Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

NICMA Styling
NICMA Styling
Viser 10 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Typer
Føntørrer
Glattejern
Krøllejern
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

NICMA Styling

Stylingredskaber til enhver lejlighed

NICMA Styling er produkter designet og udviklet til den enkelte forbruger, med stor fokus på produkternes kvalitet og effekt.

Tidløst design

NICMA Styling er kreeret på en bred viden og et stort know how indenfor hårbranchen, og er designet og testet til at stå model til dagligdagens formål. I produktserien fra NICMA Styling finder du en føntørrer, et glattejern (Styler) og en krøllesyl, som alle er i tidløst design, og af høj ydeevne. Alle 3 produkter er i klassisk sort og med den smukke rosegold i kombination, giver det et virkelig smukt udtryk. I dag er et glattejern ikke bare et glattejern i mange kvinders øjne - der må gerne være kælet lidt for detaljerne, og det må man i høj grad sige, at der er med NICMAs lækre og meget feminine design, som de fleste kvinder vil elske.

  • NICMA Styling Styler, kan ikke kun bruges til at glatte håret, men også til at lave bølger, fald eller krøller. Mulighederne er mange, og i samarbejde med de keramiske plader, undgår du hak og knæk i håret når du eksperimenterer.
  • NICMA Styling Krøllesyl, skaber spændstige krøller der holder hele dagen, produktet kan bruges til at skabe et moderne og frisk look, og give håret mere struktur.
  • NICMA Styling Føntørrer, er udviklet med den kraftigste AC Motor, hvilket gør tørretiden kortere for personer med langt og kraftigt hår. Føntørreren kommer med en diffuser, velegnet til at give personer med krøller det flotteste hår. Derudover er føntørreren lettere i vægt sammenlignet med konkurrence føntørrere, hvilket gør den nem at arbejde med, også i længere tid.

NICMA Styling hos NiceHair.dk

Nicehair.dk er eneforhandler af NICMA Styling. Vi ønsker kun de bedste produkter til vores kunder, og NICMA Styling er nøje testet og udvalgt til vores kunder. NICMA Stylingredskaber er uundværlige hjælpemidler til skabelsen af det smukkeste hår, og du vil glæde dig til hver gang, du skal benytte et af de lækre produkter.

NICMA - gør din styling til en leg

Loading...