Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Clarins
Clarins
Viser 400 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Ansigtspleje
Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Spot & Acne
Øjencreme
Øjengel
Øjenmaske
Kropspleje
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Læber
Lip Plumper
Lipgloss
Lipliner
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Blush/ Rouge
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Paletter
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseolie
Renseskum
Produktegenskaber
Anti-Age
Antiperspirant
Beroligende
Cellulite
Cremet
Cushion
Energigivende
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Silver
Strækmærker
UV-Beskyttelse
Vandfast
Indhold
Alkoholfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
SPF 51 og over
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Selvbruner
Selvbruner Creme
Makeup Pensler
Blush Børste
Foundation Pensel
Øjenskyggepensel
Dufte
Body Mist
Deo Stick
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Clarins Men Roll-On Anti-Transpirant 50 ml
180,00 kr
129,00 kr
Clarins Gentle Day Cream 50 ml
399,00 kr
Clarins Total Eye Lift Concentrate 15 ml
570,00 kr
399,00 kr
My Clarins Roll-On Eye De-Puffer 15 ml
160,00 kr
112,00 kr
Clarins Pore Control Minimizing Serum 30 ml
410,00 kr
399,00 kr
Clarins Multi-Active Eye Contour 15 ml
330,00 kr
231,00 kr
Clarins SOS Primer 30 ml - 02 Peach
270,00 kr
189,00 kr
Clarins Eye Contour Gel 20 ml
310,00 kr
217,00 kr
Clarins Cleansing Milk 200 ml
230,00 kr
161,00 kr
Clarins Emulsion Plant Gold 35 ml
500,00 kr
350,00 kr
Clarins SOS Primer 30 ml - 04 Green
270,00 kr
189,00 kr
Clarins Tonic Body Balm 200 ml
330,00 kr
Clarins Beauty Flash Balm 50 ml
330,00 kr

Clarins

Clarins…innovativ skønhedspleje og kosmetik.

Clarins´ filosofi er bygget op omkring viljen, evnen og lysten til at at lytte intenst, at indsamle nyttig viden og fakta, samt at forstå alle kvinders behov indenfor skønhed. Det er gennem denne filosofi, at Clarins gang på gang formår at udvikle sikre, naturlige og yderst effektive skønhedsprodukter.

F for Fransk Familieforetagende:

Clarins er mere end blot et brand. Det er samtidig også en fortælling om familiesammenhold, værdibundende traditioner, innovative løsninger, bevidste handleevner, samt helhedsorienterede tilgange til mennesker, dyr, miljø og hele eksistensgrundlaget. Virksomheden er drevet af ægte passion, oprigtig interesse og en formidabel evne til at få skønhed og ansvarlighed til at gå op i en højere enhed. Clarins var blandt de første til at definere skønhedsbegrebet, som glæde og trivsel. Jacque Courtin-Clarins, som er grundlæggeren af Clarins, tog udgangspunkt i tanken om, at skønhed først kommer til sin ret, når den kommer indefra. Familien, der blandt andet er eksperter i hudpleje og make-up, henter inspiration i naturen og gør det med stor respekt for vores planet. Clarins motto er…”Do more, do better and enjoy doing so”!

Grundværdierne:

Ansvarlig skønhed ligger Clarins meget på sinde, derfor arbejder de målrettet ud fra tanken om, at gøre livet smukkere for kommende generationer. Forstået på den måde, at generation efter generation skal have de bedst mulige livsbetingelser.

Virksomhedens 5 grundlæggende værdier, lyder derfor således…

 • RESPEKT - for mennesker, levende væsner, forbrugere og miljøet i alt, hvad der siges og gøres.
 • ENGAGEMENT - passionerede og ansvarlige teams, der arbejder med langsigtede løsninger i tæt dialog med forbrugerne verden over.
 • SAMARBEJDE - der skabes grobund for gode samarbejdsvilkår, der samtidig forbedrer ejerskab, ansvar og gensidighed.
 • VOVEMOD - iværksætterånden får lov at blomstre og der tages chancer.
 • LIDENSKAB - der deles ud af entusiasme, stolthed og derigennem gøres et ihærdigt forsøg på at inspirere verden omkring.

”WE ARE tHE WORLD”:

Alle Clarins´produkter er udviklet med den størst mulige respekt for Moder Jord. Virksomheden udvælger, udvinder, fremstiller, pakker og distribuerer hele tiden ud fra et bæredygtigt verdensperspektiv. Clarins tager medansvar på følgende vis…

MILJØ: ”Jorden må ikke tage skade af den måde, vi lever på”.
Økologisk bæredygtighed betyder, at man også tager hensyn til naturen, så miljøet får de bedste betingelser, og dyr og planter ikke bliver udryddet eller truet. Økologisk bæredygtighed har ikke nødvendigvis noget med økologi at gøre, men kunne for eksempel være, at man opretter nationalparker, som beskytter dyr og planter.

