Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Intimpleje

Viser 37 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
A-Derma
Australian Bodycare
Ecooking
Hevi Sugaring
Intima
Meraki
OrganiCup
Øvrige Mærker
SoKind
Pris
Hygiejneartikler
Intimpleje
Menstruationskop
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Intimpleje
Irritation/Kløe
Kølende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Klunke Shampoo 250 ml
149,00 kr
Australian Bodycare Femigel 5 x 7 ml
Vejl. pris 119,00 kr
79,00 kr
Ecooking Intimsæbe 125 ml
59,00 kr
99,00 kr
Australian Bodycare 3 Intimate Products
Vejl. pris 349,00 kr
239,00 kr
Klunke-Kit
169,00 kr
278,00 kr
Intima Intimate Gel 50 ml
50,00 kr
AllMatters OrganiWash 75 ml
49,00 kr

At pleje dine intime områder er mindst lige så vigtigt som at pleje dit ansigt og din krop. Med god intimpleje kan du nemlig både beskytte mod skadelige bakterier, opretholde den naturlige balance i underlivet og øge din seksuelle komfort. Pas på dit intimområde, og tag et kig på udvalget af intimpleje her på siden.

Derfor er intimpleje vigtigt

Hos NiceHair mener vi, at intimpleje er mindst lige så vigtigt som at forkæle dit ansigt med nærende ansigtspleje og smøre din krop ind i lækker bodylotion. Der er mange gode grunde til, hvorfor det er vigtigt at pleje de intime områder, og dem dykker vi ned i herunder.

Oprethold den naturlige balance

God intimpleje kan først og fremmest hjælpe dig med at forebygge mod infektioner og opretholde den naturlige balance i det intime område. Et sundt miljø i underlivet er kendetegnet ved at være surt og have en lav pH-værdi. Mange kvinder oplever dog bakteriel ubalance på ét eller flere tidspunkter i løbet af livet, og der er en række almindelige årsager, som kan give uønskede bakterier bedre betingelser for at vækste.

Der kan eksempelvis opstå vaginal ubalance ved barbering af intimområdet. Huden er følsom i det intime område, og hygiejne er vigtig, så hvis du ofte barberer dig, eller hvis du bruger en sløv skraber, kan det føre til, at der opstår ubalance forneden. Samleje kan også gøre, at pH-værdien stiger, da sæd er mere basisk end det sure miljø i underlivet. Du kan også forstyrre den naturlige bakterieflora, hvis du har menstruation eller er gravid, da kroppen oplever flere hormonelle forandringer i disse perioder.

Når der opstår ubalance, sker der en ændring i den normale bakterieflora, og det viser sig eksempelvis ved vaginal tørhed, kløe, svie, lugt, øget udflåd eller rødme. Næsten alle kvinder oplever intimt ubehag på et tidspunkt i løbet af livet, og netop derfor er det vigtigt at bruge intimpleje.

Øg din seksuelle komfort

Ved at have en god intimpleje-rutine kan du mindske risikoen for ubehag og infektioner i det intime område. Hvis du slipper for at skulle bekymre dig om irritation, lugt og ubalance, så kan det øge din tryghed og komfort ved seksuelle oplevelser. God intimpleje kan altså bidrage til at skabe mere behagelige seksuelle oplevelser, hvor du kan føle dig fri til at udleve dit seksuelle liv uden bekymringer. Og også af denne grund er det vigtigt at prioritere din intimpleje.

Find produkter til intimpleje hos NiceHair Hos NiceHair har vi et stort udvalg af produkter til intimpleje. Vores sortiment er bredt, og udvalget omfatter blandt andet:

  • Intimsæbe
  • Intimservietter
  • Barrierecreme- og gel
  • Aftershave

Til trods for at sortimentet er bredt, så er fællesnævneren for hele udvalget, at det er specifikt designet til det intime område. Det vil altså sige, at alle produkterne passer til både pH-værdien og den følsomme hud i dit underliv og på den måde kan bidrage til at skabe balance.

Se også vores produkter specifikt udviklet til hårfjerning her, da intimbarbering også har indflydelse på uønskede bakterier i underlivet. Her kan du finde både barberblade, barberskum og voks.

Få 6 gode råd til optimal intimpleje

Hvis du af og til oplever intimt ubehag såsom kløe, tørhed, rødme eller irritation, kan det være tegn på, at du bør ændre dine nuværende vaner. Vi har derfor samlet en række gode råd til, hvordan du undgår at give uønskede bakterier betingelser for at vækste. Følg vores gode råd til daglig pleje herunder:

  • Skift din almindelige sæbe ud med intimsæbe, da det opretholder den naturlige pH-værdi i underlivets miljø.
  • Undgå overdreven brug af trusseindlæg og bind, da det kan irritere den følsomme hud.
  • Brug hverken stramtsiddende bukser eller trusser, så du giver dit underliv de bedste forudsætninger for at ånde.
  • Brug intimservietter til at opretholde hygiejnen, når du er på farten.
  • Sørg altid for at bruge et rent barberblad til intimbarbering, og invester i gode produkter, der modvirker irritation og røde knopper.
  • Undgå at bruge parfumerede produkter i underlivet, da parfume kan give irriteret hud.

Når det kommer til intimpleje, er det dog vigtigt at huske på, at hvis du oplever forandringer eller uregelmæssigheder i dit underliv, så er det altid en god idé også at kontakte din læge. Ved at følge ovenstående råd har du dog gode forudsætninger for at skabe et sundt miljø forneden.

Loading...