Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Filorga

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Filorga...Anti-age-produkter.

Rynker kommer, fordi den biologiske produktion og indholdet af blandt andet kollagen langsomt nedsættes i takt med alderen. Filorga er et fransk kosmetikbrand, som har specialiseret sig i at udvikle meget effektive produkter, der mindsker aldringsprocessen...helt uden kirurgi.

Ungdommens kilde:

I mere end 35 år har Filorga arbejdet på at udvikle special løsninger, der kan bekæmpe og modvirke aldring af huden. Filorga er et af verdens førende brands indenfor anti-age hudplejeprodukter. Produkterne, der sælges i over 60 lande, blev skabt af den franske læge, Michel Tordjman Filorgas, som var cellebiolog med speciale i æstetisk medicin. Filorgas havde en udpræget passion for hudens cellefornyelsesproces. Filorgas produkter er blandt verdens førende. De er udviklet gennem et samarbejde mellem idémanden og en forskningsgruppe, der er bestående af læger, biologer, farmaceuter og kosmetologer. Filorga investerer mange penge i deres forskningslaboratorier for at skabe de bedste forudsætninger for at udvikle og fremstille produkter, der er skræddersyet til at bekæmpe hudens aldring. Produkterne er udviklet til, såvel medicinsk brug, Filorga Professional, som til de mere enkle hjemmebehandlinger med Filorga Cosmetic.

Konceptet:

Filorga har til formål at tilbyde et samlet koncept med anti-age behandlinger i form af kemisk peeling, NCEF, fyldstoffer og perfusion. Ifølge Filorga findes, der ikke nogen hurtige løsninger. Det er vigtigt at lave en langsigtet plan for behandling af rynker, fine linier og aldring af huden i almindelighed. Ved at udarbejde en langsigtet plan, bliver det muligt at opnå varige resultater i form af en mere strålende og fast hud.

Planen:

I en klassisk behandlingsplan med Filorga produkter, er der, som tidligere nævnt, skin perfusion, kemisk peeling, NCEF vitamin cocktail og fyldstoffer...

  • Skin perfusion er plejeprodukter til før, under og efter behandlingerne. Filorgas hudplejeprodukter er udviklet til forskellige hudtyper og hudtilstande. Brugen heraf giver huden den nødvendige pleje og næring, hvilket dermed øger udbyttet af behandlingerne.
  • Kemisk peeling... dybderens og eksfoliering, hvor døde hudceller fjernes, samt tilstoppede porer åbnes. Huden bliver mere modtagelige for de gavnlige og virksomme ingredienser. Peeling bør tilpasses din hudtype, således din hud ikke skades mere, end den gavnes.
  • NCEF vitamin cocktail. Et boost af mere end 50 aktive ingredienser i form af antioxidanter, vitaminer, mineraler, coenzymer, aminosyrer, nukleinsyrer og hyaluronsyre. Denne berigende mesoterapi tilfører næring og fugt til huden, således de fine linjer glattes ud og huden får mere glød.
  • Filorgas fyldstoffer, der er med til at gøre huden ungdommelig, idet fine linjer og rynker fyldes ud. Fyldstofferne kan ligeledes benyttes til læberne. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle i disse fabelagtige produkter. Hyaluronsyre i cremer og sera giver hurtigt synlige resultater, idet syren kan trænge ind i de nedre hudlag, Dermis, hvor kollagen dannes. Huden næres intensivt og cellernes gendannelsesproces styrkes, hvilket forynger og udfylder huden, samt øger dens elasticitet.

NCEF og NH: Hos Nicehair.dk finder du alle de Filorga produkter, du måtte have brug for til din personlige anti-age-behandling. Vi har valgt at føre disse produkter, eftersom Filorga bestræber sig på at levere optimerede og klinisk dokumenterede effektivitet gennem deres ingrediensmæssigt stjernespækkede produkter, der giver øget velvære og foryngelse....og det er PRÆCIS, hvad de gør. Nicehair.dk bestræber sig, ligesom Filorga, på at levere de lækreste produkter til den bedste pris og med det højeste serviceniveau. Find Filorga og andre hudplejeprodukter på nedenstående links. Hudpleje

Filorga - Better beauty is an art.

Loading...