Eye cream

Det siges, at "øjnene er sjælens spejl"...

  • Det er i øjnene, vi forsøger at afstemme de oplevelser og følelser, vi opfatter fra en anden person. - Det er i øjnene, vi forsøger at finde svar på alt det usagte.
  • Øjnene er, sammen med munden, det centrale i vores kommunikation med andre mennesker.

Vi søger øjenkontakt i en samtale, ved et tilfældigt møde og under et kærligt stille øjeblik. Indimellem kommer huden udenom øjnene til at tage fokus fra det, den anden fortæller og det kan, der være forskellige årsager til...

Huden omkring øjet har brug for pleje

  • Huden kan være rynket, ru, tør, irriteret, hævet, poset og evt. mørkrandet??? Uanset hvad det end måtte være, så er det et udtryk for, at huden har brug for pleje. Huden omkring dine øjne er mere sårbar, end resten af dit ansigt og derfor er det ikke altid nok at benytte en almindelig ansigtscreme.

Forekomsten af mørke rander kan skyldes, at huden med tiden bliver tyndere omkring øjnene og derfor ses underliggende blodkar tydeligere.

Den mørke farve kan også skyldes dehydrering, mangel på søvn, vitaminmangel eller fødevareallergi. Hævelser og poser kan skyldes for lidt søvn, allergi, for meget alkohol og for lidt vand. For at mindske sorte rander, hævelser og poser, bør du sørge for at stabilisere din væskebalance. Du bør have 7-8 timers søvn hver nat og lade din hud få hvile - gerne uden make-up. Endvidere er det en god idé at undesøge risikoen for allergi eller vitaminmangel. Benyt med fordel et godt kølende øjenprodukt.

Forebyg fremfor at genopbyg

Et godt tip kan være at opbevare sit øjenprodukt i køleskabet og at påføre det med duppende bevægelser indefra øjet og ud. De duppende bevægelser har en drænende effekt på eventuel overskydende væske. Huden omkring øjnene er mere sart, end andre hudområder. Det er derfor også her de første ældningstegn viser sig. Da det er lettere at forebygge, end at genopbygge, så kan det være smart at starte med at forebygge allerede fra 25 års alderen -ved tør og irriteret hud...gerne tidligere.

Det er vigtigt, at huden får tilført den rette mængde fugt og næring, samt at huden kan tåle det produkt, du har valgt at benytte ved øjenpartiet. Skulle det vise sig, at din hud ikke tåler produktet, så bør du afrense produktet, så hurtigt som muligt, for at undgå større irritation. Det kan være en god løsning at benytte et øjenprodukt uden parabener, kunstige olier og syntetiske farvestoffer - med andre ord et allergivenligt produkt. Når huden tilføres fugt og næring mindskes de fine tørhedslinier og huden vil efterhånden blive mere opstrammet. På denne måde vil din hud på kort tid syne mere glat. Når du nærmer dig de 40 år, kan du med fordel også benytte øjenprodukter specielt udviklet med anti-age-virkning.

Øjencreme hos NiceHair.dk

Hos Nicehair.dk har vi et ret stort udvalg i forskellige skønne øjenprodukter til såvel mænd, som kvinder. Disse produkter fås i creme, gel, balsam, stick og serum. Med og uden parfume og olie. Nogen med pigment, andre med illumanation. Du kan, som nævnt, vælge mellem mange forskellige mærker og konsistenser. Selvom du allerede har et farvorit mærke, så er det betydningsfuldt at huske på, at skift i alder, også betyder skift i produkt...hvilket i og for sig også gælder ved vejrskift.

Huden følger en rytme i løbet af en måned, derfor vil du også kunne opleve, at din hud på nogle tidspunkter er mere tør, fedtet, eller uren end på andre tidspunkter.

Sidst, men ikke mindst....husk altid at afrense huden, inden du påfører øjenproduktet. Se eventuelt på Nicehair.dk efter velegnede afrensningsprodukter.

Hvis "øjnene virkelig er sjælens spejl", så fortjener de også en god indramning.

Øjencreme

Biotherm Blue Therapy Eye 15 ml
Din pris 350,00 kr
Biotherm Homme Total Recharge Eye 15 ml
Din pris 195,00 kr
Bliss Fabulous Every Day Eye Cream 15 ml
Vejl. pris 245,00 kr
Din pris 219,00 kr
Bliss The Youth Anti-Aging Eye Cream 15 ml
Vejl. pris 575,00 kr
Din pris 519,00 kr
Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Eye Gel 15 ml
Vejl. pris 395,00 kr
Din pris 359,00 kr
Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Eye Mask 4 packets
Vejl. pris 395,00 kr
Din pris 359,00 kr
Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml
Din pris 325,00 kr
Clarins Men Line-Control Eye Balm 20 ml
Din pris 355,00 kr
Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream 15 ml
Vejl. pris 380,00 kr
Din pris 349,00 kr
COOLA ER Calm Glow Eye Gel 14 ml
Vejl. pris 319,00 kr
Din pris 287,00 kr
COOLA ER Pre + Post Suncare Essentials
Vejl. pris 719,00 kr
Din pris 647,00 kr
Decléor Aroma Solutions Anti-Fatigue Eye Serum 15 ml
Vejl. pris 399,00 kr
Din pris 349,00 kr
Decléor Aroma White C+ Anti-dark Circle Eye Care 15 ml
Vejl. pris 469,00 kr
Din pris 399,00 kr
Decléor Aurabsolu Intense Glow For Eyes 15 ml
Vejl. pris 425,00 kr
Din pris 349,00 kr
Decléor Excellence Regenerating Eye And Lip Cream 50+ 15 ml
Vejl. pris 679,00 kr
Din pris 549,00 kr
Decléor Harmonie Calm Relaxing Milky Gel-Cream For Eyes 15 ml
Vejl. pris 379,00 kr
Din pris 329,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt