Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
salicylsyre-topbanner-nyjpg-11693400415.webp

Salicylsyre

Salicylsyre er en fantastisk ingrediens, der indgår i en lang række pleje- og renseprodukter til forskellige hudtyper og hudproblemer. Salicylsyre er den mest kendte og anvendte syre blandt gruppen af beta-hydroxy syrer, som på engelsk kaldes beta hydroxy acid og forkortes BHA.

Læs mere om, hvad denne syre kan, og hvorfor det er en af de bedste ingredienser til at behandle fedtet eller uren hud.Hvordan virker salicylsyre?

Salicylsyre giver huden en kemisk peeling, der blandt andet fjerner døde hudceller fra hudens overflade. Det kan måske give indtrykket af, at den er meget hård ved huden, men i forhold til eksfoliering med små korn er salicylsyre faktisk mere skånsom. Derudover har BHA også anti-inflammatoriske egenskaber, som virker beroligende og er med til at reducere rødme i huden.

Denne syre adskiller sig fra flere andre eksfolierende syrer ved at være fedtopløselig. Dette gør, at den kan trænge helt ned i hudens porer, hvor den effektivt opløser overskydende sebum (talg), urenheder og tilstopninger, som kan være med til at forebygge udviklingen af hudorme og bumser. Netop derfor indgår denne ingrediens i mange produkter til uren hud og til fedtet hud, hvor den ligeledes kan være med til at regulere produktionen af talg.

Fordele ved at bruge salicylsyre

Når døde hudceller, talg og ophobninger fjernes, vil huden fremstå glattere i overfladen, ligesom den også opnår et mere friskt og klart udseende. Salicylsyre kan også hjælpe med at udjævne rødme og farveforskelle i huden, som kan komme stamme fra f.eks. bumser, akne og pigmentforandringer, og er dermed med til at fremme en mere ensartet og ungdommelig hudtone.

En eksfolieret hud vil også lettere kunne absorbere de efterfølgende hudplejeprodukter, da de ikke først skal trænge igennem et lag af døde hudceller og talg. Dette er med til at sikre, at du får større udbytte af dine produkter.

Hvordan bruger man salicylsyre?

Grundet dens evne til at eksfoliere og rense huden i dybden, indgår salicylsyre i mange rense- og peelingprodukter – særligt til fedtet eller uren hud. Men BHA kan også introduceres til din hudplejerutine på andre måder – bl.a. i form af serum eller som ingrediens i ansigtscreme, hvor den f.eks. er med til at regulere talgproduktionen.

Salicylsyre kommer i forskellige koncentrationer afhængig af, hvor den skal anvendes og til hvilket formål. I sin rene form er salicylsyre nemlig meget kraftig, hvorfor den blandt andet anvendes til behandling af hård hud på fødder mm. Derfor findes der produkter med forskellige styrker og koncentrationer af salicylsyre, så du kan justere efter din huds behov og tolerance.

Når du bruger salicylsyre, er det vigtigt, at du husker at give din hud godt med beskyttelse i form af solcreme. BHA-produkter kan nemlig gøre huden mere følsom over for blandt andet UV-stråling, så du hurtigere bliver forbrændt og får solskader. Supplér derfor gerne din hudplejerutine med en solcreme eller ansigtscreme med SPF, så du beskytter din hud korrekt og får det bedste ud af din hudpleje.

Populære produkter med salicylsyre

Loading...