Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ SKØNNE MÆRKER SOM HISMILE, BEAUTE PACIFIQUE... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

La Roche-Posay – Livsforandrende hudpleje anbefalet af dermatologer

La Roche-Posay anbefales af dermatologer over hele verden og er designet til daglig og supplerende pleje af sensitiv hud med en bred vifte af dermokosmetiske produkter til ethvert behov. Produkterne er baseret på termalsk kildevand fra La Roche-Posay i Frankrig, der er kendt for sine antioxidative og beroligende egenskaber. La Roche-Posays produkter er udviklet i samarbejde med dermatologer og indeholder kun de nødvendige ingredienser i den rette aktive koncentration for at sikre høj effektivitet og tolerance.Udvalgte bestsellere fra La Roche-Posay

Udforsk La Roche-Posay efter populære kategorier

Udforsk La Roche-Posay efter hudtype og -behov

Udforsk La Roche-Posay efter ingredienser

Udforsk alle produkter fra La Roche-Posay

Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Fint
Normalt
Indhold
Alkoholfri
Miljøvenlig emballage
Parfumefri
Silikonefri
SPF 16-30
SPF 31-50
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Eksem
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Repair/ Genopbyggende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Udforsk La Roche-Posays enestående serier

la-roche-posay-serierjpg-11686827975.webp

Toleriane

Toleriane er fugtgivende og beroligende hudpleje til sensitiv hud med tendens til allergi eller rødme.

la-roche-posay-serier-1jpg-11686827987.webp

Lipikar

Lipikar er hudpleje til sensitiv og tør hud på kroppen med tendens til atopi. Kan bruges af børn og voksne.

la-roche-posay-serier-2jpg-11686827997.webp

Hyalu B5

Hyalu B5 er fugtgivende anti-age-hudpleje til sensitiv hud. Reducerer rynker og giver huden fylde.

la-roche-posay-serier-3jpg-11686828009.webp

Effaclar

Effaclar er hudpleje målrettet alle stadier af fedtet og uren hud. Kan bruges af teenagere såvel som voksne.

la-roche-posay-serier-4jpg-11686828020.webp

Cicaplast

Cicaplast er en SOS-serie, der beskytter, genopbygger og styrker svækket hud og irriteret hud.

la-roche-posay-serier-5jpg-11686828031.webp

Anthelios

Anthelios er bredspektret og plejende solbeskyttelse til alle hudtyper og alle aldre.

la-roche-posay-banebryder-mikrobiomjpg-11686829364.webp


Dermatologisk hudpleje fra La Roche-Posay

De fantastiske produkter fra La Roche-Posay hyldes af dermatologer verden over for deres plejende effekt på en lang række hudlidelser. Hos La Roche-Posay finder du den helt perfekte og korrekte pleje til lige netop din hud, uanset om du døjer med sensitiv, uren, tør hud eller andre hudproblemer. Find den perfekte hudplejerutine og få sund og smuk hud med La Roche-Posay.

La Roche-Posay - udviklet i samarbejde med dermatologer til alle hudtyper

La Roche-Posay er på verdensplan blandt de førende mærker inden for hudpleje og anbefales af dermatologer. Dette skyldes blandt andet, at alle produkterne er udviklet som specialiseret pleje med høj tolerance og effektivitet på hudlidelser som bl.a. atopisk hud, uren hud, rosacea og meget tør hud.

Alle deres produkter er baseret på termalsk kildevand fra La Roche-Posay-kilden i Frankrig, der gennem århundreder har været kendt for vandets lindrende og plejende effekt på huden. Det er bl.a. vandets høje koncentration af selenium, der gør, at det naturligt har en særlig beroligende og antioxiderende effekt på huden.

La Roche-Posays produkter er baseret på den nyeste forskning inden for hudpleje og udvikles og testes i samarbejde med dermatologer og toksikologer. Det er med til at garantere, at produkterne er hypoallergene og kun indeholder de nødvendige ingredienser i den rette aktive koncentration, så de er effektive og skånsomme mod selv meget sart og intolerant hud. Alle produkter fra La Roche-Posay er desuden fri for parfume, så de kan bruges til alle hudtyper samt til børn for optimal tolerance.


