldrig for lidt sprit

Du skal derimod være opmærksom på, hvad du kan gøre, så du påfører det efter alle kunstens regler. Der er en vigtighed i, at du husker hele hånden. Det er ikke kun overfladerne, men også de forskellige kroge i hænderne der kan gemme på ubehagelige bakterier.

Lær mere om sund hygiejne

Sprit kan redde mange liv. Det er et lille tiltag i hverdagen, der er med til at passe på dig selv og dine medmennesker. Der kan befinde sig ganske harmløse bakterier på dine hænder, men du kan også bære rundt på vira, der kan have fatale konsekvenser for helbredet. Derfor er håndhygiejne våbnet, der kan mindske risikoen for ubehagelige og ærgerlige scenarier.

Generelt er det vigtigt, at vi sørger for at holde en sund hygiejne. Det har betydning for vores eget helbred, men også andres. Da bakterier og vira ikke kan ses med det blotte øje, så er det svært at forskanse sig mod dem, men med de rette midler og tiltag er vi godt på vej. Se vores udvalg af hårpleje, hudpleje og omtanke produkter, der kan være med til at opretholde en generel sund kropshygiejne.

Den grundige håndhygiejne er derfor ikke spildt, og du kan hos Nicehair finde et bredt varesortiment, der kan bruges til ethvert formål. Du finder de klassiske mærker, men kan også støde på velduftende sprit produkter hos os. Hjælp blandt andet børnene med at købe produkter, der kan gøre håndhygiejne til en leg.

Loading...