Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Rødme
Rødme

Rødme

Viser 31 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Apeer
Avène
Bioderma
DermaKnowlogy
Filorga
La Roche-Posay
Pharmaceris
Uriage
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Farvet Dagcreme
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 16-30
Sæbefri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Eksem
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Apeer Calming Kit
1.000,00 kr
1.249,00 kr

Rødme

Lad ikke rødmen eller rosacea i ansigtet gå dig på. Blandt vores mange mærker af dermatologisk hudpleje finder du skønne produkter, der reducerer rødme og irritation i huden. Bliv klogere på rødme og rosacea her.

Hvad skyldes rødme i ansigtet?

Vi kan alle få lidt ekstra farve i kinderne, hvis vi tilbringer for meget tid i solen, dyrker motion, får stærk krydret mad eller alkohol. Dette går som regel over af sig selv inden for kort tid. Men for nogle af os er vedvarende eller kronisk rødme et problem, der har dybereliggende årsager såsom rosacea, karsprængninger, allergiske reaktioner, eksem og meget mere.

Uanset hvilken type rødme, du døjer med, kan du her hos NiceHair finde en hudplejerutine, der kan hjælpe med at berolige huden, dække rødmen og bekæmpe symptomerne for din hudlidelse.

Irriteret og sensitiv hud

Bliver din hud irriteret og rød, når du bruger visse produkter? Dette kan være et tegn på, at du har meget sensitiv hud, der har det med at reagere på kosmetiske produkter samt ekstreme temperaturer. Dette kan føre til vedvarende rødme i ansigtet, kløe samt varm, blussende hud.

Produkter til følsom hud

Følsom hud har brug for milde, produkter, der fugter og nærer - uden at strippe huden for naturlige olier eller ødelægge hudens barriere. Derfor bør du vælge en dermatologisk hudpleje særligt skabt til sensitiv hud.

Prøv for eksempel en mild ansigtsrens specielt udviklet til sensitiv hud med tendens til rødme. Brug lunkent vand og dup forsigtigt dit ansigt, når du tørrer det - vær forsigtig med ikke at skrubbe ansigtet med håndklædet. Slut af med en god dagcreme, der danner et beskyttende lag mellem huden og vejret. Vælg eventuelt en anti rødme creme til at dulme den røde farve i huden, hvis du er meget generet af den.

Hold øje med disse ingredienser

Når du har følsom hud skal du vælge produkter, der hjælper dig med at beskytte og genopbygge hudens overflade. Vælg derfor milde produkter med ingredienser som f.eks. ceramider, hyaluronsyre og niacinamid, da disse hjælper med at genopbygge hudens barriere, fugte og gøre din huds overflade jævn. Vær forsigtig med at anvende skrappe ingredienser som parfume, alkohol, retinol samt AHA og BHA, da disse kan irritere huden og skabe mere rødme.

Husk også altid at bruge en solcreme eller dagcreme med SPF - også om vinteren. Følsom hud har nemlig en tendens til at reagere meget på sollys, hvilket kan lede til mere rødme og en forværring af dine symptomer.

Rødme fra karsprængninger i ansigtet

Sprængte blodkar er en anden årsag til rødme i ansigtet - særligt centreret omkring kinderne og næsen.

Karsprængninger opstår, når helt små, fine blodkar i ansigtet kommer op i hudens øverste lag, hvor de ikke har nogen reel funktion. Normalt forsyner blodkarrene huden med ilt og næring, men hvis huden bliver meget eksponeret for vind, vejr og sollys, kan de komme op i overhuden og ekspandere sig, så de bliver mere tydelige. Karsprængninger kan også opstå med alderen eller i forbindelse med graviditet, og nogle mennesker er desværre bare mere genetisk disponeret for dette problem.

Behandling af karsprængninger og rødme

Har du først fået karsprængninger, er det svært at gøre ret meget ved dem. De kan fjernes med laserbehandling, hvilket mange får rigtigt flotte resultater ud af. Du kan dog bruge concealer eller anti rødme creme, der har et grønt pigment i sig. Dette er med til udjævne den den røde tone i huden, så blodkarrene ikke er så tydelige.

Forebyg karsprængninger

Vil du forebygge karsprængninger er en af de bedste ting, du kan gøre, at beskytte huden mod sol, vind og og vejr. Brug derfor hver dag en ansigtscreme, der fugter og plejer huden grundigt, og som samtidig kan beskytte mod vinterens kolde vind. Sørg også for at bruge creme med SPF - hele året rundt - da eksponering for sollys er en af de primære årsager til karsprængninger og rødme.

Karsprængninger er altså en årsag til, at mange oplever rødme i ansigtet. Du kan forebygge denne type rødme ved at opbygge en god plejerutine, der beskytter huden og gør den modstandsdygtig.

Rosacea

En af de primære årsager til mange menneskers rødme er hudsygdommen rosacea.

Denne er nemlig blandt de mest udbredte hudlidelser i verden, da omtrent 5-10% af befolkningen med lys hud døjer med den. Sygdommen rammer i i højere grad kvinder end mænd, og de fleste får først symptomer i alderen 30-50 år.

Der findes forskellige former for tilstande inden for sygdommen, hvilket kan give sig udslag i forskellige symptomer og problemer. Men det, der i de fleste tilfælde kendetegner rosacea, er rødme i ansigtet, karsprængninger og en varm og blussende hud, der kan føles prikkende eller stikkende.

Akne rosacea

Hos nogle bliver den kroniske rødme kombineret med røde knopper på kinderne, hagen og panden. Disse knopper ligner bumser, men modsat akne men skyldes de ikke urenheder eller hudorme. I stedet opstår de røde pletter på grund af hudens betændelsestilstand og en mikrobiel spredning. Denne form for hudtilstand hedder Papulopustulær rosacea, men omtales også som akne rosacea, og kan let forveksles med "almindelig" akne.

De røde pletter er svære at komme af med, og du skal endelig ikke bruge meget skrappe kemiske peels eller scrubs, som mange ville bruge mod uren hud. For disse knopper skyldes som sagt ikke urenheder, men snarere at din meget sensitive hud i ansigtet er inflammeret, og derfor kan de forkerte hudplejeprodukter blot skabe flere symptomer og mere rødme.

Årsag til rosacea

Årsagen til sygdommen er uvis. Man ved dog, at tilstanden skyldes inflammation i hudens talgkirtler, og derfor går behandling af rosacea ud på at bekæmpe denne betændelse i huden.

Rosacea er en kronisk sygdom i huden, men ved hjælp af behandling, enkelte livsstilsændringer og en nøje udvalgt hudpleje kan du formindske og potentielt helt stoppe mange af symptomerne.

Hvilken hudpleje skal man bruge til rosacea?

Døjer du med rødme i ansigtet fra rosacea, er det meget vigtigt, at du vælger hudplejeprodukter, der er særligt udviklet til lige netop denne tilstand, da disse er skabt med det specifikke formål at hjælpe din hud med at bekæmpe inflammationen, forstærke din huds barriere og hjælpe med at dulme rødme i ansigtet.

Cremer mod rødme

Når du skal opbygge en plejerutine til hud med tendens til rødme og rosacea, er det særligt vigtigt, at du vælger den rigtige ansigtscreme som led i din behandling. Med en særlig anti rødme creme får du nemlig et produkt, der er særligt sammensat til at beskytte og berolige huden, uanset hvilken type rosacea du har.

Der findes en masse serier og produkter udviklet særligt til hud med tendens til rødme. De er skabt, så de er er meget skånsomme over for følsom hud og rødmen, samtidig med at produkterne er lette, så de ikke virker fedtende eller tilstoppende. Flere af produkterne har desuden grønne pigmenter, hvilket er med til at neutralisere den synlige rødme i din hud.

Er din rødme meget udpræget, kan du prøve et mere koncentreret produkt, der mindsker udseendet af rødme og synlige små blodkar i ansigtet, samtidig med at det beskytter hudens barriere.

Husk at rense dit ansigt for dagens snavs og makeup hver aften, så du ikke forværrer inflammationen i huden. Men brug en mild og skånsom ansigtsrens, som du nænsomt masserer på huden. Brug også kun lunkent vand på dit ansigt, da meget varmt eller meget koldt vand kan få huden til at blusse op.

Solcreme er våbnet mod rødme

Uanset om din rødme skyldes rosacea, karsprængninger, sensitiv hud eller noget helt andet, er et af de bedste midler mod det; SPF.

Solens stråler er særligt slemme ved hud, der er følsom, og UV-stråler kan trigge yderligere symptomer. Derfor bør du altid bruge en creme med SPF - også i vinterhalvåret.

Nogle solcremer kan være lidt hårde ved sensitiv eller meget reagerende hud, da kemiske filtre kan virke irriterende på huden. Vælg derfor en solcreme med fysisk filter, der ikke på samme måde trænger ind i huden, men i stedet lægger sig som et beskyttende lag.

Hos NiceHair kan du shoppe forskellige solcremer til enhver hudtype - både med kemisk eller fysisk filter og med forskellige faktorer helt op til 50+.

Køb hudpleje til rødme

Hos NiceHair kan du købe dermatologisk hudpleje til at afhjælpe nogle af dine symptomer på hudtilstande som rosacea, følsom hud og karsprængninger. Her finder du også anti rødme creme og andre lignende produkter, der kan dække og dulme din rødme.

Loading...