Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Embryolisse
Embryolisse
Viser 43 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjengel
Kropspleje
Bodylotion
Hårfjerning
Aftershave Balm
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Concealer
Fast Pudder
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
SPF 16-30
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fast
Flydende
Fugt
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Embryolisse Lotion Micellaire 250 ml
149,00 kr
139,00 kr
Embryolisse Radiant Eye Stick 4,5 gr.
229,00 kr
209,00 kr
Embryolisse BB Cream SPF 20 - 30 ml
249,00 kr
219,00 kr
Embryolisse Cicalisse 40 ml
159,00 kr
149,00 kr
Embryolisse CC Cream SPF 20 - 30 ml
289,00 kr
269,00 kr
Embryolisse Filaderme Emulsion 75 ml
229,00 kr
209,00 kr
Embryolisse Hydra-Mat Emulsion 40 ml
229,00 kr
199,00 kr
Embryolisse Exfoliating Cream 60 ml
199,00 kr
179,00 kr
Embryolisse Filaderme Créme 50 ml
279,00 kr
249,00 kr
Embryolisse Lashes Booster 6,5 ml
299,00 kr
289,00 kr
Embryolisse Hydra-Mask 60 ml
199,00 kr
179,00 kr
Embryolisse Embryoderme 75 ml
299,00 kr
269,00 kr

„Embryolisse er for dig, som ønsker en komplet og legendarisk hudplejeserie til både ansigt og krop, hvor forbrugernes ønsker og behov altid er i fokus under udviklingen og fremstillingen af produkterne. Der er derfor ingen tvivl om, at Embryolisse er et effektivt, elskværdigt og lækkert hudplejemærke, som er testet igennem flere generationer og genkendt af mange forskellige slags hudtyper. Produkterne fra Embryolisse skuffer aldrig, så når du først har købt og afprøvet et produkt, vil du fortsætte med at købe det for evigt.“

Historien om Embryolisse

Hos NiceHair.dk finder du også de lækre og prestigefyldte hudplejeprodukter fra det franske mærke, Embryolisse. Historien om Embryolisse begynder tilbage i år 1950, da en fransk dermatolog udvikler det banebrydende og legendariske hudplejeprodukt, Lait-Crème Concentré – et produkt, som stadig er en bestseller den dag i dag, og det er der en ganske særlig grund til; For udover at være en nærende og fugtgivende ansigtscreme, som kan benyttes af både kvinder og mænd, så kan den også anvendes til solskoldning, barbering, irriteret hud og fjernelse af makeup. Lait-Crème Concentré er derfor langt mere end "bare" en ansigtscreme, hvilket efterhånden er en generel ting for produkterne fra Embryolisse.

Hvorfor vælge produkterne fra Embryolisse?

Den store succes bag Embryolisse bunder ud i en filosofi om at udvikle produkter, til alle slags hudtyper, med en aldeles høj tolerancetærskel, som tilfredsstiller og opfylder hudens essentielle behov for næring, fugt og pleje. Med sin brede viden og store indsigt i branchen, har Embryolisse formået at skabe en komplet hudplejeserie til både krop og ansigt, som har været solgt på de franske apoteker i over 60 år. Det er derfor ikke uden grund, at Embryolisse er elsket af så mange mennesker på verdensplan.

Essentiel, effektiv og naturlig

Embryolisse sætter en kæmpe ære i at producere og udvikle produkter ud fra fire forskellige værdigrundlag, nemlig:

  • …at være essentiel. Det er ingen hemmelighed, at en velplejet og gennemfugtet hud, ser sundere og mere ensartet ud. Produkterne fra Embryolisse indeholder derfor ingen overflødige tilsætningsstoffer, og ved hjælp af en ganske unik formel, får huden de essentielle næringsstoffer og plejende egenskaber, som skal til for at holde den velplejet, sund og smuk.
  • …at være effektiv. Produkterne fra Embryolisse indeholder nøje udvalgte ingredienser (aloe vera, soja, bivoks, m.fl.), som igennem årene er blevet anerkendt blandt læger og kosmetologer for at have en plejende og helende effekt.
  • …at være naturlig. Embryolisse bruger så vidt muligt kun ingredienser fra naturlige planteolier og planteverdenen. Dette er bl.a. med til at mindske risikoen for allergi, og derved opnås en større hudtolerance.
  • …at have en høj tolerancetærskel. Produkterne fra Embryolisse har en utrolig høj sikkerhed og hudtolerance fordi, de bl.a. indeholder de samme naturlige byggesten, som findes i vores hud. Dette er med til at gøre produkterne særdeles velegnede til både sart og følsom hud.

Hos NiceHair.dk finder du et stort og lækkert udvalg af hudplejeprodukterne fra Embryolisse. Vi har mange forskellige produkter til både kvinder og mænd, såsom ansigtscreme, håndcreme, makeupfjerner, aftershave, serum og bodylotion. Du kan se vores udvalg af de tryllebundne og fugtighedsgivende produkter fra Embryolisse ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...