Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ SKØNNE MÆRKER SOM HISMILE, BEAUTE PACIFIQUE... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
hyaluronsyre-topbannerjpg-11693374784.webp

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en helt enestående ingrediens, som indgår i rigtigt mange hudplejeprodukter - og det er der en god grund til. Den er i mange tilfælde tilsat på grund af dens særligt fugtgivende effekt, men har også andre fantastiske egenskaber. Samtidig er den meget mild mod huden og kan derfor bruges af nærmest alle, uanset alder eller hudtype. Læs videre og bliv klogere på, hvorfor hyaluronsyre er så populær, og hvorfor du bør inkludere den i din daglige hudplejerutine.En naturlig bestanddel af huden

Hyaluronsyre findes naturligt i huden, hvor den hjælper med at holde huden fugtet. Men med alderen falder mængden markant, og denne mangel kan vise sig både som tørhed og som manglende volumen, glød og elasticitet i huden. Derfor er det en rigtig god ide at begynde tidligt (endda helt ned til 25-års-alderen) med at tilføre huden hyaluronsyre via hudplejeprodukter for at forebygge disse aldersrelaterede effekter.
Netop fordi hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af huden, kan det som ingrediens i hudplejeprodukter også trænge dybt ned i huden, hvor det hjælper med at sikre og opretholde et højt fugtniveau.

Hvordan virker hyaluronsyre?

Hyaluronsyre tiltrækker fugt fra luften omkring dig og binder det herefter effektivt i huden. Ja faktisk kan hyaluronsyre binde helt op til 1000 gange sin egen vægt i fugt! Dette gør den til en virkelig god fugtgiver, og det er derfor syren anvendes hyppigt i mange forskellige plejeprodukter, f.eks. creme, serum og masker. I hudplejeprodukter kan hyaluronsyre optræde i forskellige molekylestørrelser. De lavmolekylære trænger dybt ned i huden for at tilføre og binde fugt her. De højmolekylære lægger sig derimod som en hinde oven på huden, der både fugter de øverste hudlag og ligeledes beskytter mod udefrakommende påvirkninger, der kan dehydrere og udtørre huden, og dermed svække den.

Hvad gør hyaluronsyre for din hud?

Grundet de ekstraordinære fugtgivende egenskaber, er hyaluronsyre selvfølgelig meget populær til at pleje tør eller dehydreret hud. Men alle hudtyper har godt af fugt, og hyaluronsyre har masser af andre egenskaber, hvilket betyder, at den bruges flittigt i al slags hudpleje. Blandt andet har ingrediensen rigtigt gode egenskaber ift. anti-age, da den hjælper med at holde huden fyldig, spændstig og fugtet. Dermed kan den modvirke tørhed, gøre huden glattere, samt reducere synligheden af fine linjer og rynker. Derfor er hyaluronsyre faktisk også en populær ingrediens i ”fillers”, som bruges til kosmetiske injektionsbehandlinger.

Har du uren hud?

Så kan hyaluronsyre også være en god ide at inkludere i din hudplejerutine. For mange af de ingredienser, der anvendes til at bekæmpe urenheder, bumser og akne, kan virke meget udtørrende og irriterende på huden. Derfor kan hyaluronsyre hjælpe med at give huden fugt og hjælpe med at gøre huden mere blød.

Hvorfor bruge hyaluronsyre?

Når hudens fugtniveau øges, vil hudens yderste lag også forbedres. Dette er med til at genoplive din hud, så den både føles og ser blødere og glattere ud. Det giver dig også en smuk, levende udstråling og glød – og vil vi ikke alle sammen gerne have det på flaske?

Kort sagt, så kan alle have gavn af at tilføje hyaluronsyre til deres daglige hudplejerutine, da det er en af de bedste fugtgivende ingredienser, der findes – og du vil uden tvivl se og mærke forskel i din hud.

Populære produkter med hyaluronsyre

Loading...