Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hårfarve

Viser 343 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Alfons Åberg
Björn Axén
Color Hair-Spray
Copenhagen Grooming
Cosmos Co
Davines
Garnier
Hair Sculptor
Hairdressing Tools
Hanne Bang
IdHAIR
Just For Men
Kevin Murphy
KMS
L'Oreal Paris
L'Oreal Professionnel
LeaLuo
Lernberger Stafsing
Löwengrip
Maria Nila
Milk_shake
Moroccanoil
Revlon
Roze Avenue
Sibel
Wella
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Multi
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Rød
Silver
Sort
Transparent
Hårfarve
Effektfarve
Frisør Tilbehør
Lysningsfarve
Permanentfarve
Skyllefarve
Sprayfarve
Toningsfarve
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Normalt
Skadet
Indhold
Ammoniakfri
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hårtab
Mat Look
Repair/ Genopbyggende
Silver
UV-Beskyttelse
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
L'Oréal Paris Magic Retouch Precision 8 ml - Brown
Vejl. pris 99,95 kr
60,00 kr
Wella Color Fresh Mask 150 ml - Copper Glow
Vejl. pris 156,00 kr
129,00 kr
IDHair Colour Bomb 200 ml - 673 Hot Chocolate
Vejl. pris 169,00 kr
127,00 kr
IDHair Colour Bomb 200 ml - 807 Caffe Latte
Vejl. pris 169,00 kr
114,00 kr
Wella Color Fresh Mask 150 ml - Caramel Glaze
Vejl. pris 156,00 kr
129,00 kr
Wella Color Fresh Mask 150 ml - Pearl Blonde
Vejl. pris 156,00 kr
156,00 kr
Sibel Beize 1000 ml - 6%
69,00 kr
79,00 kr
Hairdressing Cape With Hook - Black
149,00 kr
199,00 kr
Garnier Olia 10.1 Very Light Ash Blonde
Vejl. pris 149,95 kr
94,95 kr
Color Hair-Spray 100 ml - Blue
55,00 kr
64,00 kr
Sibel Color Bowl White
19,00 kr
Color Hair-Spray 100 ml - Pink
49,00 kr
64,00 kr
Garnier Olia 6.66 Extra Deep Red
129,00 kr
149,95 kr
Garnier Olia 5.0 Brown
Vejl. pris 149,95 kr
94,95 kr
Sibel Beize 1000 ml - 9%
69,00 kr
79,00 kr
Sibel Beize 1000 ml - 3%
69,00 kr
79,00 kr
2 x Garnier OLIA 6.66 Extra Deep Red
249,00 kr
280,00 kr
Wella Color Fresh Mask 150 ml - Pink
129,00 kr
156,00 kr
Wella Color Touch - 9/01 Cool Ash
115,00 kr
165,00 kr
Wella Color Fresh - 6/0 Dark Blonde
129,00 kr
151,00 kr
Hårfarve

Udforsk livlige hårfarver

Der er mange, der går op i at style og sætte håret efter alle kunstens regler. Vi går skiftevis til frisørerne i håb om at give lokkerne nyt liv. Du kan dog selv give håret et friskt pust med hjælp fra hårfarverne hos Nicehair. Du bør finde frem til et visuelt udtryk, som du føler dig tilpas i.

Giv håret et nyt look

Det kan være, at du trænger til at forkæle dig selv med et nyt look. Hos Nicehair kan du finde de ultimative produkter til at komme i mål med det ønske. Hvis du skal have en makeover, så er hårfarvning en nem og overkommelig procedure, der virker effektivt. Alt efter hvilken farve du vælger, så vil du skulle vænne dig til det nye udtryk.

Du kan med fordel vælge farve ud fra din hudtone. Det er den, der er afgørende for, hvordan farvningen af håret ender med at blive. Der kan være resultater, som du ikke bliver glad for, og det skyldes ofte, at du ikke tænker over hudtonens betydning inden, at du begiver dig ud i at give håret nyt liv. Hos Nicehair er der hjælp at hente. Se med her.

