Spot & Acne treatments

Akne behandling

Har du problemer med bumser? Stort set alle udvikler på et tidspunkt i livet akne uanset køn, og får derfor også brug for produkter mod det. Faktisk siger man, at op mod 80 % af alle mennesker, bliver ramt af akne-problemer med varierende sværhedsgrader. Vi har hos Nicehair samlet vores udvalg af produkter til behandlinger mod akne, så du kan mindske udbrudene.

Hvad skyldes akne?

Akne er en almindelig hudlidelse, og skyldes betændelse i de små talgkitler, som omgiver de fine hår i ansigtet og på overkroppen. Det er specielt slemt i puberteten, hvor kroppens produktion af hormonerne sættes op. Det stimulerer talgkitlerne til at øge produktionen af hudfedt. Pga. den øget produktion af hormoner har hudfedtet svært ved at komme ud, hvorefter der dannes en bule - bedre kendt som en bums. Specielt ansigtet, ryggen og brystet er ekstra udsat. Nogle slår mere ud end andre, men du bliver nødt til at pleje huden uanset graden af udbrud. Hvis du ikke behandler svær akne/bumser, kan det efterlade ar som du aldrig kommer af med.

Husk at behandle din urene hud, for at undgå ar

Det er vigtigt at du køber produkter for at undgå hudorme/bumser. Hvis du ikke får behandlet det, kan du risikere at få ar i fx ansigtet, som du har resten af dine dage. Køb derfor produkter mod akne, og undgå ting der kan forværre situationen. Her kan nævnes ting som at arbejde i fugtige omgivelser, fedtet hår i ansigtet, solarie, stress og klemme bumser ud. Der er meget du selv kan gøre - heriblandt købe et kvalitets plejeprodukt specielt udviklet til at rense huden og brug det både morgen og aften. Dette produkt kan du købe her hos Nicehair. Se derfor vores store udvalg og gode tilbud lige her.

Renseprodukter egnet til at fjerne det overskydende fedt

Køb et renseprodukt til at rense huden og fjerne det overskydende fedt med. Dette produkt skal bruges både morgen og aften, så huden bliver ren. Find det rette produkt hos NiceHair.dk, og sørg for at produktet passer til dig, så det ikke udtørrer huden. For at undgå udtørret hud kan det anbefales at bruge hudplejeprodukter der fugter huden, for ikke at skabe ubalance.
Husk altid at find et produkt der passer til din hudtype!!!

Gode tilbud på kvalitetsprodukter her på Nicehair

Hos NiceHair.dk fører vi alle de kendte mærker. Vi kan derfor også tilbyde kvalitets mærker indenfor behandling af bumser og akne. Gå på opdagelse mellem mærker som Avène, Dermalogica, MD Formulations og Murad. Dette er bare et lille udsnit af hvilke mærker der er repræsenteret.

Spot & Acne treatments

Decléor Aroma Pureté Imperfections Roll'on 10 ml
Vejl. pris 229,00 kr
Din pris 179,00 kr
Decléor Hydra Floral White Petal Dark Spot Targeter 15 ml
Vejl. pris 389,00 kr
Din pris 349,00 kr
Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Emergency Spot Fix 9 ml
Vejl. pris 145,00 kr
Din pris 129,00 kr
Dermalogica Medibac Breakout Control 30 ml
Vejl. pris 410,00 kr
Din pris 369,00 kr
Dermalogica UltraCalming Redness Relief Primer SPF 20 - 22 ml (U)
Vejl. pris 405,00 kr
Din pris 369,00 kr
Murad Blemish Control Blemish Clearing Solution 50 ml
Vejl. pris 299,00 kr
Din pris 209,00 kr
Murad Blemish Control Rapid Relief Spot Treatment 15 ml
Vejl. pris 199,00 kr
Din pris 139,00 kr
Murad Blemish Control Starter Kit 2017
Vejl. pris 249,00 kr
Din pris 174,00 kr
Murad Clearly Matte Duo
Vejl. pris 549,00 kr
Din pris 384,00 kr
Nuxe Nuxuriance Eye And Lip Contour 15 ml
Vejl. pris 329,00 kr
Din pris 299,00 kr
Shiseido IBUKI Multi Solution Gel 30 ml
Din pris 390,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt