Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE BRANDS FOR MIN. 149KR. OG SPAR 20-25%* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Solpleje
Solpleje

Solpleje

Viser 47 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
A-Derma
Avène
Bioderma
DermaKnowlogy
Filorga
La Roche-Posay
Pharmaceris
Uriage
Vichy
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Transparent
Ansigtspleje
Læbepleje
Sol Produkter
Aftersun
Farvet solcreme
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Sololie
Solstift
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Svanemærket
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Eksem
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Opstrammende
Pigmentforandringer
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Solpleje

Uanset hvilken hudtype eller hvilke hudproblemer du har, er det vigtigt, at du beskytter huden mod solen. For UV-stråler kan have en skadelig virkning på huden og helbredet, og de kan forværre symptomerne for mange hudtilstande.

Når du vælger solpleje fra dermatologiske hudplejemærker, finder du solplejeserier særligt udviklet til forskellige hudtyper og -problemer, så du giver din hud den rette pleje og beskyttelse.

Solcreme fra dermatologisk hudpleje

En af grundene til, at du skal vælge solcreme fra dermatologiske hudplejemærker er, at du dermed trygt kan anvende produkterne til dig selv eller dine børn. Dermatologisk hudpleje er nemlig udviklet i samarbejde med hudlæger, og er desuden testet og anbefalet af dem, så du kan være sikker på, at disse solcremer osv. er anvendelige på selv sensitiv hud.

Hvorfor skal man bruge solcreme?

Sollys kan i mindre doser have mange fordele for helbredet. Det er blandt andet med til at producere D-vitamin, hvilket kan hjælpe med at forebygge vinterdepression, fiksere calcium til vores knogler osv. Men solens stråler kan også have skadelige virkninger på kroppen, heriblandt kan solens UV-stråler være årsag til hudkræft, soleksem og solskoldning. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dig selv og din familie mod solens stråler ved bl.a. at bruge solpleje, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler, da begge kan være skadelige.

Solcreme forebygger aldringstegn

Solens stråler kan også have andre negative effekter på kroppen og huden. Heriblandt kan det lede til tidlig aldring af huden, da UV-stråler kan forårsage oxidativ stress, hvor ustabile molekyler (såkaldte frie radikaler) forårsager en inflammation i huden. Dette kan lede til DNA-skade i hudens celler, så der produceres mindre collagen og elastin, hvilket fremmer aldringstegn som rynker og fine linjer. Frie radikaler kan også påvirke hudens produktion af melanin, så der opstår pigmentforandringer i huden såsom pigmentpletter, modermærker, leverpletter og i nogle tilfælde endda vitiligo.

Solcreme er derfor en vigtig komponent i kampen mod de tidlige aldringstegn, og derfor er det også vigtigt, at du bruger en høj solfaktor og en bredspektret creme for at beskytte bedst muligt mod solens stråler – hele året rundt.

Tip: Husk at bruge solbeskyttelse på områder som ørerne, læberne, øjnene, hænderne og hovedbunden. Disse steder bliver ofte overset men kan også sagtens blive forbrændt. Dermed er det også områder, hvor der kan opstå celleforandringer, som enten kan være af kosmetisk eller sundhedsmæssig betydning.

Solcreme til alle hudtyper og -problemer

Har du hudproblemer? Så er det ekstra vigtigt at beskytte huden. For lige meget om du døjer med uren hud, sensitiv hud eller atopisk hud, kan solen forværre dine problemer og symptomer. Men bare rolig. Du kan sagtens finde en solcreme, der passer til lige netop din hud.

Solcreme til fedtet og uren hud

Har du fedtet eller uren hud, har du sikkert tidligere oplevet, at solcreme kan få din hud til at virke endnu mere olieret eller få den til at bryde ud. Men heldigvis er der i dag kommet en masse skønne typer solcreme på markedet, der er udviklet særligt til fedtet og uren hud, så de ikke stopper porerne til og forårsager bumser eller hudorme. Disse cremer efterlader huden mat – uden tykke hvide skygger og uden at virke klistret, så du får optimal solbeskyttelse helt uden at forværre dine hudproblemer.

OBS: Har du tendens til uren hud eller akne, er det især vigtigt, at du beskytter dig mod solen, da UV-stråler kan irritere huden og lede til flere og værre symptomer. Samtidig kan ingredienser som A-vitamin og salicylsyre, der anvendes i meget hudpleje til uren hud, gøre huden mere lysfølsom, så den hurtigere bliver forbrændt. Sørg derfor for at bruge en solcreme med ekstra høj solfaktor, og som beskytter mod både UVA og UVB. Husk også at påføre solcreme flere gange i løbet af dagen, når du er ude i solen, så du er dækket godt ind.

Solcreme til sensitiv hud

En sensitiv hud har også brug for særlig beskyttelse mod solen, da de skarpe UV-stråler kan irritere, udtørre og fremme rødme i en allerede sart hud. Sensitiv hud tåler ikke altid alle slags solcreme, da de kan være for skrappe. Men inden for dermatologisk hudpleje kan du finde en række fantastiske solcremer særligt skabt til sensitiv hud, så du er sikker på, at din hud ikke bliver irriteret af cremen.

Solcreme til børn og babyer

Det ekstra vigtigt, at du beskytter dine børns hud ordentligt mod solen! For børns hud bliver hurtigere forbrændt, da deres pigmenteringssystem endnu ikke er helt udviklet. Det betyder, at små børn så vidt muligt bør holdes væk fra direkte sol og altid bør være smurt ind i solbeskyttelse.

Til børn er det vigtigt at vælge sikre og effektive solcremer, der har en høj solfaktor, er bredspektrede og også gerne er vandresistente, så de er beskyttede under leg og badning. Med solcremer fra dermatologisk hudpleje får du produkter, der er testet og anbefalet af hudlæger, så du kan være helt tryg ved at bruge cremerne på dine små.

Køb solcreme og dermatologisk hudpleje hos NiceHair

Lige meget hvilken hud du har, skal du passe på den og sørge for at beskytte den mod solens farlige stråler. Derfor finder du her hos NiceHair en lang række af produkter inden for solpleje, så du kan beskytte og fugte huden både før og efter, at du opholder dig i solen.

Loading...