Lær din hudtone af kende

Det kan være vigtigt at kende til sin hudtone i mange forskellige situationer. Det kan være, når du skal bruge make-up eller har behov for beskyttelse igennem solprodukter. Det kan også være behjælpeligt, når du vil give dit hår et friskt pust med en ny farve eller tone.

Det kræver heldigvis ikke lang tid at finde frem til den hudtone, som du har. Hvis det skal ridses helt op, så findes der to forskellige kategorier, når det kommer til toner af hud. Der findes en:

  • Varm hudtone
  • Kold hudtone

Den varme hudtone er gylden, hvorimod den kolde er lys. Det kan virke til, at de befinder sig tæt op ad hinanden, hvorfor det ikke altid med det blotte øje kan ses ved at kigge på hudens overflader. Du kan derimod finde håndleddet frem og holde det op mod noget lys. Her vil du på indersiden kunne se de karakteristiske blodårer løbe ned over håndleddet.

Du kan med blålige blodårer kategorisere din hudtone som værende kold. Derimod vil dine blodåre, hvis de er grønlige, give dig en indikator på, at du har en varm hudtone. De fortæller dig også, hvilke farver der vil komplementere din hud. Kig med her:

  • Kold hudtone: Lyseblå, mørkeblå, lyselilla, pink, kirsebærrød og lyserød
  • Varm hudtone: Orange, solgul, ravfarvede, oliven, mosgrøn og honningfarver

Find forskellige varianter af hårfarver

Hvis du er træt af de lyse eller brune hårfarver? Og er den leverpostejsfarvede manke ikke længere noget, som du synes passer til din stil? Så find et væld af friske, afdæmpede, modige og interessante farver, når det kommer til hårfarver hos Nicehair. Der er et spændende udvalg af varianter, som du kan benytte dig af, når håret skal have nyt visuelt udtryk.

Det hele skal naturligvis passe sammen. Hvis du har en tendens til at iføre dig naturlige farver, når du tager dagens outfit på, så bør du vælge afdæmpede farver såsom sort, lysebrun eller rød. Er du derimod modig nok til at give dine hårlokker et vildt twist med pink, lilla eller blå hårfarver?

Du skal naturligvis huske på, at farverne som begreb i hårets verden er en anelse anderledes. Der bliver i denne branche lagt vægt på, at der findes mange nuancer. Det vil sige, at en rød hårfarve ikke nødvendigvis skal associeres med en postkasse rød. Det kan være alt lige fra mørkere til lysere.

Find hårplejeprodukter hos Nicehair

De dårlige hårdage kan være yderst frustrerende, da det oftest falder sammen med, at du skal være præsentabel. Derfor kan du hos Nicehair finde et bredt sortiment af hårplejeprodukter, der kan hjælpe med at gøre dit hår nemmere at håndtere.

Hårplejeprodukterne er med til at skabe et sundere hår, og det vil få dit hår til at skinne. Der findes forskellige varianter, der fungerer til krøllet, tørt, kruset, glat, langt og kort hår. Hvis du ofte benytter dig af hårfarver, så kan du hos Nicehair finde hårpleje, der er skabt målrettet til hårlokker, der har fået ny farve.

Hårplejeprodukterne, der er målrettet og brugt under farveskift, er med til at beskytte håret, når det modtager farve produktet, ligesom du også finder hårstyling og hårvoks, der kan hjælpe.

Du kan finde shampoo, balsam og lækre hårkure hos Nicehair, så du altid er klar til at se præsentabel og imødekommende ud med din frisure. Det er vigtigt at huske, at det er sundt for dit hår, hvis du skifter ud i mærket af shampoo fra tid til anden. Håret vil med tiden vænne sig til de produkter, som du bruger, hvorfor du med en ny variant engang imellem vil kunne booste hårets sundhed og look.

Loading...