 • Samarbejde med en etnobotanist, der undersøger de primære forhold mellem mennesker og planter i verdens primitive samfund. Formålet er at dokumentere, beskrive og forklare de komplekse forhold i en given kultur med fokus på, hvordan planterne bruges, styres og opfattes.
 • Støtter Pur Projet sammen med Seeds of Beauty, hvor der blandt andet plantes nyt, når noget fældes. ”Når et træ plantes, gøres det 2 gange…i jorden og i folks sind”.
 • ClarinsMen Enviroment Award, der anerkender og støtter innovationspionerer med at finde gode løsninger på vegne af mennesker og planeten.
 • Miljøvenlige emballager, der fremstilles med respekt for naturen og derfor med reducering af drivhusgasser i alle faserne.
 • Streng kontrol af vand-og energiforbrug, samt håndtering af affald.
 • Hovedkvarteret er i 2019 blevet bedømt, som værende exceptionel til bæredygtig forvaltning og fremragende til bæredygtig brug.

SOCIAL BÆREDYGTIGHED:

”Skønhed tages alvorligt - Sundhed og velvære tages i hjertet”. Social bæredygtighed kan man også kalde for social retfærdighed, altså at mennesker bliver behandlet retfærdigt og rimeligt nu og i generationerne fremover også mellem samfund, samt rige og fattige lande.

 • Arthritis Foundation, hvor al donation går til forskning, da Clarins dækker alle driftsomkostninger.
 • ”Belle & Bien”/”Look good & Feel better”, der har til formål at lave hudplejeværksteder på kræftafdelinger til fordel for øget velvære, selvværd og selvtillid hos kræftramte kvinder.
 • Clarin Award til forbedring af livet for verdens børn i nød.
 • Samarbejde med FEED, der indsamler midler til FN´s verdens fødevareprogram.

ØKONOMI:

”Pay forward”. Taler man om økonomisk bæredygtighed, handler det kort fortalt om at holde styr på økonomien på en måde, så den nu og i fremtiden har samme eller større værdi. Økonomi kan i denne forbindelse være mere og andet end penge. Det handler også om, at man holder styr på naturens ressourcer, eller på det, man kalder 'human kapital' på en ansvarlig måde. Human kapital er en anden måde at tale om uddannelse, forskning og udvikling.

 • Fairtrade, hvor producenterne i udviklingslandene får en rimelig pris for produkterne, der samtidig inkluderer et beløb til at fremme sociale og økonomiske udviklingsprojekter i det pågældende område.
 • Forpligter sig til IKKE at anvende planter, der på sigt lider overlast.
 • Følger stramme direktiver, som eksempelvis Rio konventionen, konventionen om international handel med vilde dyr og flora, samt andre internationale direktiver, der beskytter miljøet.
 • Udvælger leverandører, der overholder krævende og ansvarlige charter, der lægger vægt på miljømæssige og sociale kriterier.

  Dig og Clarins:

Du ved nu, at Clarins er et ansvarligt brand, der tager din og andres sundhed og velvære alvorligt. Du kan derfor have fuld tillid til, at produkterne kommer dig til gavn. De er, som nævnt, udviklet i tæt samarbejde med de kvindelige forbrugere verden over. Deres feedback bliver taget nøje med ind i fremstillingen af produkterne, således der kan udvikles et produkt til enhver kvindes hudtype og -tone, samt skønhedsønsker og –behov. Hovedingrediensen i Clarins produkter er 100% rene essentielle olier, som er planternes mest aktive og effektivt plejende del. I perfekt kombination hertil tilsættes differentierede aktive ingredienser, der hver især har til formål at gøre det bedste for din hud, din krop og/eller dit sind. De banebrydende og gennemtænkte formler forbedres hele tiden i takt med, at den plantebaserede videnskab og teknologi udvikles. Dette betyder, at du trygt kan stole på, at indholdet i skønhedsprodukterne er nøje udvalgte til at støtte din hud i enhver situation, samt behandle, pleje og forebygge forskellige hudtilstande og -udfordringer. Clarin-produkterne er inddelt i kategorier, der gør det let for dig at finde, hvad du har brug for…

Nicehair har Clarins til dig:

Nicehair.dk har stor respekt for, at Clarins tænker og handler med omtanke. Vi kan alle gøre en forskel ved at være bare en smule mere opmærksomme, en anelse mere bevidste og deltage blot en kende mere ansvarligt. Vi har et stort udvalg af de fantastiske Clarins produkter til såvel kvinder, som mænd.

Clarins – It´s all about you!

Loading...