Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Øjenvipper

Viser 63 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
DUFFBeauty
elf
Lantz Copenhagen
MAC Cosmetics
Max Factor
Nilens Jord
Rude Cosmetics
Sibel
Youngblood
Pris
Farve
Brun
Hvid
Sort
Transparent
Ansigtsmakeup
Primer
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Mascara Primer
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Flydende
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
elf Cosmetics Dramatic Lash Kit
35,00 kr
29,00 kr
MAC Duo Adhesive 14 gr.
90,00 kr
DUFFBeauty Lashes - Twiggy
180,00 kr
DUFFBeauty Lashes - Bambi
180,00 kr
DUFFBeauty The Ultimate Gift Set
580,00 kr
350,00 kr
DUFFBeauty Lashes - Monroe
180,00 kr
Sibel Lashes (2807)
59,00 kr
49,00 kr
DUFFBeauty Lashes Must Have Kit
490,00 kr
DUFFBeauty Lashes Irina - Collection
400,00 kr
398,00 kr
Sibel Lashes (2808)
59,00 kr
49,00 kr

Øjenvipper

Hvis øjnene er sjælens spejl, så er øjenvipper indgangen til sjælen. Og hvem vil ikke gerne have en smuk port til sin indre kerne?

Vipper er en sjov størrelse, for selvom de ikke syner af meget, når de er helt au naturel, så kan de gøre en utrolig forskel for dit look og dine øjne.

Du kender det måske fra, når du bare tager mascara på? Uden ser du træt ud, men med et par strøg med den lille pensel opstår der magi. Den mørke farve intensiverer dit blik og giver meget mere liv og spil i dit ansigt. Du ser mere vågen ud, og kontrasterne arbejder til din fordel.

Tænk så på hvad et par kunstige øjenvipper kan gøre?

Øjenvipper til alle formål

Kunstige – eller falske – vipper kommer i mange forskellige former og typer. Hos NiceHair har vi et stort udvalg, så du kan få netop det produkt, der passer til dine ønsker. Og der er stor forskel på, hvordan varianterne påvirker dit ansigt og udtryk.

Kunstige øjenvipper har et lidt blakket ry hos mange, der kun anser dem for noget, som giver en teatralsk effekt. Men det er ikke nødvendigvis rigtigt, for øjenvipper af den falske slags kan så meget mere.

Selvfølgelig kan de give en bagoverblæsende effekt, men mindre kan også gøre det. Du behøver ikke gå all in og ligne noget fra en film fra 1920. Du kan sagtens få øjenvipper, der har et naturligt look, der blender helt ind med dine egne.

Øjenvipper giver liv i ansigtet

Har du ikke særlig fyldige eller lange vipper fra naturens side, vil kunstige øjenvipper være et godt supplement, der kan gøre en stor forskel. Ikke kun for dit udseende, men også for din selvtillid.

Vipperne har en markant effekt på ansigtet, og når du markerer dem, giver det mere definition i din fremtoning. Udtrykket vil fremstå mere harmonisk, og dine øjne vil være mere dragende og indbydende.

Feminin på en naturlig måde

Traditionelt set har lange øjenvipper været forbundet med det feminine, og en forlængelse af vipperne giver dig mere elegance og kvindelig ynde. Er du ikke til det store makeup-bord med foundation, læbestift og blush, kan kunstige øjenvipper give dig en øget femininitet på en let og nærmest usynlig måde. Supersmart til den naturlige kvinde, der hellere vil have røde kinder af blæst og regn end af rouge og sminke.

Ansigtets harmoni er ikke det eneste, der får et nøk opad. Vi kender det alle sammen – når vi ser godt ud, stiger vores selvtillid. Vipperne vil derfor være en nem måde at styrke selvværdet på, og de gør, hvad god makeup skal gøre: Fremhæver i stedet for at skjule.

Påsætning af øjenvipper – det er lettere, end du tror

At påsætte de falske vipper er nemmere, end det virker til. Her får du en lille guide til, hvordan du bedst gør:

  • Er dine egne øjenvipper mere lige end buede? Så start med at bukke dem med en øjenvippebukker.
  • Påfør lidt mascara og eventuelt lidt eyeliner langs den våde kant.
  • Hold den kunstige vippe op mod dine egne og se om længden passer. Hvis ikke, så klip den til.
  • Påfør limen på kanten af de kunstige øjenvipper og vent 15 sekunder.
  • Pres forsigtigt vippen ned langs dine egne, så limen hæfter. Brug eventuelt en pincet. Så sidder vippen fast. Se grundigt efter i spejlet, om den skal justeres lidt.
  • Når du skal fjerne dem igen, skal du forsigtigt trække fra den ene ende. Eventuelle limrester kan du fjerne med makeup-fjerner.

Læg mærke til at lim ikke altid medfølger. Hos NiceHair har vi selvfølgelig sørget for det hele, så du her på siden også kan få den ønskede lim.

Til hverdag og fest

Vær opmærksom på at kunstige øjenvipper af slagsen her er ikke permanente øjenvipper. Du bør tage dem af, når du kommer hjem om aftenen. Passer du godt på dem, kan du dog genbruge dem helt op til omkring 25 gange.

Hos NiceHair kan du få varianter med forskellig volumen, intensitet og længde, så du kan skabe det look, du foretrækker. Investér i flere slags så du den ene aften kan være festens midtpunkt med fuld-intense vipper. Næste dag kan du gå på arbejde med et mere diskret valg, der bare giver dig det ekstra lille touch.

Loading...