Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Under luppen: MATRIX

Denne gang tager jeg et kig under luppen på hårmærket MATRIX. MATRIX er udviklet af et ægtepar, der begge er frisører. De har brugt deres erfaringer til at fremstille innovative og professionelle produkter, som specialiserer sig indenfor diverse udfordringer og krav, som hvert enkelt hår har brug for. MATRIX er udviklet i samarbejde med LÓréal koncernen og en lang række professionelle frisører, så det er i høj grad et brand, der forener teorien bag god hårpleje og den reelle brug af produkter. Resultatet er en lang række produkter, der bringer det bedste fra begge verdener.

Under luppen: MATRIX

MATRIX er delt op i flere forskellige serier, og brandet indeholder derfor rigtig mange produkter. Jeg har testet produkter fra nogle af de forskellige serier, og jeg vil nedenfor fortælle, hvad jeg synes om dem.

MATRIX Biolage

MATRIX har en underserie, der hedder Biolage, og den er mere naturlig og miljøvenlig end de andre produkter fra MATRIX. Biolage er yderligere specificeret i underkategorier, så du kan få lige præcis de produkter, der passer til dit hår. Du finder alt fra Biolage lige her:
MATRIX Biolage

Jeg har testet følgende produkter fra MATRIX Biolage:

Under luppen: MATRIX

Shine Shaken er en tokomponent spray, der både blødgør håret og giver det en masse glans, uden at det ser fedtet ud. Jeg sprayer den i fugtigt hår, og så er det nemmere for mig at redde håret igennem. Jeg kan også godt finde på at spraye den i tørt hår, fordi den giver lidt glans, men pas på i tørt hår, for den kan godt fedte lidt. Det jeg godt kan lide ved den er, at den er lavet til farvet hår, så den fremhæver farven.

Hair Scruben var jeg faktisk lidt nervøs for at prøve, fordi jeg synes, det lyder lidt mærkeligt med en scrub til håret, men samtidig var jeg nysgerrig. Den er lavet til hår, der trænger til glans og pleje. Den skal i vådt hår INDEN shampoo, og det nemmeste er at dele håret lidt op i små sektioner, vær opmærksom på ikke at ’ugle’ for meget i det, men påfør det blidt i håret. Sukkerkrystallerne vil smelte og give håret fugt og glans.
Skyl den ud af håret, og vask derefter håret som normalt. Det gode er, at den ikke fjerner farven, hvis du har farvet hår, den er ovenikøbet farvebeskyttende, silikone- og parabenefri. I mine øjne er denne scrub især god til dig, der bruger mange produkter i håret, hvorfor håret godt kan blive tungt og fladt. Denne renser det af, og giver følelsen af rent og let hår.

MATRIX Total Results

Derudover har jeg testet shampoo, conditioner og hårmaske fra MATRIX Total Results serien, der ligesom Biolage er delt op i underkategorier. Jeg har testet Color Care, da jeg har farvet hår. Underserierne er farveopdelt og ligger på et prisvenligt niveau omkring 70-90 kr. pr produkt.

Jeg har testet følgende fra Total Results:

Produkterne indeholder antioxidanter, der er med til at forlænge holdbarheden på hårfarven. Jeg har under testen af disse produkter holdt pause fra produkter med farvepigmenter i, og min ellers så sarte kobber hårfarve holder sig glansfuld og smuk. Derudover vil jeg især fremhæve conditioneren og masken, der virkelig giver dejlig blødt og stærkt hår!

MATRIX Style Link

Jeg har også kigget lidt på stylingprodukter fra MATRIX, der ligeledes har sin egen serie, der hedder Style Link. Disse stylingprodukter har et mere moderne look end de øvrige MATRIX produkter.

Jeg har kigget nærmere på disse produkter:

Jeg er blevet rigtig glad for den varmebeskyttende spray, der giver en lille smule hold, hvilket gør at håret holder sig glat i længere tid (eller krøllet, hvis du har brugt den inden eks. krøllejern) den har en god dyse, der nemt fordeler produktet jævnt. Derudover beskytter den helt op til 230 grader.

Tørshampooen er ikke så god i mit tykke hår, den giver simpelthen ikke nok, men jeg forestiller mig, at den måske vil være god til et fint hår, hvor andre tørshampooer simpelthen giver for meget, og kan blive helt mat at se på. Denne tørshampoo bliver nemlig ikke mat, men den absorberer det fedtede lag på håret ok.

Volumepudderen er kanon til at give noget fylde nede fra hårrødderne. Den giver noget tekstur til håret, og jeg er især glad for den, når jeg har nyvasket og flyvsk hår, for så drysser jeg lidt af denne i hovedbunden, og så kan jeg nemmere styre håret. Den giver tekstur uden at fedte, og det kan jeg rigtig godt lide.

Bedømmelse: MATRIX

Under luppen: MATRIX

Ud fra de produkter jeg har prøvet, er min bedømmelse, at jeg har haft med nogle lækre og velfungerende produkter at gøre. Jeg var især begejstret over Biolage produkterne, hvor jeg specielt godt kan lide, at de er miljøvenlige. Derudover synes jeg, at det er et plus, at de er så specialiseret, så man virkelig kan få produkter til ens eget hår. Dog kan det godt være lidt uoverskueligt ved første øjekast, hvis man ikke ved, hvordan ens hårtype er.

NiceHair.dk har dog gjort det dejlig nemt at finde de forskellige serier og underserier. Jeg kan personligt godt lide, at jeg kan få alle de produkter, jeg har brug for, fra ét brand, fordi det i mine øjne giver den bedste effekt, når produkterne kan supplere hinanden. Derudover ser det lækkert og overskueligt ud på badeværelseshylden.

Har du fået lyst til at udforske det innovative frisørskabte brand MATRIX, så finder du hele serien her:
MATRIX

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...