Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Embryolisse
Embryolisse
Embryolisse
Viser 34 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Orange
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Spot & Acne
Øjencreme
Kropspleje
Bodylotion
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Concealer
Primer
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Mascara
Vippe/Brynserum
Læber
Læbepomade/ Balm
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Alkoholfri
Astma/ Allergi venlig
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 16-30
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Let/ Medium Dækkeevne
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml
Vejl. pris 209,00 kr
138,80 kr
Embryolisse Complete Serum 30 ml
242,00 kr
315,00 kr

Embryolisse

„Embryolisse er for dig, som ønsker en komplet og legendarisk hudplejeserie til både ansigt og krop, hvor forbrugernes ønsker og behov altid er i fokus under udviklingen og fremstillingen af produkterne. Der er derfor ingen tvivl om, at Embryolisse er et effektivt, elskværdigt og lækkert hudplejemærke, som er testet igennem flere generationer og genkendt af mange forskellige slags hudtyper. Produkterne fra Embryolisse skuffer aldrig, så når du først har købt og afprøvet et produkt, vil du fortsætte med at købe det for evigt.“

Historien om Embryolisse

Hos NiceHair.dk finder du også de lækre og prestigefyldte hudplejeprodukter fra det franske mærke, Embryolisse. Historien om Embryolisse begynder tilbage i år 1950, da en fransk dermatolog udvikler det banebrydende og legendariske hudplejeprodukt, Lait-Crème Concentré – et produkt, som stadig er en bestseller den dag i dag, og det er der en ganske særlig grund til; For udover at være en nærende og fugtgivende ansigtscreme, som kan benyttes af både kvinder og mænd, så kan den også anvendes til solskoldning, barbering, irriteret hud og fjernelse af makeup. Lait-Crème Concentré er derfor langt mere end "bare" en ansigtscreme, hvilket efterhånden er en generel ting for produkterne fra Embryolisse.

Hvorfor vælge produkterne fra Embryolisse?

Den store succes bag Embryolisse bunder ud i en filosofi om at udvikle produkter, til alle slags hudtyper, med en aldeles høj tolerancetærskel, som tilfredsstiller og opfylder hudens essentielle behov for næring, fugt og pleje. Med sin brede viden og store indsigt i branchen, har Embryolisse formået at skabe en komplet hudplejeserie til både krop og ansigt, som har været solgt på de franske apoteker i over 60 år. Det er derfor ikke uden grund, at Embryolisse er elsket af så mange mennesker på verdensplan.

Essentiel, effektiv og naturlig

Embryolisse sætter en kæmpe ære i at producere og udvikle produkter ud fra fire forskellige værdigrundlag, nemlig:

  • …at være essentiel. Det er ingen hemmelighed, at en velplejet og gennemfugtet hud, ser sundere og mere ensartet ud. Produkterne fra Embryolisse indeholder derfor ingen overflødige tilsætningsstoffer, og ved hjælp af en ganske unik formel, får huden de essentielle næringsstoffer og plejende egenskaber, som skal til for at holde den velplejet, sund og smuk.
  • …at være effektiv. Produkterne fra Embryolisse indeholder nøje udvalgte ingredienser (aloe vera, soja, bivoks, m.fl.), som igennem årene er blevet anerkendt blandt læger og kosmetologer for at have en plejende og helende effekt.
  • …at være naturlig. Embryolisse bruger så vidt muligt kun ingredienser fra naturlige planteolier og planteverdenen. Dette er bl.a. med til at mindske risikoen for allergi, og derved opnås en større hudtolerance.
  • …at have en høj tolerancetærskel. Produkterne fra Embryolisse har en utrolig høj sikkerhed og hudtolerance fordi, de bl.a. indeholder de samme naturlige byggesten, som findes i vores hud. Dette er med til at gøre produkterne særdeles velegnede til både sart og følsom hud.

Hos NiceHair.dk finder du et stort og lækkert udvalg af hudplejeprodukterne fra Embryolisse. Vi har mange forskellige produkter til både kvinder og mænd, såsom ansigtscreme, håndcreme, makeupfjerner, aftershave, serum og bodylotion. Du kan se vores udvalg af de tryllebundne og fugtighedsgivende produkter fra Embryolisse ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...