La Roche-Posay til sensitiv hud

Sensitiv, sart eller følsom hud bliver i højere grad end "normal hud" påvirket af interne eller eksterne faktorer såsom vejr, stress, kost mm.. I forbindelse med disse ting vil sensitiv hud ofte reagere ved kløende, sviende, prikkende eller brændende fornemmelser i huden.

Der kan være mange årsager til sensitiv og intolerant hud hud, men forskning peger bl.a. på problemer med hudens barrierefunktion. Har du sensitiv hud, er det derfor vigtigt, at du anvender specifik og effektiv hudpleje, der dulmer irritation og hjælper med at genopbygge og vedligeholde hudens barriere.

La Roche-Posay serier til sensitiv hud

Døjer du med sensitiv hud kan du hos La Roche-Posay finde en række serie og produkter, der er særligt gode til at pleje og dulme sart hud.

Prøv blandt andet produkter fra disse serier:

 • Toleriane-serien er udviklet specifikt til sensitiv og intolerant hud med tendens til allergi og eksem. Produkterne styrker hudens barriere, beroliger huden og giver samtidig intens fugt.
 • Rosaliac-serien er udviklet til hud med tendens til rødme - herunder også rosacea. Produkterne hjælper med at dulme rødme og beskytte mod bl.a. UV-stråler, som kan forværre rødme.
 • Effaclar-serien hjælper fedtet hud, der også er sensitiv, ved at bevare fugten i huden og samtidig reducere udbrud og forstørrede porer.
 • Hydraphase-serien giver sensitiv hud, der også er dehydreret intens fugt og beroliger huden.
 • Lipikar-serien er kropspleje til sensitiv eller atopisk hud. Produkterne hjælper med at reducere kløe, berolige samt styrke huden og giver masser af fugt.


La Roche-Posay til fedtet eller uren hud

Fedtet hud, akne og uren hud er i og for sig forskellige hudlidelser eller hudtyper, der ikke nødvendigvis hænger sammen. Mange med fedtet hud oplever dog, at de har tendens til at få mange bumser og hudorme, men man kan sagtens have fedtet hud uden at få urenheder, ligesom man kan have tør, uren hud.

Årsagen til fedtet og/eller uren hud er genetisk og hænger tit sammen med kroppens hormoner. Derfor er det ofte ifm. pubertet, graviditet, overgangsalder og p-piller, at mange oplever en forværring af problemerne. Stress, UV-stråler og forurening kan også lede til flere og værre udbrud og symptomer.

For at undgå urenheder er det vigtigt, at huden renses for fedt, så det ikke tilstopper porerne og leder til hudorme og bumser. Ved at bruge de rette aktive ingredienser, kan du rense huden i dybden og forebygge inflammation.

La Roche-Posay serier til fedtet og uren hud

Har du problemer med fedtet og uren hud, er det vigtigt at du både renser huden og giver den ny fugt og næring fra den korrekte hudpleje.

Prøv derfor nogle af disse produkter og serier fra La Roche-Posay, som er særligt udviklet til lige netop disse hudproblemer:

 • Effaclar-serien er udviklet til hud, der er fedtet og/eller uren. Produkterne har den rette aktive koncentration af talgopløsende ingredienser til at rense huden uden at gøre den tør og irriteret. Seriens cremer og serum efterlader huden fugtet og plejet uden at virke tilstoppende.

 • Pigmentclar-serien afhjælper synligheden af pigmentforandringer i huden. Disse kan bl.a. opstå som følge af akne, der kan efterlade mørke pletter i huden. Med produkter som disse kan du opnå en mere ensartet hudtone igen.


La Roche-Posay til tør hud

En meget tør hud er naturligt mere skrøbelig end andre hudtyper, og den kan derfor hurtigere blive irriteret og føles "stram".

Både ansigtet og kroppen kan være ramt af tørhed, og det kan ende med at give revner, skællende hud og synlige rynker.

Årsagen til tør hud er en ændring i hudens barriere, der har som opgave at beskytte huden og holde fugt inde i hudens celler. Hvis der produceres færre lipider i hudens overflade bliver denne mindre stabil og mere ujævn, hvilket betyder, at hudcellerne ikke kan holde fugt inde i huden. dermed udtørres huden stille og roligt.

