Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Filorga
Filorga
Filorga
Viser 58 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Perlemor
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Sololie
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Highlighter
Øjenmakeup
Vippe/Brynserum
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Parfumefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Flydende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Let dækkeevne
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Filorga Lift-Mask 50 ml
100,00 kr
Filorga Hydra-Filler Mask
100,00 kr
Filorga Skin-Unify 50 ml
585,00 kr
Filorga Oxygen-Glow Cream 50 ml
415,00 kr
Filorga Optim-Eyes 15 ml
375,00 kr
Filorga Age-Purify Fluid 50 ml
494,00 kr
595,00 kr
Filorga NCEF-shot 30 ml
845,00 kr
Filorga C-Recover 3x10 ml
555,00 kr
Filorga NCEF-Night Mask 50 ml
615,00 kr
Filorga Meso-Mask 50 ml
455,00 kr
Filorga NCEF-Shot 15 ml
665,00 kr
Filorga Oxygen Peel 150 ml
295,00 kr

Filorga

Køb hudpleje med anti-age fra Filorga

Filorga er et fransk kosmetikbrand, som har specialiseret sig i gode anti-age-produkter, som kan nedsætte aldringsprocessen på en naturlig måde. Filorga er for dig, der ønsker synlige resultater, for her får du avanceret hudpleje med unikke formler, som hjælper dig med at holde din hud smuk og sund.

Rynker er et led i den naturlige aldring, men hvis du sørger for at leve sundt samt benytter dig af gode fugtighedscremer, så kan du passe godt på din hud. Huden bliver tyndere og tyndere, og med tiden vil den efterhånden miste sine elastiske egenskaber. Dette resulterer i fine eller grovere rynker, som altså er en del af hudens naturlige aldring. Derudover er rygning og sollys en stor synder, når det kommer til udefrakommende faktorer, der påvirker huden.

De små blodkar, som ernærer huden, ødelægges af rygning, og derfor får rygere generelt flere rynker. Strålerne fra solen påvirker huden således, at UVA- og UVB-stråler skaber forandringer i din underhud, og det resulterer i, at huden bliver tyndere på sigt. Det er derfor altid en god ide at bruge solcreme.

Ifølge det franske mærke, så findes der ikke en løsning til flot hud fra den ene dag til den anden. I stedet skal du følge en mere langsigtet plan, hvis du ønsker at behandle rynker, fine linjer og generel aldring af din hud. På den måde kan du få flotte og varige resultater. Med produkterne fra Filorga kan du netop få denne mere holdbare behandling mod aldringstegn.

Pas på din hud med produkter fra Filorga

Du finder et stort udvalg af lækre hudplejeprodukter hos Nicehair. Hudpleje fra det franske brand Filorga er effektivt, med gode konsistenser og en flot indpakning. Uanset om du har ung eller moden hud, så er det vigtigt at få en god hudplejerutine, så du kan passe bedst muligt på din hud. Vi har blandt andet:

  • Natcreme
  • Dagcreme
  • Øjencreme
  • Serum

Produkterne giver synlige resultater, da de både fugter, reducerer rynker, opstrammer, mindsker pigmentering og porer samt giver glød til din hud. Cremerne og de andre gode produkter indeholder for eksempel ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Dette hjælper med at stimulere hudens kollagenproduktion, og derfor får du altså fantastiske anti-age-produkter, som kan bruges til alle hudtyper.

Cremerne fra Filorga booster din hud, da de fugter, blødgør og giver en flot og glat struktur. Derudover kan Filorgas produkter hjælpe med at fornye din huds celler. En dagcreme er lavet til at beskytte din hud i løbet af dagen. Det kan for eksempel være mod solens stråler, kulde, forurening eller tør luft. Dagcremen er typisk en let creme og absorberes hurtigt.

Derimod er en natcreme ofte noget federe end dagcremen. Det skyldes, at din hud bedre kan arbejde med den fede creme, når du sover. Huden vil trække cremen dybere ned i hudlagene, fordi den arbejder mere i løbet af natten. Derfor har en natcreme som oftest også et højere indhold af aktive ingredienser.

Filorgas øjencremer mindsker linjer og rynker samt reducerer mørke rande og hævelser under øjnene. Ingredienserne hjælper med forbedre din hudkvalitet omkring øjnene, og på grund af den blide formel, kan du benytte cremen på hele øjenområdet.

Filorgas sera virker effektivt, da produkterne minimerer rynker og fine linjer, så huden føles mere glat og fast. Et serum er mere flydende end en creme, og derfor trænger produktet også dybere og hurtigere ind i huden. Der findes mange forskellige typer af serummer, så du kan få hjælp til mere specifikke problemer med din hud. Sera har typisk en høj koncentration af aktive ingredienser. Et serum skal altid bruges under din creme, for hvis du påfører cremen først, så vil den blokere for serummet.

Med anti-ageing-produkterne fra Filorga får du først og fremmest effektiv og avanceret hudpleje, som giver gode resultater. Produkterne hjælper på hudens cellefornyelse, så du kan få smuk hud på en naturlig måde. Derudover vil de skønne produkter give dig en luksuriøs oplevelse. Filorga vil føles godt på din hud og give dig stor velvære.

Se vores andre gode mærker udover Filorga

Hos Nicehair har vi et stort udvalg af gode og kendte mærker indenfor hudpleje. Vi tilbyder cremer, olier, sera og meget mere i mange forskellige prisklasser og til forskellige hudtyper, så du kan finde de helt rigtige produkter til dig og din hud. Du finder blandt andet produkter fra:

  • Ecooking
  • Origins
  • Dermalogica
  • Ole Henriksen
  • Tromborg

Dette er blot et lille udpluk af de mange populære brands, du kan købe hos os. Vi ønsker, at du får de bedste muligheder for at finde den ideelle hudpleje for dig.

Loading...