Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Spejle

Viser 35 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Gillian Jones
Wet Brush
Pris
Spejle
Spejle
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Gillian Jones Ring Light - 110114
749,00 kr

Makeup-spejl

Du har lagt den flotteste makeup – tror du. Men så går du udenfor og får de mærkeligste blikke, for det forkerte spejl har givet dig et falsk billede af, hvordan sminken sidder.

Et makeup-spejl vil kunne redde dig fra makeup-kiks, og produktet bør have en fast plads på toiletbordet. Det vil gøre den lille forskel, som får stor betydning. En perfekt makeup giver dig øget selvtillid, når du præsenterer dig selv fra din bedste side, og med de rigtige værktøjer er den flotte ansigtsbehandling ikke kun for supermodeller.

Spejlene kommer i mange typer og former, og her hos NiceHair har vi samlet en bred vifte, så der er noget for enhver smag. Sortimentet tæller for eksempel:

  • Klassisk, stående variant til bordet
  • Makeup-spejl med lys
  • Væghængt makeup-spejl
  • Kompakt model til at tage med på farten

Makeup-spejl til alle behov

Leder du efter et godt bordspejl med eller uden lys, vil der være noget for enhver smag. Du kan finde et billigt spejl, der dækker de basale fornødenheder, men du kan også få varianter, der minder om dem, der hænger i de gamle teatre med masser af lys og finurligheder.

Hos NiceHair dækker vi dig godt ind, så du kan få fat i det, der passer bedst til dine behov. Vi har sørget for produkter til den semi-professionelle, der sidder timevis foran spejlet, såvel som hende eller ham, der bare har brug for at kunne påføre renseprodukterne uden helligdage.

Fleksibelt makeup-spejl i bordformat

Et makeup-spejl har en høj alsidighed, men det har fået navnet af en grund: Til at gøre makeuppen så let og flot som mulig. Når du sætter dig foran spejlet, kan du se hele dit ansigt. Du kan sidde godt og komfortabelt med et bordspejl, som du kan flytte efter lysforholdene. Supersmart, da du ikke har samme mulighed med spejlet på væggen.

Find den gode plads ved vinduet eller under den klare lampe og gå i krig. Det øgede lys giver dig bedre mulighed for at se, om læbestiften passer til din hudtone, om øjenskyggen drysser, eller om eyelineren giver dig den ønskede og snorlige winged form.

Det semi-professionelle makeup-spejl med lys

Ofte koster de lidt mere, men makeup-spejl med lys kan være en rigtig god investering. Her behøver du ikke solskinsvejr eller stærke lamper for at kunne se, hvad du laver. Med indbygget lys får du det perfekte overblik over, hvordan du svinger penslerne, og lyset vil altid lade dig se, om du har de frygtede synlige foundation-kanter på halsen, eller om concealeren er for mørk til øjenomgivelserne.

Nogle steder kan lyset endda justeres efter behov, og du vil få den rå sandhed at se uden omsvøb. Med det rette lys vil du kunne se nuancer af dit ansigt, som du ikke normalt vil lægge mærke til, når du udfører den daglige sminke-rutine. Derfor kan du undgå bommerter, du kan gå rundt med en hel dag, før en venlig sjæl hvisker det til dig i fortrolighed.

Du kan både få bordspejl med lys og væghængte varianter med lys.

Også til den almindelige hudpleje og grooming

Et godt overblik vil give dig de bedste forudsætninger for at kunne se godt ud og behandle din hud med den omtanke, den fortjener. Et makeup-spejl er ikke kun til makeup, hvor du kan sikre dig, at din foundation eller læber er on-point.

Flere af spejlene giver dig mulighed for at se dit ansigt i reel størrelse, men du kan også se ansigtet gennem et forstørrelsesglas. Det sidste hjælper dig, når du skal helt ned i petitesserne. Det kan være, når du skal foretage hårfjerning af uønskede hår strå for strå, eller når du omhyggeligt skal fjerne en hudorm.

Men det er ligeledes smart med det forkromede overblik, når du udfører din hudpleje-rutine. Så får du alle kanter, hjørner og kroge af ansigtet med, og du kan være sikker på en jævn fordeling, der ikke efterlader de cremede og lysende fartstriber.

Spejlet i den reelle form giver dig et større overblik og viser dig det, som andre mennesker ser – helheden af ansigt, kæbe og hals.

Med på farten

De fleste investerer i et kosmetikspejl til hjemmet, men du bør også altid have et i miniformat i makeup-pungen eller i tasken. En variant i miniformat gør, at du altid lige i en håndevending kan tjekke, om læbestiften er løbet, eller om øjenbrynene skal have et touch-up.

Hos NiceHair har vi produkter til alle behov og alle prisklasser, så både den garvede og nybegynderen kan få værktøjer til at skabe den makeup-rutine, som fremhæver det bedste i hvert ansigt.

Loading...