La Roche-Posay serier til tør og irriteret hud

For at genopbygge huden og forebygge tørhed er det vigtigt at bruge plejende og fugtgivende produkter, der hjælper med at forhindre vandtab fra huden.

La Roche-Posay har udviklet en række produkter og serier, der er særligt effektive til at pleje en irriteret eller dehydreret hud.

 • Cicaplast-serien er en genopbyggende og beskyttende SOS-serie til hud, der er svækket og irriteret. Produkterne beroliger og forbedrer huden og hudkvaliteten.
 • Lipikar-serien er fugtgivende pleje til tør og sensitiv hud på kroppen. Produkterne virker kløestillende og fugtgivende på selv den mest tørre og atopiske hud.
 • Nutritic-serien er ansigtspleje til den meget tørre hud, der har brug for beskyttende, nærende og fugtgivende pleje.
 • Hydraphase-serien giver dehydreret og sensitiv hud masser af fugt og har en beroligende effekt. Med ingredienser som hyaluronsyre og termalsk kildevand giver produkterne fugt i op til 72 timer.
 • Hyalu B-5-serien er anti-age produkter til sensitiv eller tør hud. Med hyaluronsyre og B5-vitamin giver produkterne masser af fugt og fylde til en dehydreret hud.


Solpleje fra La Roche-Posay

Solens stråler kan have skadelig virkning på dit helbred og hud, og de kan være med til at forårsage og forværre hudlidelser som akne, tør hud samt sensitiv og atopisk hud. Samtidig er solskade en af de største syndere ift. tidlig aldring af huden og pigmentforandringer. Derfor er det vigtigt, at du beskytter huden mod UV-stråler hele året rundt, da solen også kan påvirke huden i vintermånederne.

For at beskytte huden bedst muligt fra solens stråler er det essentielt, at du anvender en bredspektret solcreme - altså en med både UVA og UVB filter. Solens forskellige typer UV-stråling påvirker og skader nemlig huden på hver sin måde og kan sammen lede til hudkræft. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv og din familie ved at bruge solcreme, der beskytter mod begge typer stråling.

Solbeskyttelse fra La Roche-Posay

Vil du beskytte huden mod solskade, kan du med La Roche-Posays Anthelios-serie få effektiv solbeskyttelse til både børn og voksne, som samtidig passer til forskellige hudtyper. Alle deres solcremer er bredspektrede, uden parfume og har høj solfaktor (SPF 30-50), så du og din familie er ekstra godt beskyttet i solen.

La Roche-Posay Solcreme til fedtet hud

Har du olieret eller uren hud? Så prøv La Roche-Posays solcremer særligt udviklet til netop fedtet hud, som bl.a. går aktivt ind og hjælper med at absorbere sebum, så din hud bliver mat og mindre fedtet.

La Roche-Posay Solcreme til sensitiv hud

Har du sensitiv, tør eller normal hud, kan du med La Roche-Posay selvfølgelig også få den helt rette solpleje, som er særligt god til dig med sensitiv hud i dit ansigt.
Blandt La Roche-Posays sortiment finder du også solcreme særligt til sensitiv hud med tegn på aldring. Solcremen reducerer og beskytter mod pigmentforandringer og rynker, samtidig med at den forbedrer din huds elasticitet.

La Roche-Posay Solcreme til børn

Er du ude efter solcreme til dine børn kan du blandt La Roche-Posays sortiment finde solcremer til både børn og babyer. De er selvfølgelig skånsomme, hypoallergene og uden parfume, og så er de ekstra vandresistente, så de små også er godt beskyttet under aktivitet, leg og badning.


Prøv La Roche-Posay og mærk forskellen

Gå på opdagelse blandt de mange fantastiske produkter fra La Roche-Posay, hvor du finder ansigtscreme, øjencreme, bodylotion, makeup, renseprodukter, shampoo og meget mere til alle hudtyper og behov. De mange forskellige hudplejeprodukter er nemlig skabt, så alle mennesker kan finde effektive og plejende produkter uanset deres hudtype eller hudlidelse. Derfor bliver der hos La Roche-Posay også hele tiden testet og udviklet produkter baseret på den nyeste forskning, så du er garanteret den bedste og mest effektive pleje af din hud, som du vil kunne se og føle på kort tid.

Loading...