Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ELEKTRONIK // 10 MÆRKER MED 25-50%

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Clarins
Clarins
Viser 550 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Øjencreme
Læber
Lip Plumper
Lipgloss
Lipliner
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Paletter
Primer
Øjenmakeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensemælk/Rensecreme
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Cremet
Cushion
Energigivende
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Silver
UV-Beskyttelse
Vandfast
Indhold
Miljøvenlig emballage
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
Phthalatfri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Sulfatfri
Vegansk
Makeup Pensler
Pudderbørste
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Clarins Body Shaping Cream 200 ml
435,00 kr
399,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Clarins Booster Repair 15 ml
290,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!

Clarins Paris er et fransk luksusmærke, der fremstiller kosmetik og hudplejeprodukter, make-up og parfume. Clarins er mere end et brand. Clarins er succeshistorien om en ekstraordinær familie. Hos Clarins, vil de ikke bare designe unikke hudplejeprodukter fra generation til generation, de udlever deres passion for skønhed og vier deres liv til det.

Grundlæggeren Jacques Courtin-Clarins var medicinstuderende, da han den 15. marts 1954 i Paris åbnede det første Clarins Institute med den banebrydende tro på, at trivsel og glæde var uløseligt forbundet med skønhed. Denne idé var helt ny. Samtidig begyndte berømtheder at afsløre deres kroppe på forsiderne af magasiner, så det blev mere og mere udbredt at "embrace your body".

Dette var en revolution, hvor Clarins spillede en vigtig rolle ved at fortælle kvinderne at; "Ja, I er smukke!". I Frankrig, hvor omsorgen for din hud altid har været altafgørende, var hans succes øjeblikkelig. Ordene spredte sig hurtigt, og produkterne blev til rådighed for hele verden. I dag fortsætter Clarins med at designe og producere sine produkter i Frankrig, samt forbliver tro mod sin oprindelige filosofi: at lytte til kvinder og virkelig forstå deres behov, og udvikle sikre, naturlige og yderst effektive hudplejeprodukter.

Clarins' produkter og anvendelsesteknikker er resultatet af mere end 50 års dialog med deres kunder. Bag ethvert produkt fra Clarins er et team af engagerede mænd og kvinder, hvis mission er at gøre dit liv endnu smukkere. Det er mere end et job, det er en lidenskab. Clarins respekterer naturen og at beskytte biodiversiteten. De støtter lokale samfund og køber deres råvarer i overensstemmelse med fair trade-principper. De respekterer nuværende og kommende generationer.

Clarins har skabt nogle ikoniske produkter, der konstant forbedres. De har en konstant innovation for at opfylde skønhedsbehovene hos kvinder og kontinuerligt perfektionere det, der allerede findes. Med dette mål for øje, har Clarins skabt mange revolutionerende produkter. Problemløsningsprodukter, der virkelig leverer resultater med et udvalg af teksturer og påføringsteknikker til at øge deres effektivitet. Banebrydende nyskabelser, formler, der konstant bliver genopfundet og best-sælgere, der står sin prøve, med det har Clarins gjort innovation til deres signatur.

Deres hudplejelinje er godt kendt i hele verden, og det er af en god grund. De har specifikke produkter til særlige problemer, som gør det nemt at finde det rigtige produkt, der passer helt perfekt til dig - tag et kig på vores store udvalg, og find dine Clarins Paris favoritter!

Loading...