Eye cream

Det siges, at "øjnene er sjælens spejl"...

  • Det er i øjnene, vi forsøger at afstemme de oplevelser og følelser, vi opfatter fra en anden person. - Det er i øjnene, vi forsøger at finde svar på alt det usagte.
  • Øjnene er, sammen med munden, det centrale i vores kommunikation med andre mennesker.

Vi søger øjenkontakt i en samtale, ved et tilfældigt møde og under et kærligt stille øjeblik. Indimellem kommer huden udenom øjnene til at tage fokus fra det, den anden fortæller og det kan, der være forskellige årsager til...

Huden omkring øjet har brug for pleje

  • Huden kan være rynket, ru, tør, irriteret, hævet, poset og evt. mørkrandet??? Uanset hvad det end måtte være, så er det et udtryk for, at huden har brug for pleje. Huden omkring dine øjne er mere sårbar, end resten af dit ansigt og derfor er det ikke altid nok at benytte en almindelig ansigtscreme.

Forekomsten af mørke rander kan skyldes, at huden med tiden bliver tyndere omkring øjnene og derfor ses underliggende blodkar tydeligere.

Den mørke farve kan også skyldes dehydrering, mangel på søvn, vitaminmangel eller fødevareallergi. Hævelser og poser kan skyldes for lidt søvn, allergi, for meget alkohol og for lidt vand. For at mindske sorte rander, hævelser og poser, bør du sørge for at stabilisere din væskebalance. Du bør have 7-8 timers søvn hver nat og lade din hud få hvile - gerne uden make-up. Endvidere er det en god idé at undesøge risikoen for allergi eller vitaminmangel. Benyt med fordel et godt kølende øjenprodukt.

Forebyg fremfor at genopbyg

Et godt tip kan være at opbevare sit øjenprodukt i køleskabet og at påføre det med duppende bevægelser indefra øjet og ud. De duppende bevægelser har en drænende effekt på eventuel overskydende væske. Huden omkring øjnene er mere sart, end andre hudområder. Det er derfor også her de første ældningstegn viser sig. Da det er lettere at forebygge, end at genopbygge, så kan det være smart at starte med at forebygge allerede fra 25 års alderen -ved tør og irriteret hud...gerne tidligere.

Det er vigtigt, at huden får tilført den rette mængde fugt og næring, samt at huden kan tåle det produkt, du har valgt at benytte ved øjenpartiet. Skulle det vise sig, at din hud ikke tåler produktet, så bør du afrense produktet, så hurtigt som muligt, for at undgå større irritation. Det kan være en god løsning at benytte et øjenprodukt uden parabener, kunstige olier og syntetiske farvestoffer - med andre ord et allergivenligt produkt. Når huden tilføres fugt og næring mindskes de fine tørhedslinier og huden vil efterhånden blive mere opstrammet. På denne måde vil din hud på kort tid syne mere glat. Når du nærmer dig de 40 år, kan du med fordel også benytte øjenprodukter specielt udviklet med anti-age-virkning.

Øjencreme hos NiceHair.dk

Hos Nicehair.dk har vi et ret stort udvalg i forskellige skønne øjenprodukter til såvel mænd, som kvinder. Disse produkter fås i creme, gel, balsam, stick og serum. Med og uden parfume og olie. Nogen med pigment, andre med illumanation. Du kan, som nævnt, vælge mellem mange forskellige mærker og konsistenser. Selvom du allerede har et farvorit mærke, så er det betydningsfuldt at huske på, at skift i alder, også betyder skift i produkt...hvilket i og for sig også gælder ved vejrskift.

Huden følger en rytme i løbet af en måned, derfor vil du også kunne opleve, at din hud på nogle tidspunkter er mere tør, fedtet, eller uren end på andre tidspunkter.

Sidst, men ikke mindst....husk altid at afrense huden, inden du påfører øjenproduktet. Se eventuelt på Nicehair.dk efter velegnede afrensningsprodukter.

Hvis "øjnene virkelig er sjælens spejl", så fortjener de også en god indramning.

Øjencreme

Bare Minerals Brilliant Future Eye Cream 15 gr.
Vejl. pris 399,00 kr
Din pris 359,00 kr
Bare Minerals Skinlongevity Eye Gel Cream 15 gr.
Vejl. pris 349,00 kr
Din pris 309,00 kr
Bio Beauté Detox Eye Cream Radiance-Enhancing And Anti-Dark Circles 15 ml
Vejl. pris 155,00 kr
Din pris 139,00 kr
Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml
Vejl. pris 245,00 kr
Din pris 209,00 kr
Biotherm Blue Therapy All Skin Types Gift Set (Limited Edition)
Vejl. pris 520,00 kr
Din pris 469,00 kr
Biotherm Blue Therapy Eye 15 ml
Vejl. pris 350,00 kr
Din pris 315,00 kr
Biotherm Homme Age Fitness Eye Advanced 15 ml
Vejl. pris 299,00 kr
Din pris 259,00 kr
Biotherm Homme Force Supreme Eye Architect Serum 15 ml
Vejl. pris 365,00 kr
Din pris 328,00 kr
Biotherm Homme Total Recharge Eye 15 ml
Vejl. pris 195,00 kr
Din pris 175,00 kr
Biotherm Skin Best Eye Cream 15 ml
Vejl. pris 275,00 kr
Din pris 247,00 kr
Bliss The Youth Anti-Aging Eye Cream 15 ml (US)
Vejl. pris 575,00 kr
Din pris 345,00 kr
Clarins Eye Contour Gel 20 ml
Din pris 300,00 kr
Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml
Din pris 335,00 kr
Clarins Multi-Active Eye Contour 15 ml
Din pris 325,00 kr
Clarins Skin-Smoothing Eye Mask 30 ml
Din pris 300,00 kr
COOLA ER Calm Glow Eye Gel 14 ml (U)
Vejl. pris 319,00 kr
Din pris 191,00 kr
COOLA ER Pre + Post Suncare Essentials (U)
Vejl. pris 719,00 kr
Din pris 431,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt